Korte trouwjurken: jouw korte bruidsjurk voor een zomer bruiloft vind je hier!

Trouwjurken zijn geëvolueerd! Deze galerij laat je de mooiste korte trouwjurken zien. Laat je mooie benen zien op je grote dag in één van deze top ontwerpen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Korte jurk
  • Voorjaar
  • Zomer
  • Bruid

Korte trouwjurken zijn één van de bruidsjurk modellen die we steeds vaker terug zien komen! In deze galerij kun je inspiratie op doen met de mooiste jurken van de beste merken… Anno 2019 zijn er geen regels meer wat betreft trouwjurken: de wereld veranderd en gaat mee met de nieuwste trend. Er zijn meer opties dan de formele en traditionele trouwjurk. Ontdek de top designs die wij voor je hebben uitgekozen! Zit jouw droom trouwjurk er tussen? Neem dan meteen contact op met één van de beste bruidsateliers in Nederland voor een pasafspraak!

Adverteren

Veel bruidsparen kiezen ervoor om hun zomerbruiloft op een open lucht locatie te houden. Het bos, een tuin of op het strand, de mogelijkheden zijn oneindig! Hierbij willen de bruiden zich natuurlijk elegant, maar ook comfortabel voelen in hun bruidsjurk. En daarvoor kunnen korte trouwjurken een goede keuze zijn. Korte trouwjurken zijn erg geschikt voor outdoor bruiloften, maar ook ideaal als tweede trouwjurk voor bijvoorbeeld de after party!

Durf jij het aan en ga jij het JA-woord in een korte bruidsjurk geven? Ontdek dan nu deze top ontwerpen en laat je inspireren voor je eigen bruiloft! Je zult het geweldig vinden!

Ben jij van plan om in de zomer op het strand te trouwen en kan je daar nog wat tips voor gebruiken? Bekijk dan hier de mooiste strand trouwlocaties van Nederland en  de ultieme bruiloft checklist van Zankyou met 101 tips!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Korte trouwjurken: jouw korte bruidsjurk voor een zomer bruiloft vind je hier!