Trouwen op het strand in Nederland; met de mooiste strand trouwlocaties van 2016!

Op heel veel stranden in Nederland is het inmiddels mogelijk om officieel te trouwen. Een flink aantal strand tenten mogen zichzelf trouwlocatie noemen. De ‘strandtent‘ voorheen gevestigd in een soort bouwkeet waar je vooral naar toe ging om een patatje of een waterijsje te scoren is dan ook bijna niet meer te vinden aan de Nederlandse kust. Seizoensgebonden plekken zijn vaak omgetoverd tot prachtige gelegenheden waar je heerlijk kunt eten, loungen en feesten met je gezelschap.

Trouw Trendy
Foto credits: Trouw Trendy – Locatie credits: Beachclub Naturel

En wat is er mooier dan met je blote voeten in het zand elkaar het ja-woord geven. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de wind die je haar door de war waait en het wapperen van de vlaggen.

Op een aantal stranden is het daadwerkelijk mogelijk om echt op het strand een trouwceremonie plaats te laten vinden. Zo als in een Amerikaanse film waar je de stoelen op het strand ziet staan en een mooi prieeltje waaronder het a.s. bruidspaar plaats mag nemen, zo kan jullie bruiloft zijn.

Om je huwelijk op het strand onvergetelijk te maken moet je ook een goede locatie vinden, strand is strand en zand is zand. Maar de ene strandtent is de andere niet en dat geldt ook voor het strand zelf. Waar? en waar houdt je nu rekening mee? Ontdek hier onze mooiste strand trouwlocaties en lees onze tips:

Millers Beach

“Trouwen aan zee tot in de puntjes verzorgd.”

Millers Beach is gelegen achter de Haagse duinen aan het strand van Kijkduin, een unieke beachclub die naast de service aan haar dagelijkse gasten, ruime ervaring heeft in de organisatie van bruiloften en alle aspecten die daar bij komen kijken. Als officiële trouwlocatie is het bij Millers Beach mogelijk je huwelijksvoltrekking te verzorgen aan zee. Ons team verzorgd graag jouw onvergetelijke dag met de daarbij behorende festiviteiten. Je wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met je mee.

Millers Beach Meer lezen “Millers Beach ”
Foto: Millers Beach

Alexander Beach Club

“Where great things meet great people. Alexander Beachclub.”

Wil je trouwen op één van de mooiste locaties aan het strand van Noordwijk? Dat kan bij Alexander Beach Club! Barbecues, recepties, Walking Beach Dinners, bedrijfsfeesten en trouwfeesten krijgen bij Alexander Beach alle ruimte en aandacht die nodig zijn om een grandioos succes te garanderen. Slecht weer? Heb geen zorgen! Bij ABC hebben we een ruime ruimte binnen zodat je toch van het strandgevoel kan genieten terwijl het weer niet super is.

Credits: Alexander BeachclubMeer lezen “Credits: Alexander Beachclub”
Credits: Alexander Beachclub

Beachclub de Karavaan

“Een romantische en bijzondere trouwlocatie.”

De Karavaan is een officiële trouwlocatie op het Zwarte Pad in Scheveningen! Op deze romantische plek bezorgen wij de dag van jullie leven. Van de trouwceremonie tot aan het onvergetelijke feest met familie en vrienden. Wil je elkaar het ja-woord geven overdag of liever met een ondergaande zon? Een relaxte barbecue of een luxe vijf-gangendiner met aansluitend een spetterend feest?

Beachclub de KaravaanMeer lezen “Beachclub de Karavaan”
Foto: Beachclub de Karavaan

Beachclub Indigo

“Het gevoel alsof u en uw gasten op vakantie zijn.”

Trouwen bij Beachclub Indigo doe je omdat u houdt van het echte strandgevoel. Wij willen dat jij je waant in het buitenland, het gevoel alsof jij en jouw gasten op vakantie zijn. Er is er niets mooiers dan echt met je voeten in het zand te trouwen! Wij bieden deze mogelijkheid. Op ons zijterras hebben wij een groot zandgedeelte met een betoverende, verlichte lampionnenboom. Onder deze schitterende boom, met je voeten in het zand, kunnen wij de plechtigheid voor je laten plaatsvinden. Beachclub Indigo is een officiële trouwlocatie. Je hoeft zelf niets meer te regelen of aan te vragen, de gehele dag kan bij ons georganiseerd worden. Met ruim tien jaar ervaring leggen wij je graag uit hoe we een gouden randje aan deze grote dag kunnen geven. Bij Indigo kan alles op één locatie: huwelijksvoltrekking, receptie, diner en feest.

Foto: Beach club IndigoMeer lezen “Foto: Beach club Indigo”
Foto: Beachclub Indigo

Wat een prachtige locaties! maar waar moet je nu nog meer rekening mee houden? De 4 tips:

1) Kies een gelegenheid die bij jullie past qua sfeer. Zo kan je gaan voor hippie-chique stijl, de elegante stijl of een moderne stijl. Op het strand is het allemaal mogelijk, er is voor elk wat wils en voor zowel hoge als lage budgetten.

 Trouw Trendy Meer lezen “ Trouw Trendy ”
Foto: Trouw Trendy

2) Let op of het eten aansluit bij je smaak, is dit niet het geval vraag dan of het mogelijk is om zelf een cateraar in te huren. Zo maak je je feest persoonlijk en overgetelijk.

3) Zorg dat de terrassen overdekt kunnen worden met mooi tentdoek of grote parasollen en vraag om terrasverwarmers. Zo kunnen jullie toch ook het buitengevoel van de strandwedding vasthouden als het weer niet zo gunstig is.

Trouw Trendy Meer lezen “Trouw Trendy ”
Foto: Trouw Trendy – Locatie: Beachclub Naturel

4) Hou rekening met je kapsel en schoeisel, dat dit wind en weerbestendig is. Een beetje verwaaid kapsel kan overigens heel sexy zijn, maar vergeet de Louboutins waar je altijd van droomde, stiletto’s en zand zullen nooit samen gaan!

Voor meer inspiratie volg ons dan op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
Noord-Holland is de provincie van onze prachtige hoofdstad Amsterdam, maar heeft daarnaast nog zo veel meer mooie plekken te bieden. Het is aan jou om die te ontdekken, de mooiste trouwlocaties hebben wij in ieder geval al op een rijtje gezet!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Zankyou heeft een selectie gemaakt van de mooiste trouwkastelen in Nederland. Beleef jouw sprookje in één van deze toppers!
De 9 mooiste trouwlocaties van Rotterdam!
De 9 mooiste trouwlocaties van Rotterdam!
De stad Rotterdam is een lust voor het oog door zijn moderne architectuur! De indrukwekkende haven en het hippe centrum maakt Rotterdam dan ook een van de mooiste steden van Nederland om in te trouwen!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie