De beste trouwlocaties in het mooie Groningen!

De beste trouwlocaties in het mooie Groningen!

Trouwen in Groningen of in de omgeving van Groningen? Zankyou heeft de mooiste locaties voor jullie op een rijtje gezet.

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • 2017
  • Nederland
  • Groningen

Yes, het is zover! Jullie mogen gaan nadenken over waar jullie willen trouwen. Dit is een hele leuke, maar ook zeker een hele moeilijke keuze. Want welke locatie is het beste? Waar moeten de gasten vandaan komen? Met hoe veel gasten zijn jullie? Willen jullie de hele dag op één locatie? Allemaal onderdelen waar jullie goed over na moeten denken. Maar hier helpen we jullie uiteraard mee.

Denken jullie erover te trouwen in Groningen of in de omgeving van Groningen?! Wij hebben een selectie van de beste en mooiste trouwlocaties van Groningen voor jullie op een rijtje gezet. Jullie perfecte locatie in Groningen gevonden? Neem dan ook contact op met één van deze TOP fotografen uit Groningen.

De trouwlocaties die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Paviljoen van de Dame
Foto: Paviljoen van de Dame

Paviljoen van de Dame – Bezoek de website 

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij 
Paviljoen van de Dame
 aan het Paterswoldsemeer. Het is een echte alles-in-één locatie zoals ze zelf zeggen.  Alles is er mogelijk, van de huwelijksvoltrekking tot de receptie en van het diner tot het feest. Paviljoen van de Dame beschikt zowel binnen als buiten over verschillende ruimtes, waardoor jullie huwelijksdag op een perfecte manier kan worden vormgegeven. Daarbij heeft iedere ruimte een eigen unieke uitstraling waar de luxe van afdruipt. Ook hier maakt het niet uit of het om een grootschalige bruiloft met veel gasten gaat of juist om een intiemer trouwfeest met een kleiner gezelschap. Jullie keuze voor het organiseren van jullie bruiloft bij Paviljoen van de Dame is een keuze waar jullie zeker geen spijt van zullen krijgen.

Foto: Paviljoen van de DameMeer informatie over Paviljoen van de Dame!
Foto: Paviljoen van de Dame
Foto: Paviljoen van de DameMeer informatie over Paviljoen van de Dame!
Foto: Paviljoen van de Dame

De BuitenSociëteit Paterswoldsemeer – Bezoek de website

Gelegen aan het water – een stap buiten Stad. 
De BuitenSociëteitDe BuitenSociëteit
 aan het Paterswoldsemeer is de perfecte plek om jullie gasten te ontvangen om samen met jullie jullie dag te vieren. De sfeer en de landelijke ligging van het pand bieden alle mogelijkheden om jullie dag onvergetelijk te maken. De BuitenSociëteit beschikt over een stijlvolle feestzaal en magnifiek uitzicht over het Paterswoldsemeer. De enthousiaste bediening zorgt ervoor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. De locatie is exclusief af te huren en met een band of DJ kunnen jullie een knalfeest neerzetten! Tevens beschikken ze over leuke DJ’s, bands, trouwfotografen, huwelijksbootjes en nog veel meer. De BuitenSociëteit is alles in één.

Foto: De BuitenSociëteit PaterswoldsemeerMeer informatie over De BuitenSociëteit Paterswoldsemeer!
Foto: De BuitenSociëteit Paterswoldsemeer
Foto: De BuitenSociëteit PaterswoldsemeerMeer informatie over De BuitenSociëteit Paterswoldsemeer!
Foto: De BuitenSociëteit Paterswoldsemeer

Het Schimmelpenninck Huys – Bezoek de website

Het Schimmelpenninck HuysHet Schimmelpenninck Huys is gevestigd in het voormalig patriciërs huis in het hart van Groningen.  De nostalgische en rustige uitstraling van het Huys geeft een bijzonder gouden randje aan jullie grote dag! In het souterrain van het Huys bevindt zich de veertiende-eeuwse oude wijnkelder en aan het einde van de gang ligt de historische binnentuin. De verscheidenheid aan zalen in Empire-, Barok- en Jugendstilstijl zijn perfect voor een intiem of groots trouwfeest.

Foto: Het Schimmelpenninck HuysMeer informatie over Het Schimmelpenninck Huys!
Foto: Het Schimmelpenninck Huys
Foto: Het Schimmelpenninck HuysMeer informatie over Het Schimmelpenninck Huys!
Foto: Het Schimmelpenninck Huys

Hayema Heerd – Bezoek de website 

’T is pure romantiek op de boerderij. Groene omgeving, strobalen met mooie kantstoffen, stoere stal, blote voeten in het warme gras, nieuwsgierige koeien als buren. Klinkt dit jullie als muziek in de oren? Dan is 
Hayema Heerd
 de perfecte locatie voor jullie. Op deze locatie is alles mogelijk, ze willen samen met jullie de perfecte huwelijksdag of zelfs een perfect huwelijks weekend organiseren. Samen met jullie maken ze er een unieke feestlocatie van met al jullie wensen. Jullie kunnen de gehele huwelijksdag op één locatie organiseren. Van ceremonie, de huwelijkstoast, receptie, diner, BBQ, buffet, feest tot en met overnachtingen en volgende morgen weer ontbijt, bij Hayema Heerd zorgen ze ervoor.

Foto: Hayema HeerdMeer informatie over Hayema Heerd!
Foto: Hayema Heerd
Foto: Hayema HeerdMeer informatie over Hayema Heerd!
Foto: Hayema Heerd

Prinsenhof Groningen – Bezoek de website

Prinsenhof Groningen is een unieke plek. Het gebouw is niet alleen prachtig, het ligt ook midden in de stad op enkele meters van de Martinitoren! Maar zodra je de poort van het monumentale pand binnenloopt kom je terecht in een oase van rust. Het pand heeft ook nog eens een schitterende tuin. Na je bruiloft ben je natuurlijk helemaal op. Het mooie van deze locatie is dat je jouw huwelijksnacht in één van de prachtige kamers kunt doorbrengen. Wat dacht je van een kamer met een eeuwenoud balkenplafond, of wakker worden met uitzicht op de Prinsentuin? Of misschien droom je wel van een badkamer met uitzicht op de Martinitoren? Bij Prinsenhof kan het allemaal!

Foto: Prinsenhof Groningen
Foto: Prinsenhof Groningen
Foto: Prinsenhof Groningen
Foto: Prinsenhof Groningen

Restaurant De Twee Provinciën – Bezoek de website

Restaurant De Twee Provinciën ligt op een prachtige locatie, namelijk op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer. Het romantische restaurant zet alles op alles om jouw dag onvergetelijk te maken. En met zo’n geweldig paranoramisch uitzicht zit je sowieso al goed! De zaal waar jullie trouwen kan helemaal naar je eigen wensen worden aangepast en aangekleed. Maar het is zelfs mogelijk om te trouwen óp het water! Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van De Twee Provinciën. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie!

Foto: Restaurant de Twee ProvinciënMeer informatie over Restaurant de Twee Provinciën!
Foto: Restaurant de Twee Provinciën
Foto: Restaurant de Twee ProvinciënMeer informatie over Restaurant de Twee Provinciën!
Foto: Restaurant de Twee Provinciën

Landgoed Westerlee – Bezoek de website 

In het Oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee. Nog geen half uur van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje Nederland. Landgoed Westerlee is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Achter deze prachtige boerderij staat het voormalig koetshuis. De locatie biedt volop gelegenheid om de ceremonie, receptie, diner en het huwelijksfeest tot een onvergetelijke dag te maken. Landgoed Westerlee beschikt over meerdere zalen en een prachtig terras. Een veelzijdige trouwlocatie, om jullie dag perfect te maken.

Foto: Landgoed Westerlee / Hiddema FotografieMeer informatie over Landgoed Westerlee!
Foto: Landgoed Westerlee / Hiddema Fotografie
Foto: Landgoed WesterleeMeer informatie over Landgoed Westerlee!
Foto: Landgoed Westerlee

Balk Zalencentrum – Bezoek de website

Willen jullie kwaliteit en zekerheid? Dan zijn jullie bij 
Balk zalencentrum in Zuidhorn
 aan het juiste adres. Veel bruidsparen gingen jullie voor, dus ze hebben veel ervaring met trouwerijen. Er zijn verschillende zalen, zowel voor grote als voor kleine groepen. Verder is de prachtige tuin het perfecte decor voor de fotoreportage van de mooiste dag van jullie leven. Balk Zalencentrum luistert graag naar jullie wensen om jullie dag perfect te maken. Ook de koks zijn zeer flexibel en houden volledig rekening met jullie wensen.

Foto: Balk ZalencentrumMeer informatie over Balk Zalencentrum!
Foto: Balk Zalencentrum
Foto: Balk ZalencentrumMeer informatie over Balk Zalencentrum!
Foto: Balk Zalencentrum

Café de sleutel – Bezoek de website 

Het Ja-woord geven onder de eeuwenoude balken van
Café De Sleutel
? Een beleving om niet snel te vergeten! Toosten, dineren en feesten kan allemaal in hetzelfde bijzondere etablissement. De Sleutel heeft zo’n fijne authentieke sfeer dat iedereen zich er snel thuis voelt. Jullie gasten zullen genieten van de sfeer en de kwaliteit van deze bijzondere dag. Het pand beschikt over meerdere ruimtes die afzonderlijk zijn af te huren. De eigentijdse voorzieningen in deze monumentale locatie zijn een prima basis voor een huwelijksceremonie, receptie, diner of een spetterend feest.

Foto: Café de SleutelMeer informatie over Café de Sleutel!
Foto: Café de Sleutel
Foto: Café de SleutelMeer informatie over Café de Sleutel!
Foto: Café de Sleutel

De Coendersborg – Bezoek de website 

Elkaar het Ja-woord geven onder de kroonluchters of in de prachtige tuin. Vervolgens een romantisch huwelijksdiner en ’s avonds een knalfuif: dat kan bij Landgoed
de Coendersborg
. Deze sfeervolle trouwlocatie heeft alles; meerdere ruimtes, een gezellig terras en een grote tuin. Ook bij de Coendersborg willen ze er samen met jullie voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Ze gaan samen met jullie in gesprek over al jullie wensen en ideeën om het helemaal naar jullie smaak te organiseren. Van ceremonie tot bruidstaart met prosecco toost van romantisch diner tot spetterend knalfeest.

Foto: De CoendersborghMeer informatie over De Coendersborgh!
Foto: De Coendersborgh
Foto: De CoendersborghMeer informatie over De Coendersborgh!
Foto: De Coendersborgh

Wij zijn helemaal gek van de bovenstaande locaties en weten zeker dat er iets tussen moet zitten als jullie op zoek zijn naar een trouwlocatie in Groningen!

Ga jij nou trouwen in Groningen of ergens anders in Nederland? Bekijk dan hier een selectie van de beste bruidsboetieks van Groningen! En mochten jullie nog op zoek zijn naar een trouwambtenaar, dan hebben wij de leukste uit Noord Nederland voor jullie op een rijtje gezet!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram, Pinterest en Facebook!

*deze locaties zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!