De beste trouwlocaties van Eindhoven!

Wat is nou een betere plek om te trouwen dan 'Eindhoven de gekste'? Bekijk hier de beste trouwlocaties van deze prachtige stad!

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Noord-Brabant

Hoewel Nederland een klein landje is, zijn er alsnog ontelbaar mooie trouwlocaties waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven. Maar wat is nou de plek die dit moment voor jullie extra magisch maakt? Bekijk ze hier allemaal!

Deze trouwlocaties zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst

Foto: Fifth NRE
Foto: Fifth NRE

Het Ketelhuis – Bezoek de website!

Adverteren

Het Ketelhuis staat op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Het is een rijksmonument dat vroeger gebruikt werd als ketelruimte voor het landgoed. Tegenwoordig is het de plek voor jullie om de grote dag te vieren! De locatie is gevestigd in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven en is uniek door haar hoge plafonds en het vele daglicht. Naast de prachtige binnenruimte heeft de locatie ook een terras en kapel ter beschikking.

Foto: Het Ketelhuis / Maurice Vinken
Foto: Het Ketelhuis / Maurice Vinken
Foto: Het Ketelhuis
Foto: Het Ketelhuis

Paviljoen Genneper Parken – Bezoek de website!

Het Paviljoen Genneper Parken ligt in het Genneper Park, een natuurgebied binnen de ring van Eindhoven. Bij Paviljoen Genneper Parken kunnen ze na de huwelijksvoltrekking de gehele dag en avond voor jullie verzorgen. Van ontvangst tot een feest met dj, band of entertainment. Zelfs de huwelijksnacht kun je hier doorbrengen bij de bed & breakfast die op nog geen twee minuten loopafstand zit.

Foto: Paviljoen Genneper Parken
Foto: Paviljoen Genneper Parken
Foto: Paviljoen Genneper Parken
Foto: Paviljoen Genneper Parken

Auberge Eeckaerde – Bezoek de website!

Auberge Eeckaerde is een boerderij met een huiselijk gevoel gelegen in de sterrenbuurt Woensel in Eindhoven. Het is de perfecte locatie voor een knusse bruiloft. Na ontvangst kunnen jullie gasten plaatsnemen aan de bar of in de huiskamer onder het genot van een glaasje wijn. Bij Auberge Eeckaerde is ook plaats voor een intieme huwelijksvoltrekking. In de zomer kan dit uiterst romantisch onder een grote bloesemboom en in de winter knus bij de open haard. Hierna kunnen jullie ervoor kiezen om gezellig met zijn allen te blijven dineren en ook de bar zal dan open blijven tot in de late uurtjes.

Foto: Eeckaerde
Foto: Auberge Eeckaerde
Foto: Eeckaerde
Foto: Auberge Eeckaerde

Beachclub Sunrise – Bezoek de website!

Beachclub Sunrise heeft met haar verschillende trouwzalen, buitenlocaties en voortreffelijke catering het perfecte recept voor een prachtige trouwdag. Bij deze unieke locatie in Eindhoven kunnen jullie elkaar het jawoord geven met prachtig uitzicht over het strand en water. Na de huwelijksvoltrekking kunnen jullie dineren in een van de vele zalen om jullie op die manier klaar te maken voor de feestavond die uiteraard ook bij Beachclub Sunrise plaats kan vinden!

Foto: Beachclub Sunrise - Ponton
Foto: Beachclub Sunrise – Ponton
Buddha Lounge. Foto: Beachclub Sunrise
Buddha Lounge. Foto: Beachclub Sunrise

Fifth|NRE – Bezoek de website!

Fifth|NRE is gelegen aan de Nachtegaallaan in het centrum van Eindhoven. De locatie beschikt over twee ruimten die te huur zijn voor jullie grote dag, namelijk de volledig ingerichte JazzClub met het daar op aangrenzende overdekte GarageTerras. Deze ruimten hebben een industriële, oorspronkelijke en stijlvolle uitstraling.

Foto: Fifth NRE
Foto: Fifth NRE
Foto: Fifth NRE
Foto: Fifth NRE

Cocody – Bezoek de website!

Cocody is gevestigd op een prachtige locatie. Het pand ligt dat ligt aan het water beschikt over meerdere sfeervol ingerichte feestzalen voor jullie bruiloft, receptie, diner en feestavond! De zalen bieden ruimte privé terrassen die ook nog eens aan het water gelegen zijn. Bij Cocody kunnen jullie er zelfs voor kiezen de huwelijksvoltrekking buiten op de romantische vlonder te doen in het bijzijn van jullie familie en vrienden.

Foto: Cocody
Foto: Cocody
Foto: Cocody
Foto: Cocody

 

‘t Boshuys

Trouwen in de natuur, dat kan bij ‘t Boshuys! Een prachtige locatie omringd door bomen. Het doel van ‘t Boshuys is om jullie dag zo bijzonder en speciaal mogelijk te maken! Tevens is de locatie geschikt voor prachtige foto’s. Verder denken ze mee over het plannen van jullie bruiloft en zorgen ervoor dat alles zo soepeltjes mogelijk verloopt op de grote dag!

´T Boshuys. Foto: Hutten
´t Boshuys. Foto: Hutten
´T Boshuys. Foto: Hutten
´t Boshuys. Foto: Hutten

Zalencentrum Prinsenhof

Feestelijk, zakelijk en vooral persoonlijk! Dat is de slogen van het Zalencentrum Prinsenhof. Bij het Zalencentrum Prinsenhof wordt jullie trouwdag zeker speciaal. Ze vinden het belangrijk dat alles tot in de details is geregeld! Wil je een klassieke inrichting of een specifiek thema voor jullie trouwdag? Bij Zalencentrum Prinsenhof is het allemaal mogelijk!

Foto: Zalencentrum Prinsenhof
Foto: Zalencentrum Prinsenhof
Foto: Zalencentrum Prinsenhof
Foto: Zalencentrum Prinsenhof

Wij zijn er bijna zeker van dat hier iets tussen moet zitten voor jullie. Zijn jullie nog op zoek naar iemand om jullie grote dag vast te leggen? Bekijk hier dan de door Zankyou gekozen beste trouwfotografen uit Eindhoven. Willen jullie niet trouwen in Eindhoven, Amsterdam, Friesland of Groningen? Neem dan een kijkje bij de andere trouwlocaties op Zankyou en houd onze site in de gaten, want er komen nog veel meer plaatsen aan de beurt!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Auberge Eeckaerde Partycentra en Evenementenlocaties
Cocody Strandlocaties en beachclubs
Beachclub Sunrise Strandlocaties en beachclubs
Fifth | NRE Andere trouwlocaties
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!