De beste trouwlocaties van Eindhoven!

Wat is nou een betere plek om te trouwen dan 'Eindhoven de gekste'? Bekijk hier de beste trouwlocaties van deze prachtige stad!

  • Locaties
  • Aanbeveling
  • Noord-Brabant
  • Best-Of

Index

Beachclub Sunrise
Het Ketelhuis - Landgoed de Grote Beek
Paviljoen Genneper Parken
Fifth | NRE
Landgoed Kasteel Geldrop
Cocody
Auberge Eeckaerde
Landgoed Kapellerput
Kasteel Henkenshage
Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Eindhoven staat bekend as een parel van het zuiden. De stad is mooi, zit vol met gezellige kroegjes en brengt een heerlijke sfeer met zich mee. Het klinkt als de perfecte plek voor jou en je geliefde om elkaar het jawoord te geven. Maar nu is de vraag of er naast die gezellige kroegjes ook een paar mooie trouwlocaties te vinden zijn. En of die er zijn! Wij hebben wat onderzoek gedaan en zijn tegen een aantal plekken gelopen waarvan wij het de moeite waard vonden om die met jullie te delen. Lees snel verder en wie weet trouw jij hier in de toekomst wel met je geliefde.

Beachclub Sunrise

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Beachclub Sunrise Contact

Waar: Best

Over: Beachclub Sunrise heeft met haar verschillende trouwzalen, buitenlocaties en voortreffelijke catering het perfecte recept voor een prachtige trouwdag. Bij deze unieke locatie in Eindhoven kunnen jullie elkaar het jawoord geven met prachtig uitzicht over het strand en water. Na de huwelijksvoltrekking kunnen jullie dineren in een van de vele zalen om jullie op die manier klaar te maken voor de feestavond die uiteraard ook bij Beachclub Sunrise plaats kan vinden!

Wat wij leuk vinden: ze hebben veel verschillende zalen en plekken waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven en een te gek feest kunnen hebben.

Prijsklasse: betaalbaar

Het Ketelhuis - Landgoed de Grote Beek

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Het Ketelhuis - Landgoed de Grote Beek Contact

Waar: Eindhoven

Over: Het Ketelhuis staat op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Het is een rijksmonument dat vroeger gebruikt werd als ketelruimte voor het landgoed. Tegenwoordig is het de plek voor jullie om de grote dag te vieren! De locatie is gevestigd in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven en is uniek door haar hoge plafonds en het vele daglicht. Naast de prachtige binnenruimte heeft de locatie ook een terras en kapel ter beschikking.

Wat wij leuk vinden: de achtergrond van het Ketelhuis als ketelruimte voor het landgoed.

Prijsklasse: betaalbaar

Het Ketelhuis - Landgoed de Grote Beek Contact

Paviljoen Genneper Parken

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Paviljoen Genneper Parken Contact

Waar: Eindhoven

Over: Het Paviljoen Genneper Parken ligt in het Genneper Park, een natuurgebied binnen de ring van Eindhoven. Bij Paviljoen Genneper Parken kunnen ze na de huwelijksvoltrekking de gehele dag en avond voor jullie verzorgen. Van ontvangst tot een feest met dj, band of entertainment. Zelfs de huwelijksnacht kun je hier doorbrengen bij de bed & breakfast die op nog geen twee minuten loopafstand zit.

Wat wij leuk vinden: buiten is plek voor tot wel 400 gasten. 

Prijsklasse: betaalbaar

Paviljoen Genneper Parken Contact

Fifth | NRE

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Fifth | NRE Contact

Waar: Eindhoven

Over: Fifth|NRE is gelegen aan de Nachtegaallaan in het centrum van Eindhoven. De locatie beschikt over twee ruimten die te huur zijn voor jullie grote dag, namelijk de volledig ingerichte JazzClub met het daar op aangrenzende overdekte GarageTerras. Deze ruimten hebben een industriële, oorspronkelijke en stijlvolle uitstraling.

Wat wij leuk vinden: Fifth | NRE ligt in het hartje van Eindhoven wat nog een extra laagje sfeer aan de locatie toevoegt!

Prijsklasse: betaalbaar

Landgoed Kasteel Geldrop

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Landgoed Kasteel Geldrop Contact

Waar: Geldrop

Over: niet alleen het kasteel, maar ook het landgoed eromheen is iets waar ieder bruidspaar van droomt. Landgoed Kasteel Geldrop zorgt voor een geweldige dag met zo min mogelijk zorgen. Tijdens de voorbereidingen word je persoonlijk begeleid door één van de trouwspecialisten van het kasteel. Landgoed Kasteel Geldrop heeft zoveel mogelijkheden dat het écht de dag van je dromen wordt.

Wat wij leuk vinden: geef het jawoord in de romantische appelboomgaard, onder de eeuwenoude bomen, in het sprookjesachtige kasteel of in de prachtige trouwzaal met koninklijke allure. Het schitterende kasteel is omringd door groen en kleurrijke bloemen en straalt daardoor rust, nostalgie en romantiek uit

Prijsklasse: midden

Landgoed Kasteel Geldrop Contact

Cocody

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Cocody Contact

Waar: Geldrop

Over: Cocody is gevestigd op een prachtige locatie. Het pand ligt dat ligt aan het water beschikt over meerdere sfeervol ingerichte feestzalen voor jullie bruiloft, receptie, diner en feestavond! De zalen bieden ruimte privé terrassen die ook nog eens aan het water gelegen zijn. Bij Cocody kunnen jullie er zelfs voor kiezen de huwelijksvoltrekking buiten op de romantische vlonder te doen in het bijzijn van jullie familie en vrienden.

Wat wij leuk vinden: de eigenaren staan voor veel ideeën open en creëren daarmee een gezellige en informele sfeer.

Prijsklasse: 

Auberge Eeckaerde

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Auberge Eeckaerde Contact

Waar: Eindhoven

Over: Auberge Eeckaerde is een boerderij met een huiselijk gevoel gelegen in de sterrenbuurt Woensel in Eindhoven. Het is de perfecte locatie voor een knusse bruiloft. Na ontvangst kunnen jullie gasten plaatsnemen aan de bar of in de huiskamer onder het genot van een glaasje wijn. Bij Auberge Eeckaerde is ook plaats voor een intieme huwelijksvoltrekking. In de zomer kan dit uiterst romantisch onder een grote bloesemboom en in de winter knus bij de open haard. Hierna kunnen jullie ervoor kiezen om gezellig met zijn allen te blijven dineren en ook de bar zal dan open blijven tot in de late uurtjes.

Wat wij leuk vinden: de trouwlocatie is inclusief een cateringservice waar je u tegen zegt!

Prijsklasse: midden

Landgoed Kapellerput

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Landgoed Kapellerput Contact

Waar: Heeze

Over: het landgoed bevat 25 hectare en grenst aan natuurpark de Stabrechtse Heide. Binnen trouwen is ook mogelijk. Landgoed Kapellerput verzorgt met alle liefde jullie complete dag van wettelijk huwelijk, diner en feest tot en met de huwelijksnacht. 

Wat wij leuk vinden:  bij natuurpark de Stabrechtse Heide kun je genieten van rust, ruimte en verrassende architectuur. Geef elkaar het jawoord in de KABAN tussen de boomtoppen met vogels en eekhoorns als getuigen. Na het officiële gedeelte kunnen jullie hier samen met de gasten het glas heffen in een onvergetelijke ambiance die even natuurlijk aanvoelt als het prachtige uitzicht

Prijsklasse: midden

Landgoed Kapellerput Contact

Kasteel Henkenshage

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Kasteel Henkenshage Contact

Waar: Nijnsel

Over: Kasteel Henkenshage heeft drie prachtige zalen waar jullie huwelijk plaats kan vinden. De eerste zaal is de Van Coehoornzaal, waar het huwelijk kan worden voltrokken. Daarnaast beschikken ze ook over de Generaal Jean Phillippe-zaal waar jullie tezamen met de gasten kunnen genieten van een feestelijk diner, bereidt door het professionele team van koks van het kasteel zelf. Tegen het einde van de dag verplaatsen jullie jezelf naar Het Koetshuis die perfect is voor een groot bruiloftsfeest en eventueel ook de receptie!

Wat wij leuk vinden: als het zonnetje schijnt en de temperatuur het toelaat, is het ook mogelijk de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie op de sfeervolle binnenplaats van het kasteel te laten verzorgen.

Prijsklasse: midden

Kasteel Henkenshage Contact

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Vraag vrijblijvend informatie aan bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven Contact

Waar: Eindhoven

Over: gelegen in het Leenderbos vinden we Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst. Alles is hier mogelijk: van de huwelijksceremonie tot een knallend trouwfeest. Aan jullie de keuze of de bruiloft binnen of buiten plaats gaat vinden. Zo kunnen jullie elkaar het jawoord geven op hun moderne terras of in één van de andere diverse ruimtes waarover ze beschikken. De locatie is geschikt voor zowel intieme als grote bruiloften en de grootste zaal heeft maar liefst ruimte voor 500 gasten!

Wat wij leuk vinden: gebruik een van de sfeervolle salons voor een intieme borrel of gezellige afterparty in klein gezelschap.

Prijsklasse: midden

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven Contact

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Landgoed Kapellerput Landgoederen
Fifth | NRE Andere trouwlocaties
Beachclub Sunrise Strandlocaties en beachclubs
Cocody Strandlocaties en beachclubs
Auberge Eeckaerde Partycentra en Evenementenlocaties

Laat een bericht achter