De beste trouwlocaties van Amsterdam!

Jullie trouwdag wordt één van de mooiste dagen uit jullie leven. Maar voordat het zover is, moet er veel geregeld worden. Eén van die dingen is de trouwlocatie. Bij het kiezen van de trouwlocatie moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor één of meerdere locaties, hoeveel gasten nodigen jullie uit en ook het seizoen waarin jullie trouwen speelt een rol bij het kiezen van de locatie. Mochten jullie dit allemaal even te veel vinden neem dan een kijkje bij de beste weddingplanners uit Amsterdam.

Denken jullie erover na om te trouwen in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam? Hieronder vind je de beste locaties!

Foto: Blijburg / Linda Bouritius
Foto: Blijburg / Linda Bouritius

Paviljoen Puur

Deze unieke locatie in het prachtige groen van Fort Diemerdam, staat voor passie en respect voor mens en omgeving. De combinatie van een groene omgeving en een modern interieur is perfect voor de koppels die op een hippe plek willen trouwen maar ook houden van een rustige omgeving. Als het weer meezit, laat Paviljoen Puur je samen met jullie gasten uit jullie dak gaan onder een prachtige sterrenhemel, ook een beetje bewolking zal de pret niet drukken. Bij Paviljoen Puur geven jullie een spetterend feest waarover nog lang wordt nagepraat!

Foto: Paviljoen Puur / Trouw Trendy
Foto: Paviljoen Puur / Trouw Trendy
Foto: Paviljoen Puur
Foto: Paviljoen Puur

Blijburg aan Zee

Bij Blijburg worden ze blij van de liefde en begrijpen ze als geen ander dat je je eigen regels wilt maken als je gaat trouwen. In De Kapel, met prachtige glas-in-loodramen en het hoge plafond kunnen jullie volgens je eigen geloof, regels en wensen betekenis geven aan jullie dag. In de zomer kunnen jullie met je voeten in het zand en je gezicht in de zon trouwen op het strand. In de winter in het licht van de vuurkorven, onder warme dekens.

Willen jullie een buffet, een traditioneel diner aan lange tafels of gaat jullie voorkeur toch uit naar foodtrucks? Bij Blijburg kan het allemaal. Kortom, alles is mogelijk bij Blijburg, hier kunnen jullie helemaal zelf de perfecte dag samenstellen.

Foto: Blijburg / Linda Bouritius Photography
Foto: Blijburg / Linda Bouritius Photography
Foto: Blijburg
Foto: Blijburg

Pompstation 

Wie alle facetten van het huwelijk op één locatie wil, kan bij Pompstation  in Amsterdam terecht. Pompstation  is een oud watergemaal dat nog steeds in gebruik is, gelegen in het bruisende Amsterdam Oost. Vanwege het industriële karakter en het intieme gevoel van het gebouw, heeft het een bijzondere sfeer die heel goed past bij een huwelijk.

Van een ceremonie en receptie tot aan een prachtig diner en een knalfeest, alles is mogelijk bij Pompstation! Ook beschikken ze over een mooie, grote binnentuin, voor bijvoorbeeld de receptie of het diner. Samen met de experts van Pompstation kiezen jullie de juiste hapjes en drankjes. Daarnaast is het mogelijk om samen met de chef een menu op te stellen speciaal gericht op jullie wensen. Bij Pompstation hebben ze zowel ervaring met sit down dinners als met walking dinners en hun event managers denken graag met jullie mee! 

Foto: Pompstation
Foto: Pompstation
Foto: Pompstation
Foto: Pompstation

Level Eleven

Hoe hoger, hoe heerlijker. Dat geldt zeker voor Level Eleven, één  van de mooiste locaties voor jullie trouwdag. Level Eleven biedt namelijk een prachtige locatie met 360º uitzicht over de Amsterdamse binnenstad en het IJ. Hier voelen jullie je in de zevende hemel, dat is zeker. Maak van het leven samen een groot feest, laat het beginnen bij Level Eleven.

Hoe jullie dag eruitziet, dat beslissen jullie uiteraard zelf. Weet dat hier vrijwel alles mogelijk is. De trouwceremonie in Level Eleven en vervolgens op een rondvaartboot het glas heffen? Het kan, want er ligt een steiger in de gracht recht voor de locatie. Een chic diner met tafelschikking voor 150 gasten? Hier hebben jullie de ruimte. Of een DJ die jullie gasten laat swingen op de feestelijk verlichte dansvloer? Zoals gezegd: alles is mogelijk.

Jullie wensen staan voorop. Het is tenslotte jullie dag. Kom gauw eens kijken, word verliefd op het uitzicht en op de hartverwarmende service van Level Eleven.

Foto: Level Eleven
Foto: Level Eleven
Foto: Level Eleven
Foto: Level Eleven

The Dylan

“Happily ever after begint bij The Dylan. Bij The Dylanvieren ze graag de mooie dingen in het leven en daarom zetten ze net die extra stappen om aan al jullie wensen te kunnen voldoen en er voor te zorgen dat jullie trouwdag perfect is.

The Dylan, op een prachtige locatie aan de Keizersgracht, is een van de meest stijlvolle en intieme hotels van Amsterdam. Het hotel biedt een verfijnde, moderne ambiance gecombineerd met ongeëvenaarde service. Perfect voor jullie grote dag.
Of het nu voor een exclusief gebruik is van het gehele hotel of voor een intieme ceremonie met toast en bruidstaart, bij The Dylan zorgen ze ervoor dat jullie ja-woord, alle aanwezigen lang zal bijblijven.

Foto: The Dylan
Foto: The Dylan
Foto: The Dylan
Foto: The Dylan

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam, onder andere voormalig stadhuis van Amsterdam, dient inmiddels jaren als romantisch decor voor vele bruidsparen. Zo ook voor Koningin Beatrix.

Het meest bijzondere moment van jullie leven wordt onvergetelijk in de romantische Trouwkamer Eerste Klasse. Samen met jullie familie en vrienden beleven jullie de huwelijksplechtigheid in een intieme sfeer. Achter de indrukwekkende glas-in-loodramen, die een liefdesscène weergeven, bevindt zich een balkon dat uitkijkt op de prachtige binnentuin. Deze tuin dient bij mooi weer als locatie voor de receptie. Ook voor het diner en een knalfeest kunnen jullie terecht bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Foto: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Foto: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Foto: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Foto: Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Papa’s Beach House

Zijn jullie opzoek naar een sprookjesachtige en romantische locatie? Papa’s Beach House is misschien wel een van de meest romantische plekken van het land. Een goed bewaard geheim verborgen tussen de bomen en het meer. De zaal grenst direct aan het privé strandje. In de zomer kunnen jullie elkaar op het terras in de buitenlucht het ja-woord geven. Uitkijkend over het meer genieten jullie, en jullie gasten van een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag. In de winter is de lichte en romantische Key West zaal prefect voor een intieme ceremonie, een mooi diner en een geweldig feest.
Een magische plek om elkaar het ja-woord te geven.

Foto: Papa's Beach House
Foto: Papa’s Beach House
Foto: Papa's Beach House
Foto: Papa’s Beach House

Wij zijn ervan verzekerd dat hier een locatie voor jullie tussen zit! Zijn jullie nog op zoek naar een bakker voor een spectaculaire bruidstaart? Neem dan een kijkje bij de beste bakkerijen uit Amsterdam

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
Foto: Merel Soydas Photography
De beste bruidsvisagisten uit Amsterdam van 2016!
Bekijk deze toppers en misschien zit jouw droomvisagiste er wel tussen!
Foto: Grand Hotel Karel V
De beste trouwlocaties van Utrecht!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en meest bijzondere trouwlocaties van Utrecht voor jullie uitgezocht.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie