De beste bruidsvisagisten uit Zuid-Holland! Straal op jouw grote dag!

Bekijk de beste visagisten uit Zuid-Nederland en zorg ervoor dat jij je de hele dag het stralende middelpunt voelt!

  • Visagist en Bruidsmake-up
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Noord-Holland

Veel bruiden vragen zichzelf af: waarom zou ik mijn bruidsmake-up niet zelf doen? Maar er is toch niets fijner dan optimaal te kunnen genieten van jouw grote dag? Met een goede visagiste ben je ervan verzekerd dat je niet continue je make-up hoeft bij te werken en dat jij je de hele dag het stralende middelpunt voelt. Visagisten zijn make-up specialisten die getraind zijn in onder andere jouw perfecte bruidsmake-up. Bovendien is het een verwenmomentje waarop je je zenuwen even vergeet voordat je bruiloft echt start, heerlijk!

Deze visagisten zijn gekozen door Zankyou en worden weergegeven op willekeurige volgorde.
Foto: IN-fotodesign
Foto: IN-fotodesign

 SKINN by NikkiBezoek de website

Adverteren

Laat je bruidsmake-up professioneel aanbrengen door SKINN by Nikki en je bent gegarandeerd het stralende middelpunt! Na het bespreken van jouw wensen, kun je terecht voor het aanbrengen van proef make-up geruime tijd voor de grote dag. Je zult ontdekken wat het best bij jou past en wat je het mooiste maakt. Alles zal worden vastgelegd en er zullen foto’s worden gemaakt, zodat alles wat besproken is hetzelfde is op de bruiloft. Het aller belangrijkste voor visagiste Nikki is dat de wensen van de bruid volledig worden nageleefd.

SKINN by NikkiNeem nu contact op met SKINN by Nikki!
Foto: SKINN by Nikki
Foto: SKINN by Nikki.Neem nu contact op met SKINN by Nikki!
Foto: SKINN by Nikki.

 Face & ArtBezoek de website

Veel bruiden zoeken op internet naar voorbeelden van mooie bruidskapsels en make ups, ze maken een Pinterest bord met alle prachtige kapsels en stralende make ups. Het ene model heeft nog een langere vlecht dan de ander en de meeste bruiden vragen zich of het plaatje wat ze in uitgezocht hebben wel haalbaar is met hun haar. En bij Face & Art is dit allemaal mogelijk! Bij Face & Art gaat het niet alleen om de verzorging van jouw haar en make-up op de dag zelf, maar is het voortraject net zo belangrijk. Je zult op je mooist zijn op de grote dag!

Face & ArtNeem nu contact op met Face & Art!
Foto: Face & Art
Face & ArtNeem nu contact op met Face & Art!
Foto: Face & Art

 NOUKSTYLEBezoek de website

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest zit je bij Anouk van Emmerik op het goede adres. NOUKSTYLE helpt je met het uitzoeken van de beste stijl voor jouw bruiloft. ”Ik inspireer mensen het beste uit zichzelf te halen. Het beste naar boven halen in de breedste betekenis. Dit doe ik door middel van persoonlijke begeleiding en klantgericht advies. Hoe komt jouw uiterlijk het beste naar voren en hoe komt jou persoonlijkheid het beste tot uiting?”

 NOUKSTYLENeem nu contact op met NOUKSTYLE!
Foto: NOUKSTYLE
 NOUKSTYLENeem nu contact op met NOUKSTYLE!
Foto: NOUKSTYLE

 Sally-Jane Hair & Make-up ArtistBezoek de website

Sally-Jane is een visagiste die jou niet alleen fantastisch zal opmaken, maar ook iemand die jou zal kalmeren op jouw stressvolle dag. Wie haar werk bekijkt kan zien dat dit een super ervaren visagiste is. Van bruidskapsels en bruidsmake-up tot aan tv-en fotoshoots, Sally-Jane is als visagiste een goede luisteraar, meedenker en zal jouw bruidsmake-up en bruidskapsel tot in de details verzorgen!

Sally-Jane Hair & Make-up ArtistNeem nu contact op met Sally-Jane Hair & Make-up Artist!
Foto: Sally-Jane Hair & Make-up Artist
Sally-Jane Hair & Make-up ArtistNeem nu contact op met Sally-Jane!
Sally-Jane Hair & Make-up Artist

 Morpho VisagieBezoek de website

Wie haar bruidsmake-up door Morpho Visagie laat doen kan er zeker van zijn dat zij er ge-wel-dig uit gaat zien! Esmé heeft met ongelofelijk veel fotografen en modellen samengewerkt voor bekende commerciële opdrachtgevers en projecten. Ze is niet alleen een briljante visagiste, maar ook iemand die 17 jaar heeft lesgegeven en nog steeds lesgeeft in visagie. Dit betekent dat je er vanuit kan gaan dat ze goed naar je wensen zal luisteren, advies zal geven, en met heel veel enthousiasme en passie door de dag heen zal brengen.

Foto: Morpho Visagie.Neem nu contact op met Morpho Visagie!
Foto: Morpho Visagie.
Foto: Morpho Visage.Neem nu contact op met Morpho Visagie!
Foto: Morpho Visage.

 Sandra van Uffelen Visagie & HaarstylingBezoek de website

Als ervaren visagiste, weet Sandra hoe ze, met professionele producten,  jouw gezichtskenmerken het mooiste kan laten uitkomen, zonder dat je een dikke laag op krijgt. Less is inderdaad vaak more… Door je ogen mooi sprekend te maken en met een paar kleine accenten hier en daar, zul jij je nog steeds jezelf voelen en kun je de hele dag zorgeloos stralen. Sandra komt bij jou aan huis en kan ook je bruidskapsel verzorgen waardoor je niet de deur uit hoeft maar de dag heerlijk relaxed kunt beginnen! En zeg nu zelf, verdien jij het niet om op zo’n belangrijke, hectische dag, een verwenmoment voor jezelf te hebben?

Sandra van Uffelen Visagie & HaarstylingNeem nu contact op met Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling!
Foto: Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling
Sandra van Uffelen Visagie & HaarstylingNeem nu contact op met Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling!
Foto: Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling

Beauty BureauBezoek de website

Beaty Bureau zorgt er voor dat zowel je er pico bello uit ziet op de trouwdag. Uiteraard zal er van tevoren een proefsessie zijn van 2 à 3 uur om alvast eens goed te laten zien wat er allemaal mogelijk is. De visagisten van Beauty Bureau zijn zeer behulpzaam en denken dan ook graag mee met de look die het mooiste van jezelf naar voren brengt. Neem contact op met Beauty Bureau om uit te zoeken wat handig en ideaal is voor jou en straal op jouw mooiste dag van je leven!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Sandra van Uffelen Haar en Make-up
Morpho Visagie Haar en Make-up
SKINN by Nikki Haar en Make-up
Face & Art Haar en Make-up
NOUKSTYLE Haar en Make-up
Beauty Bureau Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!