De beste weddingplanners uit Noord-Holland! Laat jullie bruiloft perfect verlopen

Ze is je beste vriendin, steun en toeverlaat tijdens eén voor je bruiloft: de weddingplanner! Het plannen van een bruiloft is niet makkelijk, er zijn veel dingen die wij over het hoofd zullen zien of te laat achter zullen komen. Denk bijvoorbeeld aan de bloemen, de uitnodigingen, het reserveren van de locatie en het menu dat je je gasten voorschoteld. Heb jij er daarom al eens over nagedacht om de hulp in te schakelen van een weddingplanner? Ondanks dat we de weddingplanners allemaal kennen, wordt hier nog (relatief) weinig gebruik van gemaakt. Zonde! Kan je een hoop tijd en moeite besparen! Lees ook: wat doet een weddingplanner? 

Astrid Blaauw Weddings & Events

Als winnaar van de Zankyou International Wedding Awards is Astrid Blaauw een uitstekende keuze voor de organisatie van jullie bruiloft! Astrid Blaauw Weddings & Events is gespecialiseerd in het organiseren van huwelijken. Tijdens een kennismakingsgesprek leren jullie elkaar kennen en worden alle mogelijkheden voor jullie huwelijksdag gedeeld. Ieder bruidspaar is uniek en Astrid Blaauw Weddings & Events speelt daar op in door het afleveren van maatwerk, exclusiviteit en creativiteit staan op de eerste plek! Er wordt niet gewerkt met één stijl of sfeer, maar naar aanleiding van jullie wensen zal dé grote dag verlopen zoals in je dromen!

Astrid Blaauw Weddings & Events
Reflexx reportages
Astrid Blaauw Weddings & Events
Sophie Prins Fotografie

SANTÉ Weddings & Events

Bij SANTÉ wordt elke bruiloft apart benaderd, elk bruidskoppel is uniek! Het doel bij SANTÉ is om de persoonlijkheid van het bruidspaar weer te geven. Elke detail voelt daardoor authentiek aan. Jullie leren elkaar kennen tijdens een kennismaking gesprek, om zo jullie stijl, passies, voor- en afkeuren volledig te vertellen. Vervolgens wordt er een plan gemaakt om jullie levensstijl en wensen perfect te weerspiegelen in jullie bruiloft. Er is veel persoonlijke service en aandacht, jullie bruiloft wordt een gegarandeerd succes. Bij SANTÉ Weddings kun je onder andere terecht voor wedding consultancy, aanzoekplanning, ceremoniemeesterschap.

SANTÉ Weddings & Events
SANTÉ Weddings & Events
SANTÉ Weddings & Events
SANTÉ Weddings & Events

Hartje Blaricum

De zoektocht naar de juiste locatie en het contact met de diverse leveranciers; het zorgen voor een goede planning, het opstellen van het draaiboek; het aandragen van creatieve ideeën; het kiezen van de gewenste muziek en entertainment; styling en decoratie; fotograaf en/of videograaf; bloemen; vervoer; catering; uitnodigingen en eventueel ander drukwerk; budgetbewaking; coördinatie op de dag zelf, maar ook de afwikkeling van zaken na jullie huwelijksdag. Hartje Blaricum staat voor je klaar! 

Hartje Blaricum Trouwen & Feesten
Hartje Blaricum Trouwen & Feesten
Hartje Blaricum Trouwen & Feesten
Hartje Blaricum Trouwen & Feesten

Celestial Weddings

Astrid Santé is sinds het jaar 2008 de trotse eigenaar van Celestial weddings, passie en persoonlijke aandacht staan bij haar en haar team op nummer één. Met de hulp van Celestial Weddings wordt jullie feest gegarandeerd bijzonder, stijlvol en uniek! Of jullie het bruiloftsfeest nu willen vieren op het zonnige strand van Texel, op een romantisch kasteel of op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building in New York, met een weddingplanner en ceremoniemeester van Celestial Weddings aan jullie zijde wordt het echt het sprookjeshuwelijk van jullie dromen. Geen betere start voor jullie huwelijk!

Celestial Weddings
Celestial Weddings
Celestial Weddings
Celestial Weddings

Passionate Weddings

Passionate Weddings wordt beschreven als puur, verrassend en gedreven. Je kunt bij Passionate Weddings terecht voor de diensten van ceremoniemeester en weddingplanner. Alles wordt geregeld, van het bezichtigen van locaties tot het matchen van leveranciers en professioneel advies voor jullie bruiloft. Ook zullen er leuke verrassingmomenten zijn. Denk hierbij aan het chocolaatje op het kussen bij een hotelovernachting of het opgevouwen zwaantje op het hotelbed. Met Passionate weddings zal jullie bruiloft perfect lopen!

Passionate Weddings
Passionate Weddings
Passionate Weddings
Passionate Weddings

Deze bakkerijen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een bakkerij uit Amsterdam tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Zijn we volgens jou een weddingplanner vergeten die ook in dit rijtje thuishoort? Laat het ons weten!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!
Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
De beste weddingplanners uit Nederland geven een gouden tip weg!
Een selectie van de beste weddingplanners uit Nederland delen een gouden tip voor jullie droombruiloft!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie