De beste weddingplanners uit Noord-Holland! Laat jullie bruiloft perfect verlopen

De weddingplanner is je beste vriend(in), steun en toeverlaat voor én tijdens de bruiloft. Het plannen van een bruiloft is niet makkelijk. Er zijn veel dingen die jij wellicht over het hoofd zal zien, waardoor het plannen van de bruiloft een stressvolle taak kan worden terwijl dit juist heel leuk zou moeten zijn! Een weddingplanner weet alles en zal er samen met jullie voor zorgen dat de dag perfect verloopt. Veel mensen denken dat het kiezen van een weddingplanner een overbodige luxe is, maar niets is minder waar. Wij hebben de beste weddingplanners uit Noord-Holland voor jullie op een rijtje gezet!

Foto: Myrthe Regelt Het
Foto: Myrthe Regelt Het

Exquisite Gay Weddings – Bezoek de website 

Onder de naam Exquisite Gay WeddingsExquisite Gay Weddings verzorgt Antonio bruiloften voor paren van hetzelfde geslacht en onder de naam The Unique Concept doet hij dit ook voor heterokoppels. Antonio is een warme, charmante en stijlvolle man die uiterst originele bruiloften organiseert. Dankzij zijn kennis van zaken en een persoonlijke benadering zorgt hij ervoor dat jullie in rust naar de bruiloft van jullie dromen kunnen toeleven. Afhankelijk van jullie behoeftes en wensen kan hij de gedeeltelijke of volledige organisatie van de bruiloft op zich nemen. Antonio heeft een uitgebreide lijst met leveranciers waar hij op vele bruiloften mee samenwerkt. Deze heeft hij uitgekozen op klantvriendelijkheid en interesse in de mens. Als jullie voor Antonio als weddingplanner kiezen weet je zeker dat alles volgens de planning verloopt, jullie altijd goed contact hebben en dat Antonio zorgt voor de mooiste dag van jullie leven! Meer over Antonio lees je hier!

Credits: Exquisite Gay WeddingsNeem nu contact op!
Credits: Exquisite Gay Weddings
Credits: Exquisite Gay WeddingsNeem nu contact op!
Credits: Exquisite Gay Weddings

Astrid Blaauw Weddings & Events – Bezoek de website

Astrid Blaauw Weddings & Events is een professionele weddingplanner. Zij is er voor bruidsparen die van een persoonlijke aanpak, wederzijdse betrokkenheid en gezamenlijk overleg houden. Als Master Weddingplanner kan Astrid ideeën aandragen, overzicht creëren, werk uit handen nemen en plezier bezorgen. Dankzij haar jarenlange ervaring in de trouwbranche en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten, kan Astrid Blaauw Weddings & Events jullie bruiloft uniek maken. Astrid levert maatwerk en werkt dus niet met één stijl of sfeer. Naar aanleiding van jullie wensen zetten jullie gezamenlijk een plaatje neer wat helemaal bij jullie past. Zij assisteert bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt altijd zeer op prijs gesteld. Een bruidegom zei eens tijdens een gesprek tegen Astrid: “Ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik jou niet inhuren om jouw expertise”, en daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.

Astrid Blaauw Weddings & Events Foto: Gerhard Nel FotografieNeem nu contact op!
Astrid Blaauw Weddings & Events Foto: Gerhard Nel Fotografie
Astrid Blaauw Weddings & Events Foto: Reflexx ReportagesNeem nu contact op!
Astrid Blaauw Weddings & Events Foto: Reflexx Reportages

SANTÉ Weddings & Events – Bezoek de website 

Bij SANTÉ Weddings & Events wordt elke bruiloft apart benaderd, elk bruidskoppel is immers uniek. Het doel bij SANTÉ is om de persoonlijkheid van het bruidspaar weer te geven. Elk detail voelt daardoor authentiek aan. Jullie leren elkaar kennen tijdens een kennismaking gesprek, om zo jullie stijl, passies, voor- en afkeuren volledig te vertellen. Vervolgens wordt er een plan gemaakt om jullie levensstijl en wensen perfect te weerspiegelen in jullie bruiloft. Er is veel persoonlijke service en aandacht. Geheel naar jullie wens zal Emila er zijn om de organisatie van jullie bruiloft geheel of gedeeltelijk over te nemen. Zij zorgt voor one of a kind bruiloften in zowel buiten- als binnenland en doet dit met een passie voor reizen en verschillende culturen. Bij SANTÉ zorgen ze ervoor dat plezier, gemak, tactiek en stijl bijeenkomen en zich uiten in de mooiste dag van jullie leven!

Foto: SANTÉ Weddings & EventsNeem nu contact op!
Foto: SANTÉ Weddings & Events
Foto: SANTÉ Weddings & EventsNeem nu contact op!
Foto: SANTÉ Weddings & Events

Myrthe Regelt Het – Bezoek de website

Voor het complete plaatje qua organisatie en verzorging van jouw droombruiloft, kan je terecht bij weddingplanner Myrthe Regelt Het. Met ieder bruidspaar gaat zij tijdens een uitgebreide kennismaking op zoek naar wat voor hen belangrijk is. Samen maken jullie een duidelijke jaarplanning met deadlines, stappenplan en draaiboek, maar wat Myrthe vooral belangrijk vind is dat jullie bruiloft persoonlijk wordt. Ieder bruidspaar is anders en zij vind het daarom ook leuk om samen met jullie naar manieren te kijken om de bruiloft eigen te maken. Naast het plannen van de bruiloft kan zij ook de gehele styling en zelfs het ontwerpen van de uitnodiging voor jullie verzorgen. Ze staat bekend om haar aandacht voor details en heeft een frisse, positieve kijk op dingen. Myrthe geniet van elk moment van jullie avontuur samen en zal ervoor zorgen dat het plannen van de bruiloft niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt!

REGELNICHTJES – Bezoek de website

De Amsterdamse REGELNICHTJES noemen zichzelf geen standaard weddingplanners. ”Natuurlijk begeleiden we jullie als bruidspaar naar jullie grote dag en kunnen we jullie in elke stap van het voorbereidingstraject adviseren en ondersteunen, maar de REGELNICHTJES hebben een missie!” Met een creatieve kijk en kennis van de laatste trends zullen zij ervoor zorgen dat alle paniek rondom jullie bruiloft wordt weggenomen. Zij kunnen jullie begeleiden in elke stap die gezet wordt naar de bruiloft en zorgen ervoor dat jullie uiteindelijk ontspannen en zorgeloos kunnen genieten van het geweldige feestje dat jullie bruiloft hoort te zijn. Ze zijn in te zetten voor elk huwelijk, van groot tot klein, de organisatie van A tot Z, voor tips, styling of enkel voor de dag zelf. Met hulp van de REGELNICHTJES wordt jullie huwelijk net een beetje anders dan anders!

Credits: Lotte BruidsfotografieNeem nu contact op!
Credits: Lotte Bruidsfotografie
Credits: Lotte BruidsfotografieNeem nu contact op!
Credits: Lotte Bruidsfotografie

Art2Arrange – Bezoek de website

Bij het inschakelen van Art2Arrange hoef je niet bang te zijn om de controle kwijt te raken. “We doen alles in overleg met jullie. Wij adviseren en organiseren, jullie nemen zelf de beslissingen. Daardoor kunnen jullie onbezorgd genieten van de voorpret.” Art2Arrange heeft een groot (internationaal) netwerk aan partners en leveranciers waarmee zij al jaren samenwerken en verzorgden dan ook niet alleen bruiloften in Nederland, maar ook in het buitenland. Met aandacht voor creatieve en originele details zorgen zij ervoor dat jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan. Art2Arrange staat voor authentiek, stijlvol en persoonlijk en de mogelijkheden voor jullie bruiloft zijn hier eindeloos. Ze hebben ervaringen met allerlei soorten bruiloften en weten daarom goed wat er bij jullie past. Door Art2Arrange in te schakelen kunnen jullie zorgeloos genieten van de voorpret van jullie bruiloft. 

Mijn Weddingplanner – Bezoek de website

Jolijn is het gezicht achter Mijn Weddingplanner. Als jij perfectionistisch bent en wilt dat alles op de bruiloft precies zo uitgevoerd wordt zoals jij het in gedachte hebt, dan is Jolijn de weddingplanner voor jullie! Als professioneel weddingplanner en stylist weet zij precies hoe zij alles moet aanpakken en zorgt zij voor een relaxte aanloop naar de mooiste dag van jullie leven. “Ik ben eigenlijk een soort helikopter die precies ziet wat er moet gebeuren en op welke plek.” Door een combinatie van liefde, creativiteit en aandacht zal zij met veel plezier zorgen dat jullie bruiloft een levensecht sprookje wordt. Met haar ervaring en kennis van de beste leveranciers vult ze jullie ideeën aan en zorgt ze dat alles zo verloopt als jullie het in gedachte hebben.

Credits: Mijn WeddingplannerNeem nu contact op!
Credits: Mijn Weddingplanner
Credits: Davien FotografieNeem nu contact op!
Credits: Davien Fotografie

The Bridal Blush – Bezoek de website

Als jullie de bruiloft zelf vorm willen geven, maar hier wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken dan is The Bridal Blush de weddingplanner voor jullie. Ze luistert naar jullie ideeën, komt zelf met creatieve voorstellen en kiest samen met jullie de beste leveranciers uit. Waarom zouden jullie zelf dagenlang bezig zijn met het oplossen van puzzels wat betreft de bruiloft, terwijl zij een expert is die jullie maar wat graag uit de brand helpt? Naast de organisatie van de bruiloft kun je bij The Bridal Blush ook terecht voor de styling en bloemen voor de bruiloft. Hiermee kan ze alles perfect op elkaar aan laten sluiten en zorgt ze ervoor dat jullie bruiloft één prachtig, compleet plaatje is.

The Bridal Blush Foto: Happy PhotographerNeem nu contact op!
The Bridal Blush Foto: Happy Photographer
The Bridal Blush Foto: Simone BruidsfotografieNeem nu contact op!
The Bridal Blush Foto: Simone Bruidsfotografie

Wicked Wedding – Bezoek de website

Zarah, Emmeline, Nadia en Thijs van Wicked Wedding hebben een ‘kan niet, bestaat niet’ mentaliteit. Deze weddingplanners zijn niet bang om te spelen met clichés en tradities en laten zich niet binden door welbekende conventionele kaders. “We denken in creaties, en vinden daarin de meest unieke verbinding tussen jullie.” Ze zijn creatief, kleurrijk en eigenzinnig en geloven dat de liefde een feest is dat met volle overgave gevierd mag worden! Als jullie voor Wicked Wedding kiezen zullen de gasten versteld staan van de creativiteit en originaliteit van jullie bruiloft. Het wordt een feest als nooit tevoren!

Making Memories wedding & event planning – Bezoek de website

Bij Sandra van Making Memories wedding & event planning ben je in goede handen voor een mooie en memorabele bruiloft met een persoonlijke touch. Geniet optimaal en zonder zorgen van je bruiloft door Making Memories in te schakelen bij de organisatie van jullie grote dag. Bij Making Memories kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ze neemt jullie aan de hand en zorgt ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Haar persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door haar bruidsparen erg gewaardeerd. Samen met Making Memories wedding & event planning wordt jullie bruiloft een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Making Memories Wedding & Event Planning Foto: Yvonne Kuipers FotografieNeem nu contact op!
Making Memories Wedding & Event Planning Foto: Yvonne Kuipers Fotografie
Making Memories Wedding & Event Planning Foto: Yes I DoNeem nu contact op!
Making Memories Wedding & Event Planning Foto: Yes I Do

Wij kunnen jullie garanderen dat jullie bruiloft persoonlijk en uniek wordt met één van deze weddingplanners uit Noord-Holland. Zij zullen ervoor zorgen dat jullie dag geheel volgens planning verloopt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven. Als jullie nog opzoek zijn naar een fotograaf voor jullie bruiloft in Noord-Holland raden wij jullie deze zeker aan en mocht jij nog niet weten wie je haar en make-up gaat verzorgen op de grote dag dan hebben wij voor jou de beste visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland op een rijtje gezet!

Voor meer inspiratie en om op de hoogte te blijven van de laatste trends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Deze weddingplanners zijn door Zankyou gekozen en op een willekeurige volgorde geplaatst. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Zankyou kiest: de beste trouwambtenaren van Noord Nederland
De beste trouwambtenaren en ceremoniesprekers vind je in Noord Nederland. Wij hebben onze top voor je verzameld en hopen dat jij hierdoo echt de bruiloft en ceremonie krijgt waar je al zo lang naar uitkijkt. Lees snel verder en ontdekt deze fantastische leveranciers!
Foto: Rob Rotgers Fotografie
Deze muzikale toppers uit Noord-Holland zorgen voor de beste sfeer op jullie bruiloft!
De muzieksmaak van de gasten op jullie bruiloft kan erg uiteenlopend zijn. Daar weten deze toppers uit Noord-Holland alles van en die weten dan ook precies hoe hier op in te spelen!
Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Noord-Holland laten jou stralen op je trouwdag!
Reken voor jouw trouwdag op een professional die jou klaarstoomt voor de grote dag, waarop je kan huilen - van geluk - terwijl jouw make up, ondanks alle uitdagingen, op en top blijft zitten. Zankyou presenteert: de zeven beste visagisten van Noord-Holland!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie