Weddingplanner nodig? Dit zijn de beste in Noord-Nederland!

Gaan jullie trouwen in Noord-Nederland en willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereiding en de trouwdag? Schakel dan één van deze top weddingplanners van Noord-Nederland in!

  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Gaan jullie binnenkort in het huwelijksbootje stappen en zijn jullie op zoek naar een goede weddingplanner? Wij kunnen je helpen! Sterker nog: wij hebben de beste weddingplanners van Noord-Nederland voor je opgezocht. Lees hier hoe elke weddingplanner jullie kan helpen om er een geweldige en prachtige dag van te maken zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de grote dag!

De weddingplanners die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prins Weddingplanner – Bezoek de website

Adverteren

Als jullie Marijke van 
Prins Weddingplanner
inschakelen voor jullie huwelijk, kunnen jullie rekenen op een sprookjesbruiloft! Samen met jullie bedenkt Marijke eerst wat de wensen zijn voor jullie bijzondere dag. Willen jullie een grote bruiloft of bijvoorbeeld meer een intiem feestje. Hebben jullie een bepaald thema in gedachten of houden jullie het casual? Marijke staat helemaal open voor jullie ideeën en zal er met veel passie en enthousiasme voor zorgen dat jullie de dag van jullie dromen krijgen. Als weddingplanner kan Marijke werkelijk alles voor jullie regelen. Van save-the-date kaarten, uitnodigingen tot de locatie, fotograaf, bloemist en nog veel meer. Willen jullie de trouwdag zelf ook zorgeloos beleven? Laat Marijke dan ook jullie ceremoniemeester zijn. Maar hier houden de diensten van Prins Weddingplanner niet op! Hebben jullie een mooi thema voor de bruiloft, dan is Marijke dé weddingplanner die ervoor kan zorgen alles op jullie bruiloft prachtig is afgestemd op jullie thema. Inclusief de styling, uitnodigingen, dinertafel en bruidstaart. Daarnaast kan Marijke jullie ook uitstekend helpen voor het geval jullie buiten willen trouwen.

Prins Weddingplanner. Foto: Puur By DyanaNeem nu contact op met Marijke!
Prins Weddingplanner. Foto: Puur By Dyana
Prins Weddingplanner. Foto: Absolut FotografieNeem nu contact op met Marijke!
Prins Weddingplanner. Foto: Absolut Fotografie

Bij Daan Events – Bezoek de website

De mooiste dag van jullie leven organiseren kan soms behoorlijk overweldigend zijn. Er is zoveel te doen en waar moet je in godsnaam beginnen? Daniëlle van 
Bij Daan Events
 is weddingplanner en professioneel ceremoniemeester en helpt jullie heel graag zodat jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf. Daniëlle vindt het erg belangrijk dat jullie geen stress krijgen van de voorbereidingen. Écht genieten van jullie trouwdag betekent geen stress en zeker weten dat alles goed geregeld is, en dat gaat Daniëlle voor jullie doen. Zij neemt alle zorgen van jullie weg, zodat jullie alleen maar voorpret hebben. En op de trouwdag zelf? Dan kunnen niet alleen jullie als bruidspaar optimaal genieten, maar ook al jullie gasten. Als professioneel ceremoniemeester zorgt Daniëlle is zij niet alleen jullie aanspreekpunt, voor de gasten en alle leveranciers, zij zorgt er ook voor dat alles volgens jullie wensen verloopt ook al gebeuren er soms onvoorziene dingen. Met Daniëlle aan je zijde weet je dat het goed
komt. Zij kan zichzelf gedeeltelijk terugverdienen door aantrekkelijke prijsafspraken te maken met leveranciers.

Foto: Bij Daan EventsNeem nu contact op met Daniëlle!
Foto: Bij Daan Events
Foto: Bij Daan EventsNeem contact op met Daniëlle!
Foto: Bij Daan Events

Onbezorgde Trouwdag – Bezoek de website

Nicole Bredewold van
Onbezorgde Trouwdag 
is dé weddingplanner die als doel heeft ervoor te zorgen dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen naar het huwelijk. Zo kunnen jullie ontspannen toeleven naar deze bijzondere dag, want ook dat is heel belangrijk. Nicole levert haar bruidsparen graag maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat ze jullie op diverse vlakken kan bijstaan. Nicole kan jullie helpen met de gehele organisatie of deze geheel uit handen nemen. Maar mochten jullie zelf wat dingen willen regelen, dan kan Nicole jullie hierin bijstaan met deskundig advies en kunnen jullie gebruik maken van haar kennis. Zo kan ze jullie behoeden om foutjes te maken, zorgt ze dat er niets wordt vergeten en waakt ze ervoor dat jullie niet te veel betalen. Daarnaast kan Nicole van Onbezorgde Trouwdag ook optreden als jullie professionele ceremoniemeester. Dit is handig als jullie zelf alles hebben regelt, maar tijdens de trouw dag zelf geen zorgen meer willen hebben. Een ander voordeel van Nicole al ceremoniemeester is dat al jullie gasten ook optimaal kunnen genieten.

Onbezorgde Trouwdag Foto: Nickie FotografieNeem nu contact op met Nicole!
Onbezorgde Trouwdag Foto: Nickie Fotografie
Onbezorgde Trouwdag Foto: Nickie FotografieNeem nu contact op met Nicole!
Onbezorgde Trouwdag Foto: Nickie Fotografie

BO MORTY Weddingplanner – Bezoek de website

Als jullie voor
BO MORTY 
kiezen als weddingplanner kiezen jullie voor een heerlijke volledige service. Hierdoor weten jullie zeker dat jullie trouwdag gaat slagen. BO MORTY staat voor duidelijkheid en transparantie, dit betekent dat jullie duidelijk afspraken maken en alles in gezamenlijk overleg gaat. Jullie willen natuurlijk zorgeloos genieten en niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Daarom bespreken jullie samen wat jullie nodig hebben en wordt er een passend draaiboek opgesteld en het budget vastgesteld. Jullie weddingplanner zal vervolgens op zoek gaan naar de beste leveranciers en zal met hen contact onderhouden. Ondertussen wordt jullie budget zorgvuldig beheert. Uiteindelijk zal alles wat jullie wensen om de dag zo bijzonder en uniek mogelijk te maken tot in de puntjes geregeld zijn. En daarnaast sluit alles perfect op elkaar af. Willen jullie niet een familielid of vriend bombarderen als ceremoniemeester? Heel begrijpelijk. Schakel dan BO MORTY is als jullie professionele ceremoniemeester. Je kunt ook bij BO MORTY terecht voor de organisatie van vrijgezellenfeesten, verlovingsfeesten, jubilea en andere gelegenheden.

Foto: Bo MortyNeem nu contact op met Bo!
Foto: Bo Morty
Foto: Bo MortyNeem nu contact op met Bo!
Foto: Bo Morty

Bella Vita Weddings – Bezoek de website 

Annemarie van Bella Vita Weddings is in te schakelen als weddingplanner voor alle soorten bruiloften. Wil je een intieme bruiloft? Zij helpt jullie om een heerlijk rustige, ontspannen en toch feestelijke dag neer te zetten. Liever een mega bruiloft of een bruiloft verspreid over 3 dagen? Geen probleem, in samenspraak met jullie zorgt Belle Vita Weddings ervoor dat jullie de dag van jullie dromen krijgen. En dan ook nog eens zonder jezelf hier druk over te maken. Heerlijk toch! Overigens kunnen jullie er ook met speciale verzoeken terecht, alles kan namelijk geregeld worden. Denk aan een bruidstaart met 10 laten tot elkaar het ja-woord geven in de dierentuin. Als je Bella Vita Weddings inschakelt om jullie gehele bruiloft van A tot Z te regelen weten jullie zeker dat jullie een droombruiloft krijgen zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken. Maar naast deze optie, kun je nog uit andere pakketten kiezen. Bijvoorbeeld Bella Vita Weddings inschakelen als ceremoniemeester. Jullie regelen dan zelf de gehele bruiloft, maar op de dag zelf wordt dragen jullie alle sores over aan professionele handen. Daarnaast kunnen jullie er nog terecht voor advies over hoe jullie een bruiloft kunnen organiseren, waar je aan moet denken, welke locaties bijzonder zijn en hoe je dag zo uniek mogelijk maakt.

Foto: Bella Vita WeddingsNeem nu contact op met Annemarie!
Foto: Bella Vita Weddings
Bella Vita Weddings. Foto: Mon et Mine PhotographyNeem nu contact op met Annemarie!
Bella Vita Weddings. Foto: Mon et Mine Photography

Woesh! Weddingplanner – Bezoek de website

Een weddingplanner hoeft helemaal niet duur te zijn en daar kom je achter als je
Woesh! weddingplanner 
inschakelt voor jullie grote dag! Een goede weddingplanner kan zichzelf namelijk deels terugverdienen door goede prijsafspraken te maken. Maria van Woesh! is een zeer enthousiaste weddingplanner die graag op een persoonlijke manier voor jullie aan de slag gaat. Wat jullie wens ook is, Maria gaat ervoor zorgen dat de dag exact verloopt zoals jullie willen. Maria kan de gehele bruiloft voor jullie regelen, maar jullie kunnen haar ook benaderen voor ceremoniemeester (hele of halve dag) of wanneer jullie advies nodig hebben. Woesh! staat klaar voor alle bruidsparen. Gaan jullie of willen jullie in Friesland trouwen, dan kan Maria jullie nog extra van dienst zijn. Woesh! is namelijk aangesloten bij Trouwcollectief Friesland. Dit is een samenwerkingsverband tussen alle trouwspecialisten in Friesland! Alles wordt dus geregeld op Friese bodem! Daarnaast hoe je jezelf geen zorgen te maken dat jullie bruiloft in het water valt wanneer Maria ziek is. Haar taken worden deskundig overgedragen aan een andere professionele weddingplanner. Maria is namelijk aangesloten bij Weddingplanners Noord-Nederland.

Foto: Woesh! Neem nu contact op met Maria!
Foto: Woesh!
Foto: Woesh! Neem nu contact op met Maria!
Foto: Woesh!

Als jullie een goede weddingplanner hebben gevonden, kunnen jullie heel veel uit handen geven. Één ding moet de bruid toch echt zelf doen en dat is een trouwjurk kiezen! Maar dat is natuurlijk een geweldig mooi taakje. Wil je weten waar je terecht kunt in Noord-Nederland? Wij hebben het antwoord! Kijk hier voor goede bruidswinkels in Groningen. En hier voor top bruidszaken in Friesland. Willen jullie graag een uniek thema voor jullie bruiloft? Doe dan wat inspiratie op via Zankyou Magazine en overleg het daarna met je weddingplanner. Voorbeelden van leuke thema’s zijn bijvoorbeeld een vintage bruiloft of wat dacht je van een bruiloft vol glamour? Het leuke van een thema is dat jullie trouwdag heel persoonlijk en uniek wordt. Meer inspiratie nodig? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Mon et Mine Trouwfotografen
Woesh! weddingplanner Weddingplanners
BO MORTY Weddingplanner Weddingplanners
Bella Vita Weddings Weddingplanners
Onbezorgde Trouwdag Weddingplanners
Prins Weddingplanner Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!