Adverteren

Wat doet een weddingplanner? Wij vertellen je waarom jullie ook een weddingplanner moeten inschakelen!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: een weddingplanner inhuren is écht geen overbodige luxe! Lees hier nog eens waarom!

  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • Bruidspaar

Is het inhuren van een weddingplanner overbodige luxe? Absoluut niet! Een weddingplanner is essentieel bij het organiseren van jullie bruiloft. Jullie zullen geen spijt krijgen!

Wat doet een weddingplanner eigenlijk? Wat voor taken heeft een weddingplanner? Waarom moet jij een weddingplanner inhuren? Weddingplanner Suzanne van metSUUS heeft ons eens een aantal redenen gegeven waarom niemand zonder weddingplanner zou moeten trouwen!

opslaanMetSUUS. Foto: Saskia van der Eijck PhotographyKlik voor meer!
MetSUUS. Foto: Saskia van der Eijck Photography

“Een weddingplanner kan erg prijzig zijn”. Dit is één van de redenen waarom bruidsparen niet snel aan een weddingplanner denken. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet van toepassing te zijn. Een weddingplanner geeft namelijk de juiste tips en adviezen voor de planning en keuzes die moeten worden gemaakt. De adviserende rol van een weddingplanner kun je goed gebruiken. Daarnaast heeft een weddingplanner vaak veel connecties in de bruids industrie waardoor er wel wat over prijzen te onderhandelen valt!

Een weddingplanner is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de trouwwereld! Hier kunnen jullie goed gebruik van maken. Zij kent originele manieren voor het geven van een bedankje, voor tafeldecoratie, een fotomoment of een onuitwisbare indruk bij je gasten achter te laten met de openingsdans of een te gekke afsluiting. Vaak gaat dit ook gepaard met kostenbesparing. Een weddingplanner kan vaak kortingen aanbieden of weet hoe en waar er materialen op een goedkope manier ingekocht kunnen worden.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Lees ook: De beste weddingplanners van Amsterdam en de beste weddingplanners van Nederland!

opslaanFoto: MetSUUSKlik voor meer!
Foto: MetSUUS

Daarnaast is een weddingplanner neutraal. Zij kan kritisch kijken naar meningen die door familieleden en vrienden worden gevormd en gegeven. Bijvoorbeeld over wie er wel of niet mag speechen, de gastenlijst of wat te etiquette zijn. De expertise van een weddingplanner kan dan een belangrijke rol spelen om deze meningen om te zetten naar jullie wensen. Ook kan de weddingplanner jullie onzekerheden wegnemen.

De weddingplanner is ook vaak (hoeft niet altijd) de ceremoniemeester. Of is het andersom, zoals ik eerder aangaf in dit artikel? Het is erg aan te bevelen om een professionele ceremoniemeester te vragen bij grote bruiloften. Familie en vrienden/vriendinnen kunnen optimaal genieten van jullie dag en je gaat ruzies uit de weg. Onthoud dat iedere gast op jouw bruiloft ook vooraf veel tijd steekt in jullie bruiloft! Cadeaus, kleding, vervoer, oppas, kapper etc. Dus ook die vriendin waarvan jij dacht dat zij alles wel even zou kunnen regelen op jullie bruiloft.

Lees ook: De beste bruidsboetieks in Zeeland

opslaanFoto: MetSUUSKlik voor meer!
Foto: MetSUUS

Het is belangrijk om samen met een weddingplanner te kijken naar de taken die verdeeld kunnen worden. Niet iedere weddingplanner verwacht dat zij alles voor jullie bruiloft moet regelen. Het gaat om de expertise die ze jullie mee kan geven zodat jullie met zekerheid een goed georganiseerde dag, die precies bij jullie past, tegemoet gaan.

MetSUUS heeft niet de werkwijze dat zij meegaat naar iedere afspraak, zoals het passen van de jurk, ringen uitzoeken of taarten proeven. Maar zij weet wel precies, na een vrijblijvende kennismaking, welke leverancier er bij jullie past en welke werkzaamheden belangrijk zijn om op te zich te nemen. Je kunt zelf de afspraak inplannen en offertes goedkeuren. Wil je trouwen in de provincie Zeeland? Dan ben je bij MetSUUS helemaal aan het goede adres! Daar kent zij de mooiste locaties, alle trouw-leveranciers en alle mogelijkheden rondom de prachtige natuur die de provincie biedt.

Lees ook: Volg deze 5 stappen en kies de weddingplanner van je dromen!

opslaanFoto: MetSUUSKlik voor meer!
Foto: MetSUUS

Ben jij het met ons eens dat een weddingplanner onmisbaar is tijdens het plannen van jullie bruiloft? Neem dan contact op met MetSUUS of één van de andere weddingplanners uit onze database.

Voor meer inspiratie volg je ons op InstagramFacebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

metSUUS Weddingplanners
Adverteren

Laat een bericht achter