Adverteren
Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!

Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!

Vind hier de beste weddingplanners van Zuid-Holland en laat jullie dromen tot werkelijkheid komen zonder stress en zorgen!

  • Weddingplanner
  • Adviseren

Gaan jullie binnenkort trouwen maar zien jullie een beetje op tegen al die voorbereidingen? Geen nood! Wij hebben hier de beste weddingplanners van heel Zuid-Holland voor je verzamelt die jullie gaan helpen om er een dag van te maken die bijna te mooi is om waar te zijn. De weddingplanners in Zuid-Holland zijn werkelijk van alle markten thuis. Zo zijn er weddingplanners die ook in te schakelen zijn als ceremoniemeester of naast de bruiloft regelen ook de gehele styling tot in de puntjes verzorgen. Daarnaast hebben we ook een weddingplanner erbij zitten die jullie kan helpen met jullie bruiloft op Aruba, Curaçao of Bweonaire. Of liever naar Italië? Ook daarvoor hebben we een specialist in onze selectie. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een weddingplanner voor je gevonden die gespecialiseerd is in internationale bruiloften. Bruiloften waarbij twee culturen prachtig kunnen samen komen. Benieuwd? Bekijk ze hier allemaal: de beste Weddingplanners van Zuid-Holland.

Adverteren

De weddingplanners die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Wedding & Planning – Bezoek de website

Wiesje Hallewas is het gezicht van Wedding & Planning en met haar meer dan 11 jaar aan ervaring mag ze zich een ware professional noemen. Met volle overgave en enthousiasme zal Wiesje er alles aan doen om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken. Staan jullie open voor verrassingen? Geef Wiesje dan de ruimte en al jullie verwachtingen zullen overtroffen worden. Zo wordt jullie trouwdag nog mooier dan in jullie dromen. Niet alleen omdat alles tot in detail is verzorgd, ook omdat jullie ontspannen en zorgeloos kunnen genieten. Precies op jullie eigen manier. Voor Wiesje is werkelijk niets te gek. Door haar enthousiasme en ervaring weet ze precies hoe ze jullie wensen kan vervullen. Tevens doet Wiesje alles met discretie en oog voor jullie privacy. Op de trouwdag zelf is het enige wat jullie hoeven te doen: Genieten. Met hoofdletter G!

Foto: Wedding & PlanningNeem nu contact op met Wiesje!
Foto: Wedding & Planning
Foto: Wedding & PlanningNeem nu contact op met Wiesje!
Foto: Wedding & Planning

Merci Wedding & Event Design – Bezoek de website

Merci Wedding & Event Design kun je inschakelen als ceremoniemeester, weddingplanner of voor de styling. Benader ze voor ceremoniemeester als jullie de bruiloft helemaal zelf willen regelen, maar op de dag zelf alles willen uitbesteden aan een betrouwbare ceremoniemeester. Als je hiervoor Merci Wedding vraag weet je zeker dat je dag exact gaat verlopen zoals jullie voor je zagen. Willen jullie niet de lasten van alle voorbereidingen? Vraag Merci Weddings & Events dan als weddingplanner en alles wordt geregeld. Van save the date kaarten tot locatie, band of dj. Willen jullie een unieke bruiloft met een bepaald thema of een bepaalde stijl? Vraag ze dan om jullie styling tot doen zodat jullie stijl prachtig naar voren komt. Zo hebben jullie gegarandeerd een exclusieve en originele trouwdag! Maar we zijn er nog niet! Merci Weddings kan jullie ook bijstaan als jullie willen trouwen op Curaçao, Aruba of Bonaire! Zij hebben namelijk de juiste connectie en een grote liefde voor deze eilanden!

Foto: Merci Wedding & Event Design
Foto: Merci Wedding & Event Design
Merci Wedding. Foto: Anneke Veronica PhotographyNeem nu contact op met Merci Wedding!
Merci Wedding. Foto: Anneke Veronica Photography

Yes Events – Bezoek de website

Just Say Yes to Yes Events en Jessica en haar team gaan jullie professioneel ondersteunen bij de organisatie van jullie grote dag! Waar jullie Jessica ook voor inschakelen, het is haar passie om ervoor te zorgen dat jullie wensen werkelijkheid worden. Jessica helpt jullie graag  met de organisatie van de gehele bruiloft. Styling is daarvan een belangrijk onderdeel en ook dit kunnen jullie aan Jessica’s creatieve handen overlaten. Of het nu om een Italiaanse bruiloft aan de Rotterdamse Kade gaat of een Vintage bruiloft in je eigen tuin. Jessica luistert naar jullie wensen en vertaalt deze met jullie eigen persoonlijke stempel. Liever de bruiloft zelf regelen, maar wel hulp nodig op de dag zelf? Geen probleem. Yes Events is ook in te schakelen als professioneel ceremoniemeester. Het team van Yes Events zal op de dag zelf ervoor zorgdragen dat alles tot in de puntjes is geregeld.  Jullie hoeven dan nergens meer naar om te kijken en kunnen werkelijk met volle teugen genieten van de dag zonder dat er ook maar iets mis gaat. Heerlijk toch?

Foto: Yes EventsNeem nu contact op met Yes Events!
Foto: Yes Events
Foto: Yes EventsNeem nu contact op met Yes Events!
Foto: Yes Events

Wedding Eve Planning & Styling – Bezoek de website

Wedding Eve Planning & Styling wordt gerund door Eveline. Eveline is een gecertificeerde weddingplanner en weet als geen ander hoe ze jullie droomhuwelijk kan verwezenlijken. Zo kan ze zorgen voor originele ideeën waardoor jullie huwelijk net wat meer speciaal wordt. Ze houdt van eigentijdse bruiloften met een persoonlijke touch. Uiteraard is jullie liefde haar grootste inspiratiebron. Daarnaast weet Eveline precies welke top leveranciers ze moet inschakelen en welke locaties het beste bij jullie trouwdag passen. Tevens maakt ze een overzichtelijk en tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en zorgt ze er ook nog eens voor dat jullie budget niet overschreden wordt! Op de grote dag zelf kan Eveline de gehele dag aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland. Zo houdt ze het draaiboek in de gaten, is ze het aanspreekpunt van leveranciers, jullie handtas, vraagbaak en zal ze haar tissues in de aanslag hebben wanneer de tranen komen. Als weddingplanner of professioneel ceremoniemeester kan Eveline ook de styling van de trouw en/of feestlocatie voor jullie verzorgen!

Wedding Eve. Foto: Blik en Bloos FotografieNeem nu contact op met Wedding Eve!
Wedding Eve. Foto: Blik en Bloos Fotografie
Wedding Eve. Foto: Anneke Veronica PhotographyNeem nu contact op met Wedding Eve!
Wedding Eve. Foto: Anneke Veronica Photography

Wedding on Track – Bezoek de website

Jullie wedding is vanaf de planning tot de dag zelf helemaal ‘on Track’ door de organisatie talenten van Wedding on Track. Wat voor deze weddingplanner het meest belangrijk is, zijn jullie dromen en wensen. Hoe zien jullie de dag voor je? Waar hebben jullie altijd van gedroomd? Ga lekker los met brainstormen en Wedding on Track gaat er met veel liefde, passie en creativiteit voor zorgen dat dromen werkelijkheid worden. En niet zomaar een droom, maar júllie droom. Na een kennismakingsgesprek worden jullie meegenomen in de reis naar de grote dag. De grote dag zelf zal een afspiegeling zijn van alles wat jullie wensten en daarnaast zien jullie jezelf echt terug in alle details en kleine dingen. Zo wordt de bruiloft eigen, uniek en nog meer bijzonder. Voor Wedding on Track is het belangrijk dat alles samen wordt gedaan. Jullie zullen dus altijd de beslissing nemen. Wanneer alles is besloten mogen jullie achterover leunen en puur genieten van jullie dag.

Foto: Wedding on TrackNeem nu contact op met Wedding on Track!
Foto: Wedding on Track
Foto: Wedding on TrackNeem nu contact op met Wedding on Track!
Foto: Wedding on Track

Exceptional Weddings & EventsBezoek de website!

Exceptional Wedding & Events is een gediplomeerd weddingplanner, gespecialiseerd in de exclusieve en exceptionele bruiloften. Ze hebben een groot netwerk, waardoor ze de beste leveranciers voor jullie bruiloft kunnen aanraden! Elke bruiloft is voor hen uniek. Zo maken ze dan ook jullie bruiloft op maat. Het zal helemaal aanpassen bij jullie stijl en jullie persoonlijkheden. Verder gaat Exceptional Wedding & Events voor een persoonlijke aanpak. Tevens omdat ze uit Duitsland komt en verhuisd is naar Nederland, is ze gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften en heeft deze weddingplanner ook een ZIWA Award als top 3 wedderplanner van Nederland in ontvangst mogen nemen!

Exceptional Weddings & EventsNeem nu contact op met Exceptional Wedding&Events!
Foto: Exceptional Weddings & Events
Foto: Exceptional Weddings & EventsNeem nu contact op met Exceptional Wedding&Events!
Foto: Exceptional Weddings & Events

Nozza wedding & event designBezoek de website!

Nozza zorgt ervoor dat jullie het plannen van een bruiloft niet als stress ervaren, maar eerder als een groot feestje! Hellen, de eigenaar van Nozza, doet haar werk met veel passie. Ze houdt van een persoonlijke aanpak. Voor haar is een bruiloft pas geslaagd als het jullie persoonlijkheden en stijl weergeeft. Ze organiseert jullie bruiloft  met een flinke dosis creativiteit en originaliteit!

Nozza. Foto: Michelle Wever PhotographyNeem nu contact op met Nozza!
Nozza. Foto: Michelle Wever Photography
Nozza. Foto: Michelle Wever PhotographyNeem nu contact op met Nozza!
Nozza. Foto: Michelle Wever Photography

Naoomevents – Bezoek de website!

Trouwen betekent voor Naomi het vieren van de liefde en van het leven. Tijdens de bruiloft van haar zus raakte ze geïnspireerd én wist sindsdien dat ze weddingplanner wilde worden! Naomi is gediplomeerd weddingplanner en met NAOOMEVENTS aangesloten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland. Naomi geeft aan dat de druk die bruidsparen voelen om de perfecte en meest unieke bruiloft te organiseren er nog steeds is. Hier wil ze graag verandering in brengen! Ze wil bruidsparen het gevoel geven dat hun bruiloft perfect kan zijn op hun eigen manier. En niet hoeft te voldoen aan alle trends die ondgaan op sociale media. Klinkt inspirerend, niet waar?

Naoomevents. Foto: Emma vd Schelde FotografieNeem nu contact op met Naoomevents!
Naoomevents. Foto: Emma vd Schelde Fotografie
Naoomevents. Foto: Emma vd Schelde FotografieNeem nu contact op met Naoomevents!
Naoomevents. Foto: Emma vd Schelde Fotografie

The Expatweddingplanner Bezoek de website!

Jullie bruiloft moet om jullie draaien! Beatrice van The Expatweddingplanner heeft erg veel ervaring en kan jullie daar uitstekend mee helpen. Ze is zeer gestructureerd en weet van aanpakken. Tevens heeft ze veel in het buitenland gewerkt en spreekt ze maar liefst zes verschillende talen. Dus een bruiloft organiseren in het buitenland is voor Beatrice ook geen probleem! Tevens heeft ze veel ervaring in de commerciële branche en kan ze jullie dus helpen om de beste leveranciers in te schakelen voor de bruiloft.

Foto: The ExpatweddingplannerNeem nu contact op met The Expatweddingplanner!
Foto: The Expatweddingplanner
Foto: The ExpatweddingplannerNeem nu contact op met The Expatweddingplanner!
Foto: The Expatweddingplanner

The Memory FactoryBezoek de website!

The Memory Factory brengt jullie mooiste herinneringen tot leven op jullie bruiloft. Die speciale herinneringen, waar jullie met een lach aan kunnen terugdenken. Daarmee creëren zij een unieke en persoonlijke dag,want deze herinneringen horen alleen bij jullie! Tevens kunnen jullie The Memory Factory inhuren als ceremoniemeester. Houden jullie liever zelf de touwtjes in handen, maar zitten jullie nog met een aantal vragen? Dan kunnen jullie ook bij The Memory Factory terecht. Zij geven graag trouwadvies op maat!
The Memory Factory. Credits: Stance PhotoNeem nu contact op met The Memory Factory!
The Memory Factory. Credits: Stance Photo
The Memory Factory. Credits: Studio DamonNeem nu contact op met The Memory Factory!
The Memory Factory. Credits: Studio Damon

Wedding Plan it – Bezoek de website!

Mirjam is professional weddingplanner en organiseert al sinds 1997 bruiloften. Zo heeft ze bakken aan ervaring en al meer dan 100 bruiloften meegemaakt. Bij Mirjam is dus eigenlijk alles mogelijk. Wedding Plan It, is gevestigd in Rotterdam en kent daar alle hotspots en trouwlocaties. Wil jij trouwen in Rotterdam en je dag laten begeleiden en organiseren door een professional? Dan weet je Mirjam te vinden via Wedding Plan It.
Wedding Plan It. Foto: Studio DijkgraafNeem nu contact op met Wedding Plan It!
Wedding Plan It. Foto: Studio Dijkgraaf
Foto: Wedding Plan ItNeem nu contact op met Wedding Plan It!
Foto: Wedding Plan It

Naast dat Zankyou jullie belangrijke informatie geeft over de beste weddingplanners in heel Nederland, kunnen wij jullie met nog veel meer inspireren en ideeën geven om jullie droomdag tot leven te brengen. Bijvoorbeeld de beste trouwlocatie van Zuid-Holland op een rijtje zetten of tips om de juiste cateraar te vinden. Om het helemaal compleet te maken hebben we hier ook nog de beste fotografen uit Den Haag en Rotterdam. En als je ook nog eens onze tips leest om de meest spontane foto’s te krijgen, wordt jullie dag al helemaal perfect vastgelegd! Uiteraard hebben veel, en dan echt nog veel, meer voor jullie! Mis daarom niets en volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Yes Events Weddingplanners
Wedding on Track Weddingplanners
Wedding Plan it Weddingplanners
The Expatweddingplanner Weddingplanners
Naoomevents Weddingplanners
Wedding & Planning Weddingplanners
The Memory Factory Weddingplanners
Adverteren

Laat een bericht achter