Weddingplanner nodig in Zuid-Holland? Dit zijn de besten!

Gaan jullie binnenkort trouwen maar zien jullie een beetje op tegen al die voorbereidingen? Geen nood! Wij hebben hier de beste weddingplanners van heel Zuid-Holland voor je verzamelt die jullie gaan helpen om er een dag van te maken die bijna te mooi is om waar te zijn. De weddingplanners in Zuid-Holland zijn werkelijk van alle markten thuis. Zo zijn er weddingplanners die ook in te schakelen zijn als ceremoniemeester of naast de bruiloft regelen ook de gehele styling tot in de puntjes verzorgen. Daarnaast hebben we ook een weddingplanner erbij zitten die jullie kan helpen met jullie bruiloft op Aruba, Curaçao of Bonaire. Of liever naar Italië? Ook daarvoor hebben we een specialist in onze selectie. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een weddingplanner voor je gevonden die gespecialiseerd is in internationale bruiloften. Bruiloften waarbij twee culturen prachtig kunnen samen komen. Benieuwd? Bekijk ze hier allemaal: de beste Weddingplanners van Zuid-Holland.

De weddingplanners die genoemd worden in dit artikel zijn:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Wedding & Planning – Bezoek de website

Wiesje Hallewas is het gezicht van Wedding & Planning en met haar meer dan 11 jaar aan ervaring mag ze zich een ware professional noemen. Met volle overgave en enthousiasme zal Wiesje er alles aan doen om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken. Staan jullie open voor verrassingen? Geef Wiesje dan de ruimte en al jullie verwachtingen zullen overtroffen worden. Zo wordt jullie trouwdag nog mooier dan in jullie dromen. Niet alleen omdat alles tot in detail is verzorgd, ook omdat jullie ontspannen en zorgeloos kunnen genieten. Precies op jullie eigen manier. Voor Wiesje is werkelijk niets te gek. Door haar enthousiasme en ervaring weet ze precies hoe ze jullie wensen kan vervullen. Tevens doet Wiesje alles met discretie en oog voor jullie privacy. Op de trouwdag zelf is het enige wat jullie hoeven te doen: Genieten. Met hoofdletter G!

Merci Wedding & Event Design – Bezoek de website

Merci Wedding & Event Design kun je inschakelen als ceremoniemeester, weddingplanner of voor de styling. Benader ze voor ceremoniemeester als jullie de bruiloft helemaal zelf willen regelen, maar op de dag zelf alles willen uitbesteden aan een betrouwbare ceremoniemeester. Als je hiervoor Merci Wedding vraag weet je zeker dat je dag exact gaat verlopen zoals jullie voor je zagen. Willen jullie niet de lasten van alle voorbereidingen? Vraag Merci Weddings & Events dan als weddingplanner en alles wordt geregeld. Van save the date kaarten tot locatie, band of dj. Willen jullie een unieke bruiloft met een bepaald thema of een bepaalde stijl? Vraag ze dan om jullie styling tot doen zodat jullie stijl prachtig naar voren komt. Zo hebben jullie gegarandeerd een exclusieve en originele trouwdag! Maar we zijn er nog niet! Merci Weddings kan jullie ook bijstaan als jullie willen trouwen op Curaçao, Aruba of Bonaire! Zij hebben namelijk de juiste connectie en een grote liefde voor deze eilanden!

PAUWeddings – Bezoek de website 

De naam PAUWeddings (pauw en weddings) is afgeleid van de Griekse godin van het huwelijk: Hera. Hera droeg altijd een pauwenveer bij zich. Als je voor PAUWeddings kiest, kies je ook voor een goddelijke bruiloft waarbij er oog is voor werkelijk alles tegelijk. Omdat PAUWeddings jullie alles uit handen neemt kunnen jullie optimaal genieten terwijl de gehele bruiloft perfect verloopt en jullie gasten vorstelijk worden verzorgd. Jullie kunnen PAUWweddings inschakelen als ceremoniemeester, weddingplanner, maar ook voor een adviesgesprek over het organiseren van een bruiloft. Daarnaast biedt PAUWeddings ook nog wedding-coaching en de aanzoekplanner aan. Wil je jouw partner op een mooie en unieke manier ten huwelijk vragen, dan is de aanzoekplanner zeker een geweldige optie. Willen jullie niet trouwen in het wisselvallige Nederland, maar liever in het romantische Italië? Dan zit je bij PAUWeddings helemaal goed. Door grote kennis van het land, de mooiste plekjes en de taal kunnen jullie ook daar de dag van jullie dromen hebben!

Be-Trouw-Baar – Bezoek de website

Be-Trouw-Baar  is een zeer betrouwbare partner in het organiseren van jullie bijzondere dag. De eigenaars van dit bedrijf heten Yana en Danny en zij zijn niet alleen partners in het bedrijf, ook in het echte leven. Jullie prachtige gevoelen en het gehele proces is voor hen daarom ontzettend herkenbaar. Bij elke bruiloft leven ze weer helemaal mee. De mooie en pure liefde tussen twee mensen is wat Yana en Danny elke keer weer drijft om het beste uit de dag te halen. Het mooiste is de trouwdag ook echt jullie dag te laten zijn. Zo is de bruiloft uniek en een prachtige weerspiegeling van jullie als personen. Wanneer Yana en Danny merken dat dit is gelukt, is voor hen de dag helemaal geslaagd. Jullie kunnen Be-Trouw-Baar inschakelen voor een adviesgesprek (wanneer jullie het zelf willen regelen, maar wat tips en tricks nodig hebben), als weddingplanner van A tot Z, ceremoniemeester of benader ze voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek.

Yes Events – Bezoek de website

Just say YES to Yes Events en Jessica gaat jullie professioneel ondersteunen bij de organisatie van jullie grote dag! Yes Events staat voor Stijlvol, Smaakvol en Exclusief. Waar jullie Jessica ook voor inschakelen, het is haar passie om ervoor te zorgen dat jullie wensen werkelijkheid worden op de beste dag van jullie leven. Jessica helpt jullie heel graag met de organisatie van de gehele bruiloft. Zij zal niet alleen de bruiloft zelf regelen, maar ook de styling kunnen jullie aan Jessica’s creatieve handen overlaten. Ook voor de styling geldt: Stijlvol, Smaakvol en Exclusief! Waarbij het exclusieve gedeelte gericht is op jullie eigen persoonlijke stempel. Liever de bruiloft zelf regelen, maar wel hulp nodig op de dag zelf? Geen probleem, Yes Events is ook in te schakelen als ceremoniemeester. Jessica zal op de grote dag de regie van jullie bruiloft houden en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Jullie hoeven dan nergens meer naar om te kijken en kunnen werkelijk met volle teugen genieten van de dag zonder dat er ook maar iets mis gaat. Heerlijk toch?

Wedding Eve Planning & Styling – Bezoek de website

Wedding Eve Planning & Styling wordt gerund door Eveline. Eveline is een gecertificeerde weddingplanner en weet als geen ander hoe ze jullie droomhuwelijk kan verwezenlijken. Zo kan ze zorgen voor originele ideeën waardoor jullie huwelijk net wat meer speciaal wordt. Ze houdt van eigentijdse bruiloften met een persoonlijke touch. Uiteraard is jullie liefde haar grootste inspiratiebron. Daarnaast weet Eveline precies welke top leveranciers ze moet inschakelen en welke locaties het beste bij jullie trouwdag passen. Tevens maakt ze een overzichtelijk en tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en zorgt ze er ook nog eens voor dat jullie budget niet overschreden wordt! Op de grote dag zelf kan Eveline de gehele dag aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland. Zo houdt ze het draaiboek in de gaten, is ze het aanspreekpunt van leveranciers, jullie handtas, vraagbaak en zal ze haar tissues in de aanslag hebben wanneer de tranen komen. Naast weddingplanner kunnen jullie Eveline ook vragen als ceremoniemeester of voor de styling.

Wedding Eve Planning & Styling. Foto: Elsa Schaddelee PhotographyNeem contact op met Eveline!
Wedding Eve Planning & Styling. Foto: Elsa Schaddelee Photography
Wedding Eve Planning & Styling. Foto: Elsa Schaddelee PhotographyNeem contact op met Eveline!
Wedding Eve Planning & Styling. Foto: Elsa Schaddelee Photography

Redwhitebluepink – Bezoek de website 

Als je voor Redwhitebluepink kiest, dan kies je voor een full service weddingplanner. Met een professioneel en gepassioneerd team wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd inclusief de gehele planning, styling en bloemdesign. Redwhitebluepink is dé weddingplanner voor elk bruidspaar die hun eigen liefdesverhaal willen vertellen op hun trouwdag. Een trouwdag met jullie nadrukkelijke stempel dus. Redwhitebluepink zorgt ervoor dat deze stempel tot in de kleinste details klopt. Het team heeft een grote liefde voor eigentijdse, unieke en romantische bruiloften met een ongedwongen sfeer. Alleen op die manier is het werkelijk jullie dag met jullie pure liefde. Om dit tot in de puntjes uit te werken is Redwhitebluepink er graag vanaf het begin bij. Dus vanaf het moment dat er ideeën geopperd worden. Op die manier kunnen ze met jullie meedenken en zoeken naar jullie persoonlijke touch. Ga dus voor een compleet verzorgde bruiloft, van organisatie tot styling en bloemen en krijg een trouwdag die bijna te mooi is om waar te zijn.

Wedding on Track – Bezoek de website

Jullie wedding is vanaf de planning tot de dag zelf helemaal ‘on Track’ door de organisatie talenten van Wedding on Track. Wat voor deze weddingplanner het meest belangrijk is, zijn jullie dromen en wensen. Hoe zien jullie de dag voor je? Waar hebben jullie altijd van gedroomd? Ga lekker los met brainstormen en Wedding on Track gaat er met veel liefde, passie en creativiteit voor zorgen dat dromen werkelijkheid worden. En niet zomaar een droom, maar júllie droom. Na een kennismakingsgesprek worden jullie meegenomen in de reis naar de grote dag. De grote dag zelf zal een afspiegeling zijn van alles wat jullie wensten en daarnaast zien jullie jezelf echt terug in alle details en kleine dingen. Zo wordt de bruiloft eigen, uniek en nog meer bijzonder. Voor Wedding on Track is het belangrijk dat alles samen wordt gedaan. Jullie zullen dus altijd de beslissing nemen. Wanneer alles is besloten mogen jullie achterover leunen en puur genieten van jullie dag.

Naast dat Zankyou jullie belangrijke informatie geeft over de beste weddingplanners in heel Nederland, kunnen wij jullie met nog veel meer inspireren en ideeën geven om jullie droomdag tot leven te brengen. Bijvoorbeeld de beste trouwlocatie van Zuid-Holland op een rijtje zetten of tips om de juiste cateraar te vinden. Om het helemaal compleet te maken hebben we hier ook nog de beste fotografen uit Den Haag en Rotterdam. En als je ook nog eens onze tips leest om de meest spontane foto’s te krijgen, wordt jullie dag al helemaal perfect vastgelegd! Uiteraard hebben veel, en dan echt nog veel, meer voor jullie! Mis daarom niets en volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Boompjes Rotterdam
De beste trouwlocaties van Zuid-Holland!
Zeggen jullie binnenkort volmondig het ja-woord tegen elkaar? Dan mag een locatie waar alles tip en top geregeld is, niet ontbreken. Toch kan het soms moeilijk zijn om een geschikte locatie te vinden. Om jullie op weg te helpen lees je hier meer over de beste locaties in Zuid-Holland!
JES Music. Foto: SUEGRAPHY
De beste muziek uit Zuid-Holland voor jouw bruiloft. Maak een feestje van de grote dag!
De leukste DJ's, bands en live muziek in Zuid-Holland vind je hier! Laat je verrassen! Deze mensen maken een feest van jullie grote dag.
Ouiyessie. Foto: Sanne Francis
Een persoonlijke trouwceremonie met deze trouwambtenaren uit Zuid-Holland!
Op zoek naar een trouwambtenaar in de regio Zuid-Holland? Zankyou heeft de beste opties voor je op een rijtje gezet.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie