De meest lekkere en bijzondere cateraars van Zuid-Holland

Ontdek nu de beste cateraars van Zuid-Holland en zorg ervoor dat jouw bruiloft uitmuntend en onvergetelijk wordt!

De meest lekkere en bijzondere cateraars van Zuid-Holland
  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Zuid-Holland

Vinden jullie dat de trouwdag wel wat extra’s kan gebruiken en wil je dit door middel van de catering realiseren? Wij hebben hier de beste cateraars uit Zuid-Holland op een rijtje gezet, zodat jouw bruiloft krijgt wat hij echt verdient. Deze cateraars hebben passie voor lekker eten, luisteren naar al jullie wensen en bereiden de lekkerste gerechten. Kijk snel verder en kies jouw favoriet!

Deze cateraars zijn door Zankyou gekozen en worden weergegeven op willekeurige volgorde.

De leveranciers die in dit artikel genoemd zijn:

Grill ’n Smoke – Bezoek Pagina

Is eten met zilver bestek geen optie voor jullie op de bruiloft, maar klinkt BBQ wel als muziek in de oren? Dan ben je bij Grill ’n Smoke aan het juiste adres. Bij dit cateringbedrijf moet je denken aan een mooi gedekte tafel, met prachtig opgemaakte borden, extra feestelijke gerechten en grillmasters die met passie zorgen voor de allerlekkerste gerechten. Samen met jullie stellen zij een menu op waar iedereen blij van wordt. Er wordt gebruik gemaakt van Nederlands scharrelvlees en zoveel mogelijk biologische groenten, brood en vis.

Grill n' Smoke
Grill n’ Smoke
Grill n' Smoke
Grill n’ Smoke
Grill n' Smoke
Grill n’ Smoke

Old Scuola – Bezoek Pagina

Pizza op je bruiloft, dat is toch een droom? En dan natuurlijk niet zomaar pizza’s, maar pizza’s zoals de Italianen ze bedoeld hebben. Old Scualo neemt hun houtoven gewoon mee naar jouw trouwlocatie en bakt hier heerlijke pizza’s voor al jullie gasten. De kids zullen met open mond naar de door de lucht vliegende pizza’s kijken en jullie zullen je met de verrukkelijke geur even in Italië wanen. De aankleding is heel erg breed in zijn aanbod, maar boven alles classy Italian.

Old Scuola
Old Scuola
Old Scuola
Old Scuola
Old Scuola
Old Scuola

Split & Pan – Bezoek Pagina

Bourgondisch geniten doe je zeker als je het eten op je bruiloft laat verzorgen door Spit & Pan. Geen standaard buffet, maar een open houtvuur en het verken of de vis aan het spit wordt live gekookt. De vakkundige koks bereiden het meest heerlijke eten vers op locatie voor je klaar op een zelfontworpen spit en BBQ. Ze vertellen met trots en plezier over de producten aan je gasten. Niet geheel onbelangrijk: al het werk wordt voor je uit handen genomen. Zij nemen het kookgerei en servies zelf mee, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van het eten en de prachtige dag die je te wachten staat.

Spit & Pan

Spit & Pan

Spit & Pan
Spit & Pan
Spit & Pan
Spit & Pan

Manic Organic – Bezoek Pagina

Streetfood meets Haute Cuisine: zo zou je de gerechten van Manic Organic het beste kunnen omschrijven. Het eten neemt je smaakpapillen mee o peen wereldreis, aangezien de keuken beïnvloedt is door verschillende keukens over de hele wereld. Niet alleen het eten is uniek en bijzonder, ook de missie van het bedrijf verdient een staande ovatie: de wereld stap voor stap, feestje voor feestje, mooier en eerlijker maken. Ze gebruiken producten van lokale leveranciers en biologische, vegan en duurzame ingrediënten. Daarnaast maken ze gebruik van biologisch afbreekbare disposables. Genieten op een duurzame manier! Tot slot heeft Manic Organic heeft sinds kort een nieuwe locatie erbij en die is waanzinnig!

 

Manic Organic
Manic Organic
Manic Organic
Manic Organic
Manic Organic
Manic Organic

Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin – Bezoek Pagina

Homade Catering + Trouwen in Eigen Tuin verzorgt allerlei soorten catering voor jouw bruiloft, waaronder BBQ, sharing dinner, walking dinner, sitting down dinner, food trucks, borrel hapjes, lunch, borrel én feestavond. Jullie kunnen de hapjes op een festival manier gepresenteerd krijgen, maar daarnaast ook op een luxe manier of verrassende presentatie. Wat jullie wensen ook zijn, zij denken graag met jullie mee! Ze hebben liefde voor gezelligheid en lekker eten en laten dat graag aan jullie zien.

Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Homemadefood.nl
Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Homemadefood.nl
Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Liexx.nl J&W
Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Liexx.nl J&W
Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Wianda Bongen Photography
Homemade Catering + Trouwen in Eigen Tuin. Foto: Wianda Bongen Photography

Kripik – Bezoek Pagina

Gek op Indonesisch eten? Dan wil jij Kripik op je bruiloft hebben. Deze foodtruck in Indonesische sferen is namelijk een hartstikke leuke toevoeging voor uw bruiloft met zowel borrelhapjes als maaltijden. Ze werken met verse ingrediënten en maken daarnaast zoveel mogelijk zelf. Naast heerlijke loempia’s en kroepoek vullen ze ook de mondjes van de zoetekauwen met gebakken banaan en spekkoek.

Kripik
Kripik

 

Kripik
Kripik
Kripik
Kripik

ToetToetFood – Bezoek Pagina

Als jullie een foodtruck op de bruiloft willen ga je die bij ToetToetFood zeker vinden. Dit is namelijk een platform voor foodtrucks dus je vindt ze hier in alle kleuren, vormen én voedselsoorten. Ze maken gebruik van onafhankelijke, zelfstandige ondernemers. Het bedrijf gelooft in originele mobiele catering met foodmakers die jullie op een persoonlijke manier benaderen. Ga voor modern en kies ervoor om het eten waar jullie hartje sneller van gaat kloppen aan de gasten voor te schotelen. Met het huren van een foodtruck van ToetToetFood kan het allemaal!

ToetToetFood
ToetToetFood
ToetToetFood
ToetToetFood

ToetToetFoodToetToetFood

Hansin Curryvan – Bezoek Pagina

De foodtruck Hansin Curryvan wordt de smaakmaker van je bruiloft. Letterlijk natuurlijk, want de curry’s die de foodtruck serveert zitten bomvol lekkere kruiden. Hans en Monika maken heerlijke Thaise en Indiase curry’s met gewokte garnalen en kippendijfilet van scharrelkip, met noodles of rijst, cassave of een chapati en altijd een frisse zoutzure komkommersalade. Ook de vegetarische gasten zullen kunnen smikkelen van de curry’s, want de Curryvan serveert ook heerlijke gerechten met ‘kipstuckjes’ van de Vegetarische Slager. Gedurende het festivalseizoen rijdt Hansin Curry van heel Nederland door.

 

Hansin Curryvan

 

Hansin Curryvan

 

Hansin Curryvan

Van foodtrucks tot eten alsof je op de Titanic zit, in Zuid-Holland hebben ze het allemaal. Geen bruidspaar zal te kort komen in deze mooie provincie. Neem contact op met één van deze leveranciers als je fan bent geworden van de unieke ervaring voor je gasten. Lees daarnaast waar je de beste fotografen uit Zuid-Holland vindt en  waar je de mooiste trouwdecoratie in Zuid-Holland vindt.

Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook voor nog meer tips en inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!