Adverteren
De meest lekkere en bijzondere cateraars van Zuid-Holland

De meest lekkere en bijzondere cateraars van Zuid-Holland

Ontdek nu de beste cateraars van Zuid-Holland en zorg ervoor dat jouw bruiloft uitmuntend en onvergetelijk wordt!

  • Receptie en Feest
  • Aanbeveling

Je kunt natuurlijk voor een standaard buffet of klassieke trouwtaart gaan op je bruiloft. Toch zorgt een foodtruck, een barbecue of een cocktailbar voor net dat beetje extra’s, wat de mooiste dag van je leven natuurlijk verdient! Zeker voor mensen met een passie voor lekker eten is het leuk om op onderzoek te gaan naar het cateringbedrijf dat al jouw favoriete eten klaarmaakt. Omdat je door al dat aanbod misschien de bomen niet meer door het bos kunt zien, hebben we de beste cateraars van Zuid-Holland op een rijtje gezet!

Adverteren

De leveranciers die in dit artikel genoemd zijn:

Deze cateraars zijn door Zankyou gekozen en worden weergegeven op willekeurige volgorde.

Foto: Manic Organic.
Foto: Manic Organic.

Grill ‘n SmokeBezoek de website

Is zo’n stijve bruiloft met zilver bestek niet helemaal je ding? En denk je bij een BBQ ook gelijk aan een heerlijk ontspannen sfeer met geweldig bereide gerechten? Dan ben je bij Grill ’n Smoke aan het goede adres. Bij dit cateringbedrijf moet je denken aan een mooi gedekte tafel, prachtig opgemaakte borden, extra feestelijke gerechten en grillmasters met passie en bakken vol ervaring. Ze maken samen met jullie een menu waar jullie blij van worden. Nou is dat bij Grill ’n Smoke niet heel moeilijk! De overheerlijke gerechten worden gemaakt op een houtgestookte BBQ. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van Nederlands scharrelvlees en zo veel mogelijk biologische groenten, brood en vis. Grill ’n Smoke kan zelfs eventueel ook tenten, tafels, stoelen en andere gewenste dingen verzorgen. 

Foto: Grill ’n Smoke.Klik voor meer
Foto: Grill ’n Smoke.
Foto: Grill ’n Smoke.klik voor meer
Foto: Grill ’n Smoke.

Old ScuolaBezoek de website

Pizza op je bruiloft, dat is dé droom. En dan natuurlijk niet zomaar pizza’s… Pizza’s zoals de Italianen ze bedoeld hebben! Geen diepvries spul of voorgebakken troep, bij Old Scualo nemen ze hun houtoven gewoon mee naar jouw locatie. Als je de geweldige pizzabakkers weleens op een festival bent tegengekomen, weet je dat hun heerlijke pizza’s erg in trek zijn. De kinderen zullen met open mond naar de door de lucht vliegende pizza’s kijken en jullie kunnen je even in Italië wanen. Naast pizza’s maakt het cateringbedrijf namelijk ook de lekkerste anti pasti, pasta’s, dolci, limoncello en uiteraard koffie. Old Scuola staat gelijk aan een heerlijke maaltijd, een fijne ontspannen sfeer en optimaal genieten.

De aankleding van Ols Squola is erg breed in zijn aanbod, maar wel altijd classy italian. De lifestyle can Old Scuola is een 100% match met een classy wedding.

Foto: Old Scuola.klik voor meer
Foto: Old Scuola.
Foto: Old Scuola.klik voor meer
Foto: Old Scuola.

Hansin Curryvan  Bezoek de website

De foodtruck Hansin Curryvan wordt de smaakmaker van je bruiloft. Letterlijk natuurlijk, want de curry’s die de foodtruck serveert zitten bomvol lekkere kruiden. Hans en Monika maken heerlijke Thaise en Indiase curry’s met gewokte garnalen en kippendijfilet van scharrelkip, met noodles of rijst, cassave of een chapati en altijd een frisse zoutzure komkommersalade. De Chef heeft zich toegelegd op curry’s uit diverse windstreken, voornamelijk uit de Aziatische contreien met namen als ‘Hot & Spicy Thai’, ‘Mild & Tasty Indian’, ‘Black Beef & Beans’ en ‘Veggie Sri Lanka Yellow’.’ Gedurende het festivalseizoen Hansin Curryvan heel Nederland door.

Ook de vegetarische gasten zullen kunnen smikkelen van de curry’s, want de curryvan serveert ook heerlijke gerechten met ‘kipstuckjes’ van de Vegetarische Slager. Mocht je andere wensen hebben, dan is dat geen probleem. Ze verleggen met gemak en liefde hun grenzen. Met net zoveel plezier toveren ze Marokkaanse, Hongaarse, Thaise zuurkool of authentieke Surinaamse roti op tafel. Hans en Monika maken gebruik van duurzame ingrediënten. Ze vinden het erg belangrijk dat ze de herkomst van elk product kennen!

Foto: Hansin Curryvan.klik voor meer
Foto: Hansin Curryvan.
Foto: Hansin Curryvan.klik voor meer
Foto: Hansin Curryvan.

Spit & PanBezoek de website

Bourgondisch genieten doe je zeker als je het eten op je bruiloft laat verzorgen door Spit & Pan. Geen standaard buffet, maar een open houtvuur en het varken of de vis aan het spit wordt live gekookt. De kundige koks maken het meest heerlijke eten vers op locatie voor je klaar op een zelfontworpen spit en BBQ. Ze vertellen met alle plezier over de producten en de bereidingswijze aan je gasten. Niet geheel onbelangrijk: al het werk wordt voor je uit handen genomen. Spit & Pan nemen al hun kookgerei en servies zelf mee, zodat jij kunt genieten van het eten en de mensen om je heen.

Foto: Spit & Pan.klik voor meer
Foto: Spit & Pan.
Foto: Spit & Pan.klik voor meer
Foto: Spit & Pan.

Manic Organic Bezoek de website

Streetfood meets Haute Causine: zo zou je de gerechten van Manic Organic het beste kunnen omschrijven. Het eten van Manic Organic neemt je smaakpapillen mee op een wereldreis. Verschillende keukens over de hele wereld hebben de gerechten van het bedrijf beïnvloedt. Niet alleen het eten is uniek en bijzonder, ook de missie van het bedrijf verdient een staande ovatie: de wereld stap voor stap, feestje voor feestje, mooier en eerlijker maken. Manic Organic maakt gebruik van lokale leveranciers en van biologische, vegan, vegetarische en duurzame ingrediënten. Ook maken ze gebruik van biologische afbreekbare disposables. Niet gek dat ze in 2017 de 24-kitchen Foodtruck awards voor beste duurzame concept én de MKB-Duurzaamheidsprijs wonnen. Manic Organic is een cateringbedrijf met mooie gerechten én mooie waarden.

Foto: Manic Organic.klik voor meer
Foto: Manic Organic.
Foto: Manic Organic.klik voor meer
Foto: Manic Organic.

Eén van deze cateraars uit Zuid-Holland zal er sowieso voor kunnen zorgen dat je bruiloft onvergetelijk wordt! Loopt het water je al in de mond bij het lezen van dit artikel? Neem contact op met één van deze leveranciers als je fan bent geworden van de unieke ervaring voor je gasten. Ben je nog op zoek naar een goede fotograaf? Hier vind je de beste fotografen uit Zuid-Holland! 

Volg ons op Pinterest, Instagram en Facebook voor nog meer tips en inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Hansin Curryvan Catering
Old Scuola Catering
Grill 'n Smoke Catering
Spit & Pan Catering
Manic Organic Catering
Adverteren

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!