De beste catering voor jullie bruiloft in Amsterdam!

Liefde gaat door de maag! Met lekkere hapjes en een voortreffelijk diner laat je een goede indruk achter op gasten tijdens dé dag. Door alle emotionele momenten en de festiviteiten, ligt honger op de loer.

  • Catering en Banket
  • Adviseren

Liefde gaat door de maag! Met lekkere hapjes en een voortreffelijk diner laat je een goede indruk achter op gasten tijdens dé dag. Door alle emotionele momenten en de festiviteiten, ligt honger op de loer. Een goede catering vraagt om voorbereiding en daarom hebben we de beste leveranciers uit Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

Adverteren

Bij het kiezen van een goede cateraar is het allereerst belangrijk om te bepalen wat jullie willen. Willen jullie een traditioneel diner of willen jullie er een thema aan hangen? Steeds populairder wordt de buffetcatering waarbij gasten zelf kunnen kiezen waar ze trek in hebben. Ook minifoods zoals kleine hamburgers, pizzastukjes of sushi zijn helemaal hip. Denk bij de catering niet alleen aan het diner, maar ook aan de hapjes die jullie tussendoor willen serveren.

Foto: A Matter of Taste
Foto: A Matter of Taste

A Matter of Taste

“De culinaire invulling van jullie trouwdag heeft een directe invloed op de totale beleving”, aldus A Matter of Taste. Dit Amsterdamse cateringbedrijf zorgt ervoor dat de gasten genieten van culinaire traktaties en drankjes zodat je zelf volop kan genieten. De koks bereiden het eten met dagverse ingrediënten, moderne technieken en enthousiasme. Bij A Matter of Taste is veel mogelijk: van mierzoete cupcakes en bitterballen tot een meergangendiner.

Foto: A Matter of Taste
Foto: A Matter of Taste
Foto: A Matter of Taste
Foto: A Matter of Taste

Kok op Stelten

Zijn jullie een bourgondisch stel? Kies dan voor Kok op Stelten, een cateringbedrijf dat is ontstaan uit de passie van Mirjam. Zij heeft jaren ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants en cateringorganisaties en stelt binnen haar eigen cateringbedrijf persoonlijke wensen, oog voor kwaliteit en detail centraal. Het eten is vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen.

Foto: Kok op stelten
Foto: Kok op stelten
Foto: Kok op stelten
Foto: Kok op stelten

Delight Catering

Stellen die op zoek zijn naar een totaalpakket, zijn bij Delight Catering aan het juiste adres. “Wij verzorgen een totale catering en partyservice en kunnen van het begin tot het einde uw dag volledig invullen.” Denk niet alleen aan een receptie met hapjes of een buffet, maar ook aan entertainment of het regelen van een geschikte locatie. Zo hoeven jullie nergens naar om te kijken op deze speciale dag.

Foto: Delight Catering
Foto: Delight Catering
Foto: Delight Catering
Foto: Delight Catering

Renato’s Catering

Bij Renato’s Catering draait alles om smaak en versheid. De producten komen direct uit Italië waardoor zij hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door de catering uit handen te geven aan Renato’s Catering, geef je een Italiaans tintje aan jullie (zomerse) bruiloft. Denk aan de welbekende gemengde antipasti of tagliere, overheerlijke pasta’s volgens traditioneel recept, secondi zoals bij ‘nonna’ vroeger thuis of diverse dolce zoals huisgemaakte tiramisu of scroppino.

Foto: Renato's catering
Foto: Renato’s catering
Foto: Renato's catering
Foto: Renato’s catering

De Chocoprinses

Op jullie mooiste dag serveer je je gasten huisgemaakt lekkers vanuit de mooiste foodtruck: een Parijse stadsbus uit 1936. De Chocoprinses serveert feestelijke traktaties, zoals chocoladetruffeltaart, brownies, bonbons en chocoladefondue met uitstekende koffie en bijzondere thee. Je kunt De Chocoprinses uiteraard ook inschakelen voor een heerlijke borrel of buffet!

Foto: Chocoprinses
Foto: Chocoprinses
Foto: De Chocoprinses
Foto: De Chocoprinses

Stek Amsterdam

“Lekker koken en het mensen naar hun zin maken”, dat is de missie van Stek Amsterdam. “Stek gaat over je hart volgen, over doen waar je van droomt.” Dat proef je terug in de gerechten tijdens jullie intieme huwelijksdiner. Bij Stek Amsterdam zelf kan gedineerd worden met 50 personen en een borrel georganiseerd worden voor maar liefst 100 personen. Op locatie zijn de mogelijkheden natuurlijk nog veel groter! Voor de precieze mogelijkheden neem je contact op met Stek Amsterdam.

Foto: Stek Amsterdam
Foto: Stek Amsterdam
Foto: Stek Amsterdam
Foto: Stek Amsterdam

Taste!

Vind je het nog steeds lastig om een juiste keuze te maken? Zet samen op een rij of jullie een bepaald thema aan de bruiloft willen hangen. Het bepalen van het eten wordt hierdoor ook makkelijker. Bedenk ook welke gerechten écht bij jullie passen en bespreek jullie ideeën met een professionele cateraar. Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan deze originele ideeën om je gasten te verassen met een geweldig menu.

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!