De lekkerste gerechten op de bruiloft met deze foodtrucks uit Noord-Holland!

Een foodtruck op de bruiloft is super origineel en helemaal hip. Lees hier alles over de beste foodtrucks uit Noord-Holland.

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Een trend die overgevlogen is uit de festival scene: de foodtruck. Een foodtruck op de bruiloft zorgt niet alleen voor het lekkerste eten, maar ook nog eens voor een heel tof decoratie item. Waarom jullie voor een foodtruck moeten kiezen lees je hier. Het is origineel en super hip! Aangezien er steeds meer foodtrucks komen hebben wij de beste uit Noord-Holland voor jullie op een rijtje gezet. Zoek er een uit die past bij de stijl van jullie bruiloft!

Deze foodtrucks zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Shutterstock – Africa Studio

 

BUSKRUID – Bezoek de website

Adverteren

Met  BUSKRUID  hebben jullie een creatieve en leuke verschijning op de bruiloft. Met deze omgebouwde brandweerbus verzorgt Jessica de lekkerste verse gerechten op verschillende locaties, zoals festivals, bedrijfsfeesten en wellicht jullie huwelijk. Op deze evenementen verzorgd Jessica de lekkerste soepen, salades en broodjes. Als jullie voor BUSKRUID kiezen op jullie bruiloft dan gaan jullie samen kijken naar een passend menu in de vorm van de catering, ontbijt, lunch, diner of hapjes. Hierbij staan jullie wensen centraal. BUSKRUID is een unieke eye-catcher en fleurt jullie bruiloft helemaal op!

Foto: BUSKRUIDNeem nu contact op met BUSKRUID!
Foto: BUSKRUID
Foto: BUSKRUIDNeem nu contact op met BUSKRUID!
Foto: BUSKRUID

 

De Chocoprinses – Bezoek de website

Zijn jullie een modern stel dat graag meegaat met de laatste trends? Dan is De Chocoprinses wellicht de foodtruck waar jullie naar opzoek zijn! Deze Parijse stadsbus stamt uit 1936 en ziet er niet alleen supercool uit, maar brengt ook nog eens heel wat lekkers naar jullie bruiloft. Wat dachten jullie van feestelijke traktaties in de vorm van chocoladetruffeltaart, brownies, bonbons en chocoladefondue? De Chocoprinses maakt al jullie chocodromen waar en serveert dit met uitstekende koffie en bijzondere thee! Je kunt hen ook nog eens inschakelen voor een heerlijke borrel of een lekker buffet. 

Foto: De ChocoprinsesNeem nu contact op met de Chocoprinses!
Foto: De Chocoprinses
Foto: De ChocoprinsesNeem nu contact op met de Chocoprinses!
Foto: De Chocoprinses

  

Joe’s Kitchen – Bezoek de website 

Op zoek naar een foodtruck met invloeden uit verschillende keukens? Dan ben je bij Joe’s Kitchen  aan het juiste adres. Deze foodtruck biedt een Puerto Ricaanse keuken aan met een unieke smaak van Spaanse, Afrikaanse, Taíno en Aziatische afkomst. Door deze smaken te combineren worden heerlijke gerechten gecreëerd waaronder Puerto Ricaanse shredded pork en Puerto Ricaanse gefrituurde kip. Naast deze heerlijkheden hebben ze ook vegetarische en veganistische gerechten en daarnaast wordt alles met originele en natuurlijke ingrediënten bereid.

Foto: Joe's KitchenNeem nu contact op met Joe's Kitchen!
Foto: Joe’s Kitchen
Foto: Joe's KitchenNeem nu contact op met Joe's Kitchen!
Foto: Joe’s Kitchen

De Lekkerste PalingBezoek de website 

De Lekkerste Paling biedt zoals de naam al doet vermoeden de lekkerste paling aan op jouw bruiloft. In overleg is er alles mogelijk! De vis die gebruikt wordt is verantwoord en buitengewoon smaakvol. De kwaliteit is gegarandeerd omdat De Lekkerste Paling alles zelf rookt. Voor een karakteristieke foodtruck op jullie speciale dag ben je bij De Lekkerste Paling aan het juiste adres!

Foto: De Lekkerste PalingNeem nu contact op met De Lekkerste Paling!
Foto: De Lekkerste Paling
Foto: De Lekkerste PalingNeem nu contact op met De Lekkerste Paling!
Foto: De Lekkerste Paling

Hoe tof is het om zo een foodtruck op de bruiloft te hebben? Vooral voor een festivalbruiloft is dit natuurlijk helemaal het einde. Mis deze styled shoot in festival stijl niet wanneer jullie hier over na zitten te denken!

Voor meer inspiratie en de laatste trends volg je ons op InstagramFacebook en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

BUSKRUID Catering
De Chocoprinses Catering
Joe´s Kitchen Catering
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!