X

Catering voor de bruiloft

Lekker eten, daar zijn we allemaal dol op. dus ook niet geheel onbelangrijk om na te denken over een cateraar. Hapjes, bubbeltjes, taartjes, cakejes en wat ga je aan je gasten serveren? Hier vindt u leuke ideeën.
Het is hot! Vegan food voor op jouw bruiloft!

Het is hot! Vegan food voor op jouw bruiloft!

Dineren met je gasten: hoe presenteer je de menukaart?
Een paar ideetjes voor een originele presentatie van de menukaart.
SOS allergieën en diëten! Hoeveel verschillende menu’s moet je aanbieden op je bruiloft?

Voedselallergieën zijn aan de orde van de dag. Hoe houd je iedereen tevreden bij het samenstellen van jouw bruiloftsmenu zonder aan jezelf voorbij te gaan?

Bruiloft catering: originele ideeën om je gasten te verrassen met een geweldig menu!

Bekijk met plezier de verschillende ideeën voor maaltijden op je bruiloft. Laat je inspireren voor de bruiloft catering!

Vocabulaire voor bruiloften: 27 concepten die je moet kennen

Bruiloften zijn uitgegroeid tot spektakels, zo gevarieerd en rijk dat het lijkt op een schatkist. Als jij binnekort gaat trouwen is het goed om de nieuwe vocabulaire door te nemen. Be up-to-date!

Kinderen op de bruiloft? Hier een aantal handige tips voor een speciaal kinder menu!

Als je van plan bent om de kinderen van je familie of vrienden uit te nodigen, moet je ervoor zorg dat je een passend menu voor ze hebt. Deze jonge gasten mogen niet vergeten worden. We hebben wat tips om ook de kleintjes een heerlijke maaltijd voor te schotelen! Aan tafel!

De beste catering services voor je bruiloft in Noord-Holland!

Bij het organiseren van een bruiloft is er één onderdeel dat misschien wel de meeste zorg en voorbereiding vereist: de catering. Hoe fijn zou het zijn als je deze taak aan iemand anders zou overlaten?

5 heerlijke en originele desserts voor je bruiloft!

Pas op dat je niet begint te kwijlen bij het zien van deze overheerlijke desserts!

De beste food trucks voor op jouw bruiloft!

Het is geen geheim dat wij bij Zankyou gek zijn op food trucks en daarom konden wij het ook niet laten om een selectie te maken van onze favorieten en die met jou te delen!

Mmm… Smullen met rustieke bohemian bruidstaarten!

Inspiratie voor jouw bruidstaart? Op zoek naar de nieuwste trends? Bekijk hier de blog van onze gastblogger Anna Windorpska

Catering uit Utrecht op je bruiloft? Deze cateraars zorgen ervoor dat jij een (h)eerlijke trouwdag hebt!

De catering maakt je huwelijksfeest tot een culinair succes en al helemaal als je hier verantwoordelijke en eerlijke keuzes voor maakt. Ontdek de heerlijkheid van deze cateraars uit Utrecht..

De bruidstaarten trends van 2016!

Hoe zien de bruidstaarten van 2016 er uit? Welke kleur hebben ze? Welke stijlen zijn populair? En ook niet onbelangrijk.. Hoe smaken ze? Wij vroegen het aan de Amsterdamse banketbakkerij De Taart van m’n Tante!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie