Proosten op de bruiloft doe je met de beste leveranciers voor dranken!

Hebben jullie er al over nagedacht wat voor drank jullie gaan serveren op de bruiloft? Gaan jullie voor cocktails, bier en wijn of misschien wel alcoholvrij? Wij helpen jullie graag een handje verder door jullie in contact te brengen met de beste leveranciers voor drank op de bruiloft uit heel Nederland! Deze leveranciers zijn uniek en de beste in hun vak.

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Lekker Wijnig
Foto: Lekker Wijnig

 Slosh Cocktails – Bezoek de website

De naam Slosh Cocktails zegt het al; cateringorganisatie Slosh Cocktails verzorgt heerlijke drankjes. Zoals zij zelf zeggen verzorgen ze bij Slosh cocktails voor bruiloften en voor feestjes die wellicht tot bruiloften leiden. Een groot voordeel aan de cocktails van Slosh is dat deze vóór de bruiloft volledig bereid worden door de organisatie en geleverd worden in verpakkingen van vijf liter, compleet met versiering voor een feestelijk tintje aan jullie bruiloft. Doordat de cocktails van tevoren gemaakt worden blijft het leuk om een cocktail te bestellen; de gasten hoeven namelijk geen eeuwen aan de bar te wachten voor hun cocktail klaar is. Slosh is de perfecte combinatie van de fun van een cocktail met het gemak van een biertje!

 BlenderBezoek de website

Een gezond drankje op de tafel voor de gasten? Dan ben je bij Blender  aan het juiste adres. Deze leverancier uit Haarlem heeft de lekkerste gezonde drankjes. Ze zijn gespecialiseerd in superfood en hebben een zeer gevarieerd aanbod wat uiteenloopt van ambachtelijke koffie, verfrissende smoothies en heerlijke wijnen. Alles is dagvers bereid vrij van geraffineerde suikers, en vrijwel zonder koolhydraten. Op jullie bruiloft regelen zij niet alleen een drankje én een hapje, maar kunnen zij ook nog eens het meubilair verzorgen.

 Lekker Wijnig – Bezoek de website

Lekker Wijnig is de must op de bruiloft voor iedere wijn liefhebber. Amanda en Jesper hebben deze vintage caravan uit ’69 omgebouwd tot een mobiele wijnbar met de lekkerste wijnen.. Zij begrijpen als geen ander dat zo een uniek evenement als jullie bruiloft de beste wijnen en champagnes verdienen en dat is dan ook waar zij komen kijken. Door middel van hun beeldende wijnkaart kun je gemakkelijk kiezen welke je het lekkerst vindt en terwijl jij aan het genieten bent van een goed glas wijn vertellen zij je achtergrond informatie over dit lekkere glas.

 Shake and Serve – Bezoek de website

De naam zegt het eigenlijk al, met Shake and Serve op de bruiloft halen jullie de beste cocktails in huis. Creativiteit, gastvrijheid en kwaliteit staan bij hen voorop. Zij maken al sinds 2005 met passie en plezier de lekkerste drankjes voor verschillende soorten evenementen. Naast alcoholische versnaperingen zijn zij ook heel goed in het maken van alcoholvrije cocktails. Daarnaast kunnen zij ook diverse soorten maten bars, glaswerk en personeel regelen.

Na het lezen van dit stuk heb ik besloten mezelf vanavond de stad in te slepen en alvast een lekkere cocktail te gaan proeven, misschien ook een leuk idee voor jullie om te gaan doen! Misschien dat één van deze cafés wel jullie eindbestemming wordt vanavond (of een andere avond aangezien ze niet heel dichtbij liggen…) Voor het kiezen van de juiste cateraar helpen we jullie ook graag verder in deze 5 simpele stappen.

Voor de beste inspiratie en om op de hoogte te blijven van de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Shutterstock - Africa Studio
De lekkerste gerechten op de bruiloft met deze foodtrucks uit Noord-Holland!
Een foodtruck op de bruiloft is super origineel en helemaal hip. Lees hier alles over de beste foodtrucks uit Noord-Holland.
Foto: Shutterstock
De beste trouwlocaties van Den Haag!
Zankyou heeft de leukste, mooiste en beste trouwlocaties van Den Haag voor jullie uitgezocht. Bekijk ze hier!
Credits: De Kievit Bruiloften
5 heerlijke en originele desserts voor je bruiloft!
Het dessert is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het diner - wie kan deze heerlijke hapjes nou niet weerstaan?!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie