Proosten op de bruiloft doe je met de beste leveranciers voor dranken!

Drank is een heel belangrijk onderdeel van de bruiloft. Gaan jullie voor alcoholhoudende of misschien toch alcoholvrij? De lekkerste drankjes op de bruiloft krijg je zo met deze toppers!

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar
  • Nederland

Hebben jullie er al over nagedacht wat voor drank jullie gaan serveren op de bruiloft? Gaan jullie voor cocktails, bier en wijn of misschien wel alcoholvrij? Wij helpen jullie graag een handje verder door jullie in contact te brengen met de beste leveranciers voor drank op de bruiloft uit heel Nederland! Deze leveranciers zijn uniek en de beste in hun vak.

Deze cateraars zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

Foto: Lekker Wijnig
Foto: Lekker Wijnig

 Slosh Cocktails – Bezoek de website

Adverteren

De naam Slosh Cocktails zegt het al; cateringorganisatie Slosh Cocktails verzorgt heerlijke drankjes. Zoals zij zelf zeggen verzorgen ze bij Slosh cocktails voor bruiloften en voor feestjes die wellicht tot bruiloften leiden. Een groot voordeel aan de cocktails van Slosh is dat deze vóór de bruiloft volledig bereid worden door de organisatie en geleverd worden in verpakkingen van vijf liter, compleet met versiering voor een feestelijk tintje aan jullie bruiloft. Doordat de cocktails van tevoren gemaakt worden blijft het leuk om een cocktail te bestellen; de gasten hoeven namelijk geen eeuwen aan de bar te wachten voor hun cocktail klaar is. Slosh is de perfecte combinatie van de fun van een cocktail met het gemak van een biertje!

Foto: Slosh CocktailsNeem nu contact op met Slosh Cocktails!
Foto: Slosh Cocktails
Foto: Slosh CocktailsNeem nu contact op met Slosh Cocktails!
Foto: Slosh Cocktails

 BlenderBezoek de website

Een gezond drankje op de tafel voor de gasten? Dan ben je bij Blender  aan het juiste adres. Deze leverancier uit Haarlem heeft de lekkerste gezonde drankjes. Ze zijn gespecialiseerd in superfood en hebben een zeer gevarieerd aanbod wat uiteenloopt van ambachtelijke koffie, verfrissende smoothies en heerlijke wijnen. Alles is dagvers bereid vrij van geraffineerde suikers, en vrijwel zonder koolhydraten. Op jullie bruiloft regelen zij niet alleen een drankje én een hapje, maar kunnen zij ook nog eens het meubilair verzorgen.

Foto: BlenderNeem nu contact op met Blender!
Foto: Blender
Foto: BlenderNeem nu contact op met Blender!
Foto: Blender

 Shake and Serve – Bezoek de website

De naam zegt het eigenlijk al, met Shake and Serve op de bruiloft halen jullie de beste cocktails in huis. Creativiteit, gastvrijheid en kwaliteit staan bij hen voorop. Zij maken al sinds 2005 met passie en plezier de lekkerste drankjes voor verschillende soorten evenementen. Naast alcoholische versnaperingen zijn zij ook heel goed in het maken van alcoholvrije cocktails. Daarnaast kunnen zij ook diverse soorten maten bars, glaswerk en personeel regelen.

Foto: Shake and ServeNeem nu contact op met Shake and Serve!
Foto: Shake and Serve
Foto: Shake and ServeNeem nu contact op met Shake and Serve!
Foto: Shake and Serve

Na het lezen van dit stuk heb ik besloten mezelf vanavond de stad in te slepen en alvast een lekkere cocktail te gaan proeven, misschien ook een leuk idee voor jullie om te gaan doen! Misschien dat één van deze cafés wel jullie eindbestemming wordt vanavond (of een andere avond aangezien ze niet heel dichtbij liggen…) Voor het kiezen van de juiste cateraar helpen we jullie ook graag verder in deze 5 simpele stappen.

Voor de beste inspiratie en om op de hoogte te blijven van de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Shake and Serve Catering
Blender Catering
Slosh Cocktails Catering
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!