• Online magazine
  • De beste visagie en haarstylisten voor de bruiloft in Zuid-Nederland!

De beste visagie en haarstylisten voor de bruiloft in Zuid-Nederland!

Dit zijn de beste visagie en haarstylisten voor de bruiloft in Zuid Nederland, want jij mag de show stelen op jouw bruiloft. Jouw prachtige trouwjurk die versterkt wordt door oogverblindende bruidsmake-up en een goed kapsel!

  • Beauty
  • Aanbeveling
  • Bridal Beauty (haar / make-up)
  • Bruid

Of je nu altijd al veel tijd en aandacht aan je haar en make-up besteed of normaal all natural de deur uit gaat, jouw trouwdag is dé reden om all out te gaan in je haar en make-up. Of je nou kort haar hebt, het opgestoken wilt hebben of dat vlechtjes meer jouw ding zijn: deze toppers uit het zuiden van Nederland zorgen ervoor dat jij er tip top uitziet op de mooiste dag van je leven! 

Deze visagisten en haar stylisten zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst 

Foto: Visavie Maastricht.
Foto: Visavie Maastricht.

BridelookBezoek de website

Adverteren

Bridelook is de specialist op het gebied van bruidskapsels- en visagie voor de moderne bruid. Ze werken met een klein, vast team van professionele bruidsstylisten, waardoor ze ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi kunnen maken! Bij Bridelook zorgen ze met veel liefde en passie voor het perfecte totaalplaatje en maken zij hun slogan helemaal waar: ¨Altijd stralen als de allermooiste versie¨! Met de deskundigheid  van Bridelook zal jij een stralende en zelfverzekerde bruid zijn!

Bridelook. Foto: Marilyn BartmanNeem nu contact op!
Bridelook. Foto: Marilyn Bartman
Bridelook. Foto: Marilyn BartmanNeem nu contact op!
Bridelook. Foto: Marilyn Bartman

Visavie MaastrichtBezoek de website

De visagisten van Visavie Maastricht geloven dat het aanbrengen van bruidsmake-up een speciale klus is waarbij veel elementen samenkomen. Hierom vraagt het om een vakkundige aanpak. Dit is precies wat ze je bij Visavie Maastricht kunnen geven. Van tevoren zal een proefsessie plaatsvinden waarin jullie al jouw wensen bespreken om zo de perfecte bruidslook voor jou te creëren. Visavie Maastricht werkt samen met haarstylisten die gespecialiseerd zijn in bruidskapsels en op deze manier kunnen ze dus zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel verzorgen.

Foto: Visavie MaastrichtNeem nu contact op!
Foto: Visavie Maastricht
Foto: Visavie MaastrichtNeem nu contact op!
Foto: Visavie Maastricht

Sandra Bierens Visagie en Haarstyling – Bezoek de website

Sandra Bierens is gediplomeerd beroepsvisagist én haarstylist met een specialisatie op bruidsmake-up en bruidskapsels. Als jij een mooie make-up en / of goed kapsel wilt waarmee je indruk maakt op anderen en jezelf versteld doet staan, dan ben je bij haar aan het goede adres. Passie, creativiteit, ondernemend en aansluiten bij de klant zijn woorden die goed bij Sandra passen. Sandra heeft van haar passie haar werk kunnen maken en ziet het als een uitdaging om keer op keer het mooiste bij mensen naar boven te halen en hen te laten stralen. 

Foto: Sandra Bierens Visagie en HaarstylingNeem nu contact op!
Foto: Sandra Bierens Visagie en Haarstyling
Sandra Bierens Visagie en Haarstyling. Foto: Kimm PhotographyNeem nu contact op!
Sandra Bierens Visagie en Haarstyling. Foto: Kimm Photography

Charlotte’s VisagieBezoek de website

Charlotte is onder de naam Charlotte’s Visagie freelance make-up artist en haar styliste. Zij heeft enorm veel liefde en passie voor haar vak en wil er maar wat graag voor zorgen dat jij er natuurlijk stralend en verzorgd uitziet op jouw grote dag! Charlotte zal beginnen met een proefsessie waarin jullie samen kijken welke make-up het beste bij jouw en je jurk past, zodat je precies weet hoe je er er op jouw trouwdag uit zal zien. Ze werkt alleen met professionele make-up, zodat het de hele dag blijft zitten. Indien gewenst verzorgt ze ook de visagie van jouw belangrijkste gasten, ideaal toch!?

Foto: Charlotte's VisagieNeem nu contact op!
Foto: Charlotte’s Visagie
Foto: Charlotte's VisagieNeem nu contact op!
Foto: Charlotte’s Visagie

De BruidsstylistenBezoek de website

De Bruidsstylisten zijn gespecialiseerd in bruidsstyling, van het kapsel tot de make-up. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw haar perfect gestyled is, je make-up mooi gedaan wordt en alles afgestemd wordt op jouw als persoon. Zij verzorgen de complete look en zullen, wanneer gewenst, ook een adviserende rol vervullen wat betreft de juiste accessoires en sieraden die bij jouw jurk, kapsel en make-up passen. Klinkt geweldig toch!? 

Foto: De BruidsstylistenNeem nu contact op!
Foto: De Bruidsstylisten
Foto: De BruidsstylistenNeem nu contact op!
Foto: De Bruidsstylisten

Katinka Jarabik VisagieBezoek de website

Katinka heeft al in 2008 Katinka Jarabik Visagie opgericht waardoor ze nu zeer ruime ervaring heeft met visagie. Ze vindt het enorm belangrijk om naar jouw wensen te luisteren en zal op basis hiervan een deskundig advies geven. Voor de bruiloft doet zij altijd een proefsessie, zodat jij als bruid precies weet waar je aan toe bent op de grote dag. Daarnaast kunnen verzoek ook nog andere gasten voorzien worden van feest make-up. Voor een ervaren en professionele visagiste moet je bij Katinka zijn!

Foto: Katinka Jarabik VisagieNeem nu contact op!
Foto: Katinka Jarabik Visagie
Foto: Katinka Jarabik VisagieNeem nu contact op!
Foto: Katinka Jarabik Visagie

KnapselsBezoek de website

Elyse van Knapsels gaat samen met jou opzoek naar het bruidskapsel en / of de bruidsmake-up die het beste bij jouw en jouw wensen past. Twee tot acht weken voor de bruiloft vind een proefsessie plaats waarbij ze persoonlijk advies geeft waarbij jouw wensen centraal staan. Het advies dat Elyse geeft wordt gevormd op basis van je gezichtsvorm, wensen, jouw jurk, je alledaagse make-up en je haartype. Elyse gaat hierbij net zolang door tot jij 100% tevreden bent en zal daarna foto’s maken, zodat ze de look na kan maken op jouw grote dag!

Foto: KnapselsNeem nu contact op!
Foto: Knapsels
Foto: KnapselsNeem nu contact op!
Foto: Knapsels

TEJO Dé KapperBezoek de website

Het team van TEJO Dé Kapper bestaat uitsluitend uit (top)stylisten. Het is hun kwaliteit om jouw wensen te vertalen naar een nog mooier uiterlijk. Je kan hier niet alleen voor een prachtig kapsel, maar ook voor de perfecte bruidsmake-up terecht. Ze vinden het heel belangrijk om hun kennis en vaardigheden goed te onderhouden, aangezien hun vak voortdurend in ontwikkeling is. Om dit te waarborgen volgen ze bij TEJO – Dé Kapper regelmatig cursussen over trends en nieuwe technieken. Perfect voor de moderne bruid dus!

Foto: TEJO – Dé KapperNeem nu contact op!
Foto: TEJO – Dé Kapper
Foto: TEJO – Dé KapperNeem nu contact op!
Foto: TEJO – Dé Kapper

KappeRLIJNBezoek de website

Karlijn van kapsalon KappeRLIJN is een begrip in Veldhoven en omstreken. Zij is een top-styliste met brede kennis van zowel dames- als herenkapsels. Karlijn is gespecialiseerd in zowel opgestoken kapsels als losse krullen en weet precies wat er het beste bij jou past. Zij zorgt ervoor dat jouw kapsel heel de dag in model blijft zitten en dat jij perfect voor de dag komt op de mooiste dag van je leven!

Foto: KappeRLIJNNeem nu contact op!
Foto: KappeRLIJN
Foto: KappeRLIJNNeem nu contact op!
Foto: KappeRLIJN

Zoveel verschillende stijlen en zoveel verschillende top visagisten en haarstilisten… Eén ding is zeker: er zit iemand tussen die jouw op je mooist laat zijn op je grote dag! Wil jij niet met lege handen aankomen bij een haarstylist? Bekijk dan hier de trends voor bruidskapsels in 2018! En mocht jij niet weten welke accessoires zorgen voor dat wauw-effect op jouw bruiloft dan helpen we je hier graag een handje mee!

Voor meer inspiratie en te gekke win acties volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bridelook Haar en Make-up
De Bruidsstylisten Schoonheidsverzorging
TEJO - Dé Kapper Haar en Make-up
Knapsels Haar en Make-up
Katinka Jarabik Visagie Haar en Make-up
KAppeRLIJN Haar en Make-up
Charlotte´s Visagie Haar en Make-up
Visavie Maastricht Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!