• Online magazine
  • Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!

Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!

Op zoek naar een visagiste in de provincie Zuid-Holland? Wij zetten de besten voor je op een rijtje, zodat de keuze alweer een stukje gemakkelijker wordt.

  • Beauty
  • Aanbeveling
  • Bruid

Op de dag van je bruiloft wil jij er op en top uitzien. Je hebt al lang van tevoren je trouwjurk uitgezocht, de schoenen en misschien wel bijpassende sieraden. Over zowel je bruidskapsel en bruidsmake-up heb je natuurlijk al nagedacht, maar laten we eerlijk zijn: het is enorm lastig om te kiezen wat je hiermee wilt. Een natuurlijke look is natuurlijk prachtig, maar is dit niet saai? En je haar opgestoken kan heel netjes zijn, maar wat staat er nou het mooiste bij je jurk? Geen zorgen, wij hebben de allerbeste visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland voor jullie op een rijtje gezet die precies weten wat bij jou past!

Dit zijn de visagisten en haar stylisten die in dit artikel genoemd worden:

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

The Beautiful Bride Company – Bezoek de website

Adverteren

Bij The Beautiful Bride Company kun je zowel terecht voor je bruidsmake-up als je bruidskapsel. Of je nu kiest voor een naturel look of een gewaagdere uitstraling met smokey eyes, het professionele team van The Beautiful Bride Company staat voor je klaar. Alle visagisten werken bij jouw thuis, want “niets is prettiger dan je in een ontspannen sfeer en in je eigen omgeving te laten opmaken door een make-up-artist.” Ook kan de visagist op locatie komen als dat nodig is. Bij het kiezen van de make-up, kijkt de visagiste altijd naar de vorm van je gezicht. Op die manier kan jij op jouw grote dag echt stralen!

The Beautiful Bride Company. Foto: Ruud C FotografieMaak nu een afspraak bij The Beautiful Bride Company!
The Beautiful Bride Company. Foto: Ruud C Fotografie
The Beautiful Bride Company. Foto: Audra Wrisley PhotographyMaak nu een afspraak bij The Beautiful Bride Company!
The Beautiful Bride Company. Foto: Audra Wrisley Photography

Lovely Hair and Make-up – Bezoek de website

Bij Lovely Hair and Make up kan je terecht voor bruidsmake-up en voor je kapsel op de grote dag. Je kunt ervoor kiezen om je bruidsmake-up aan huis of in de salon aan te laten brengen en bij Lovely Hair and Make-up plannen ze altijd een moment in voor een proefsessie. Dana Nieuwland van Lovely Hair and Make-up had een moeder met een bruidsatelier dus het reilen en zeilen van de bruidswereld werd haar met de paplepel ingegoten. “Voor mij is er niets mooier dan iemand op haar mooiste dag extra mooi maken”, aldus Dana. Onder de naam Lovely Weddings kan je ook de perfecte trouwjurk vinden en kunnen Dana en Kirsten helpen met het plannen van jullie droom bruiloft!

Pura Photography. Foto: Lovely Hair and Make upMaak nu een afspraak bij Lovely Hair and Make up!
Pura Photography. Foto: Lovely Hair and Make up
Lovely Hair and Make up. Foto: Nancy FotografieMaak nu een afspraak bij Lovely Hair and Make up!
Lovely Hair and Make up. Foto: Nancy Fotografie

The Make-up Artist – Bezoek de website

Luciënne is onder de naam The Make-up Artist zowel visagiste als haar styliste. Ze doet van alles: visagie en hairstyling voor bruiden, en werkt voor grote producties, merken, shows evenementen en fotoshoots. “Als visagiste ben je er als één van de eersten bij op de speciale dag van een bruid. Het is heel mooi om op dat mooie, spannende moment een steun voor de bruid te kunnen zijn en haar te laten stralen.” Om te zorgen dat de dag ontspannen verloopt komt Luciënne bij jou thuis of op elke andere gewenste locatie. Van tevoren doen we een proefsessie, zodat jij als bruid zelfverzekerd en stralend aan deze dag kan beginnen!

Foto: The Make-up ArtistMaak nu een afspraak bij The Make-up Artist!
Foto: The Make-up Artist
Foto: The Make-up ArtistMaak nu een afspraak bij The Make-up Artist!
Foto: The Make-up Artist

Face & Art – Bezoek de website

Ook al woon je in Amsterdam maar trouw je in Maastricht, voor Face & Art is dat geen probleem. De styliste komt gewoon naar jou toe, er is een team verspreid door heel Nederland waardoor er altijd wel iemand dichtbij is. Jouw make-up en bruidskapsel worden op de jouw aangegeven locatie verzorgd. Het is voor alle stylisten belangrijk dat jij jezelf bent op je bruiloft, maar je wel op je mooiste voelt. Daarom wordt er voor elke bruid een persoonlijke look gecreëerd. Want het motto is: “wanneer je je mooi voelt straal je dit ook uit en ben je prachtig de hele dag!”

Foto: Face & ArtMaak nu een afspraak met Face & Art!
Foto: Face & Art
Foto: Face & ArtMaak nu een afspraak bij Face & Art!
Foto: Face & Art

NoukStyle – Bezoek de website

Anouk van NoukStyle staat te popelen om jouw bruidsmake-up te doen en jouw perfecte bruidskapsel te creëren. Anouk heeft vorig jaar de eerste plaats in de categorie bruidsvisagisten van de ZIWA Awards van Zankyou gekregen! Zij staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook als je echt nog niet weet wat je wil omdat je eigenlijk nooit make-up draagt of omdat je zoveel magazines bekeken hebt en je het simpelweg niet meer weet, zal zij samen met jou opzoek gaan naar jouw perfecte look. Anouk heeft diverse opledingen en masterclasses gevolgd en is een professional die ervoor zorgt dat jij op je bruiloft het stralende middelpunt zal zijn en je ook zo zal voelen.

Foto: NoukStyleMaak nu een afspraak met Anouk!
Foto: NoukStyle
Foto: NoukStyleMaak nu een afspraak met Anouk!
Foto: NoukStyle

Sally Jane Hair- and Make-up artist – Bezoek de website

Sally Jane van Sally Jane Hair- and Make-up artist begrijpt dat jij op je bruiloft op je mooiste wil zijn, je bent tenslotte het middelpunt. Door haar ervaring en door tientallen bruiloften kan zij je helpen. Ze werkt altijd op een door jouw gekozen locatie. Alles start met een proefsessie waar jullie samen kijken naar je wensen. Zij verzorgt daarna een complete bridalstyling (haar en make-up), totdat het eindresultaat volledig naar wens is. Op de dag van je bruiloft komt ze naar de afgesproken locatie om je bruidsmake-up en/of kapsel te verzorgen. Ze kan eventueel ook je gasten mooi maken!

Foto: Sally-Jane Hair & Make-up ArtistMaak nu een afspraak met Sally-Jane Hair & Make-up Artist!
Foto: Sally-Jane Hair & Make-up Artist
Foto: Sally-Jane Hair & Make-up ArtistMaak nu een afspraak bij Sally-Jane Hair & Make-up Artist!
Foto: Sally-Jane Hair & Make-up Artist

Flavour Visagie – Bezoek de website 

Alle make-up die Flavour Visagie gebruikt is van hoge kwaliteit en tevens waterproof, dus mocht jij tijdens je grote dag een traantje moeten wegpinken dan is dat geen probleem. De make-up zal tot in de late uurtjes blijven zitten, omdat er gebruik wordt gemaakt van een ampul, eyeshadowprimer en fixatiespray. Er wordt altijd eerst een proefsessie gedaan, zodat je zeker weet dat op dag van je bruiloft alles er naar wens uitziet. Nog een tip van Flavour Visagie: zorg dat je je wenkbrauwen van tevoren goed epileert of waxt.

Foto: Flavour VisagieMaak nu een afspraak met Flavour Visagie!
Foto: Flavour Visagie
Foto: Flavour VisagieMaak nu een afspraak met Flavour Visagie!
Foto: Flavour Visagie

Beautiful Morning – Bezoek de website

Als Make-up artist & Hairstyliste verzorgt Li van Beautiful Morning je bruids make-up en haar. Li is gespecialiseerd in Aziatische en (donker) getinte bruiden. Tijdens een proefsessie laat zij je verschillende make-up looks zien en aan het einde bepaal je welke jij mooi vindt voor je bruiloft. Op jouw trouwdag is Li ruim op tijd aanwezig, zodat jij optimaal kunt genieten van het moment. Ze heeft zo’n 2,5-3 uur nodig, dat is wel zo handig om te weten in verband met je planning! Ze kan je ook helpen bij het aankleden, dit is een service waar je niet extra voor hoeft te betalen.

Foto: Beautiful Morning Maak nu een afspraak bij Beautiful Morning!
Foto: Beautiful Morning
Foto: Beautiful Morning by Li Maak nu een afspraak met Beautiful Morning by Li!
Foto: Beautiful Morning by Li

Très Jolie – Bezoek de website

Schoonheid mag gevierd worden! Très Jolie is van mening dat je als visagiste een gezicht kan lezen en daardoor perfect weet welke make-up je moet aanbrengen om het mooiste in een persoon naar boven te halen. Wat betreft de bruidsmake-up wordt er 6-8 weken van tevoren een proefsessie ingepland. Je kunt van te voren afbeeldingen sturen van wat je mooi vindt. Wist je dat je bij Très Jolie ook terecht kunt voor een grooming voor de bruidegom? De make-up is natuurlijk en opvallend. Op die manier zien jullie er allebei stralend uit!

Foto: Très Jolie VisagieMaak nu een afspraak bij Très Jolie Visagie!
Foto: Très Jolie Visagie
Foto: Très Jolie VisagieMaak nu een afspraak bij Très Jolie Visagie!
Foto: Très Jolie Visagie

Color me Up – Bezoek de website

De dames van Color me Up hebben allemaal een opleiding tot Allround make-up artist afgerond. Doordat ze naast het verzorgen van de make-up en kapsels voor honderden bruiden ook veel voor tv, film en theater werken, hebben ze ervaring met álle soorten haar- en huidtypes´. Op die manier weten zij precies wat zij moeten doen, zodat jij je nog mooier voelt op je trouwdag. Het is jouw dag en het zijn jouw wensen. Bij Color Me Up is alles mogelijk: van een naturelle look tot juist meer uitdagende ogen en-of lippen, van een opgestoken kapsel tot juist krullend los. De stylisten geven je graag advies over welke look er bij jou en jouw jurk past. Proefsessies doen zij vanuit Voorburg, Amsterdam en Hoorn en op de dag zelf komen ze naar jou toe! Of dit nou in Nederland is of op een destination wedding. 

Foto: Color me UpMaak nu een afspraak bij Color me Up!
Foto: Color me Up
Foto: Color me Up Maak nu een afspraak bij Color me Up!
Foto: Color me Up

Neem contact op met een van bovenstaande stylisten, want zij kunnen van jouw die bruid maken waar jij al als kind van droomde. Zijn jullie nog opzoek naar de trouwlocatie van jullie dromen? Bekijk hier dan de mooiste van Zuid-Holland! En mochten jullie nog opzoek zijn naar een weddingplanner in Zuid-Holland dan kunnen wij jullie ook uit de brand helpen met de beste weddingplanners uit Zuid-Holland!

*Deze visagisten en haar stylisten zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst. 

Voor inspiratie, mooie foto’s en heerlijke bruidsfilmpjes volg je ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

The Beautiful Bride Company Haar en Make-up
Très Jolie Visagie Haar en Make-up
Face & Art Haar en Make-up
NOUKSTYLE Haar en Make-up
Beautiful Morning Haar en Make-up
Lovely Hair & Make-up Haar en Make-up
Color Me Up Haar en Make-up
The Make-up Artist Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!