• Prijsklasse Midden

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! 

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest kan ik datgene creëren waar jij naar op zoek bent. Heb je al zoveel magazines en plaatjes bekeken dat je het echt niet meer weet? Of draag je zelf nooit make-up maar wil je toch dat extra hebben op je bruiloft? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Samen plannen we een moment in waarin we uit zoeken wat jouw perfecte look is voor jouw droombruiloft

Veel liefs, Anouk

Bezoeker, laat een review achter over NOUKSTYLE en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 5 reviews
Door krijgerdenise
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Mijn grote liefde vroeg mij met hem te trouwen en het moment was eindelijk daar. Ik kon beginnen met het plannen van de belangrijkste dag in ons leven. Uiteraard wil ik dat alles tot in de puntjes perfect is, niet alleen de locatie en de jurk, maar natuurlijk ook mijn haar en make-up. Ik droom hier al zo lang van!

Anouk ken ik al jaren en er is dan ook werkelijk niemand anders zo kundig die ik het verzorgen van mijn look zou toevertrouwen.

 

Het mooie van Anouk haar skills is, dat ze jou ziet, jou als persoon. Je krijgt dus een unieke look aangemeten die aansluit bij je wensen maar ook bij wie je bent. Dit krijgt ze voor elkaar door goed naar je te luisteren, je te observeren, maar ook door je te adviseren. Met haar expertise wil ze daardoor ook nog wel eens met een compleet alternatief voorstel te komen. En dat alternatief blijkt dan ook nog eens waanzinnig mooi te zijn!

 

Iets waar je zelf als bruid misschien niet opgekomen was, omdat je dacht dat hetgeen wat je in gedachte had het beste bij jou zou passen (of omdat je door de bomen het bos soms even niet meer ziet door al het plannen, laten we eerlijk zijn). De keuze blijft natuurlijk aan jouzelf. Zij zorgt er hoe dan ook voor dat je super happy en met de mooiste versie van jouzelf de dag of sessie afsluit.

 

Qua persoonlijkheid laat Anouk ook niets te wensen over. Wat een ontzettend fijn, lief, warm mens met een onwijs gevoel voor humor en open karakter. Ik weet zeker, dat zelfs als je haar voor het eerst ontmoet, je binnen een paar minuten volledig op je gemak bent. Maak eens kennis met haar, het is het dubbel en dwars waard!

Misbruik rapporteren
Door m_schingenga
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastische dag was 20 mei 2020. Een dag die we van te voren heel anders hadden voorgesteld, maar al onze dromen heeft overtroffen. En zeker mede door Anouk. Van te voren een heel fijn telefoongesprek gehad en fijn app contact gehad tijdens het begin van de coronacrisis. Helaas kon de proefsessie niet doorgaan, maar ik heb mij daar geen moment zorgen om gemaakt. Zonder dat ze het kleurpalet had doorgekregen, paste ze met haar outfit precies in het plaatje van de dag. Omdat (door corona) alles veel intiemer was, waren we nog blijer met Anouk. Het was alsof we haar al jaren kenden. Spontaan, gezellig, echt super leuk! Leuk contact met mij, maar ook met mijn ouders en vriendinnen. Zonder proefsessie zat mijn haar en make up precies zoals ik het mij had voorgesteld, echt zoals ikzelf ben maar dan even iets mooier, echt pure natuur. Iedereen beaamde dit ook. Je zag niets van het 'extra' haar dat we hadden gebruikt. Verder zat mijn haar en make up heel de dag fantastisch. Ik kan alleen maar lovende woorden over haar vertellen, ik wil nooit meer iemand anders die mij mooi maakt voor een liefdevolle, bijzondere, prachtige dag die we nooit meer willen en zullen vergeten! Echt Anouk, onwijs bedankt. Als de 1.5m regel niet meer geld, dan gaan we nog een mooi feest geven en vragen we Anouk zeker weer!

Misbruik rapporteren
Door louisaangenitaburger
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een andere site kwam ik uit bij Anouk.
Ik las veel goede recensies en ook de impressies op haar website zagen er veelbelovend uit. Nadat ik mijn contact gegevens had achtergelaten hing Anouk amper 5 minuten later al aan de telefoon!
Super fijn dat ze zo snel contact opnam en aan de telefoon kreeg ik al een goede indruk. Ik beschreef wat ik ongeveer wilde en ik had het idee dat ze meteen begreep wat ik bedoelde zonder dat ik al plaatjes had laten zien.
De proefsessie was erg prettig en ik voelde me erg op mijn gemak in haar stoer ingerichte haar en make-up studio!! Helemaal mijn stijl dus ik voelde me meteen thuis ;)
Ik kwam binnen met een blote billen gezicht en voelde me met de minuut mooier worden. De proefsessie gaf een hele goede indruk van het uiteindelijke resultaat en dit haalde al flink wat zenuwen weg voor de dag zelf. Ik had er alle vertrouwen in!
Op de dag zelf was Anouk ruim op tijd! Ik ben geen moment zenuwachtig geweest en voelde me heel vertrouwd. Er zijn nog wat kleine aanpassingen gedaan waardoor het resultaat er zelfs nog mooier uitzag dan bij de proefsessie!!
Anouk gebruikt de make up op zo'n manier dat ze je sterke / mooie kanten nog mooier uit laat komen. Mijn ogen leken nog groter, mijn jukbeenderen werden prachtig geaccentueerd en ook mijn oneffenheden waren compleet weggewerkt.
Op de dag zelf had ik een andere bloemenkrans mee dan bij de proefsessie en ook dit was geen probleem, ze improviseerde een beetje en wist de bloemenkrans perfect in mijn haar te verwerken.

's Avonds had ik nog een touch up. En ook hier heb ik geen moment spijt van gehad. Vooral de touch up raad ik iedereen aan! Net na het diner was ik wat moe en voelde ik me een beetje ingedut.. op dit moment kwam Anouk gelukkig en kon ik me even op een rustig plekje terug trekken. Mijn haar en make up werden bijgewerkt en ik voelde mij meteen weer fris!! Dit momentje had ik echt even nodig en was erg welkom op een toch wel vermoeiende dag.

Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat en zonder de visagie en hairstyling van Anouk had ik mij niet zo mooi gevoeld op mijn trouwdag!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor de proefsessie worden de kosten voor de proefsessie gefactureerd, dit als aanbetaling en onderdeel van het volledige arrangement. Na de proefsessie zullen de overige kosten worden gefactureerd.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Iedereen is mooi! We zetten alleen de puntjes op de i!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 2288bb

Vergelijkbare leveranciers

Endless Beauty

Haar en Make-up | Rotterdam

Endless Beauty is geboren uit passie voor schoonheid en voor de mens. met veel liefde, ervaring, kwaliteit en professionaliteit staat Carla voor jou klaar.  Zie +

Schoonheiddssalon Eigentijds

Haar en Make-up | Berkel en Rodenrijs

Bruidsmake-up zoals jij bent! Tijdens een proefsessie worden al jouw wensen besproken om tot een perfecte look voor jouw grote dag te komen. Begin jouw grote dag ontspannen en wees de mooiste versie van jezelf! Zie +

Sandra van Uffelen

Haar en Make-up | De Lier
4

Leuk! Jullie gaan trouwen! Natuurlijk wil ik graag je bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen. En ik kom bij jou aan huis zodat je jullie grote dag lekker relaxed kunt beginnen. Ik ben gespecialiseerd in een natuurlijke make-up. Maar of je nu een heel naturel of meer uitgesproken bruidsmake-up wilt,... Zie +

The Beautiful Bride Company

Haar en Make-up | Vlaardingen
1

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Wij verzorgen heel graag je bruidskapsel en bruidsmake-up. We zorgen ervoor dat je de hele dag kan stralen! The Beautiful Bride Company heeft een eigen team van professionele bruidsstylisten met heel veel ervaring! Wij komen bij jou aan huis of op de trouwlocatie door... Zie +

lida van straaten Hair&Make-up

Haar en Make-up | Den Haag

beste bruidspaar, graag wil ik me even voorstellen   ik ben lida van straaten, ik werk al ruim 20 jaar als  hair & makeup artist, oa voor film , tv en weddings. mijn grote passie is het mooi en blij  maken van mensen, of dit om een bruid & bruidegom  actrice of een van de bruidsgasten... Zie +

Color Me Up

Haar en Make-up | Voorburg

Het is zover: jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Er valt een hoop te regelen, allereerst de gastenlijst, een locatie, een fotograaf…. Toen je je jurk ging uitzoeken voelde je je al een plaatje, maar op de dag zelf wil je daar natuurlijk ook nog een prachtig bruidskapsel en mooie make-up bij zodat... Zie +

Masquerade's Brides & Beauty

Haar en Make-up | Delft

Waar staan we voor en wat doen we? Brides & Beauty is volledig gespecialiseerd in het verzorgen van bruidskapsels en bruidsmake-up en dat zie je! Al onze bruidsstylistes hebben een zeer ruime ervaring en weten hoe belangrijk het is om iemand te hebben die echt luistert naar jouw wensen en volledig... Zie +

Stralend visagie en hairstyling

Haar en Make-up | Gouda
1

Ga je trouwen?  Zoek niet verder. Stralend visagie & hairstyling laat iedereen schitteren. Ieder mens is mooi, maar een goede make-up en een passend kapsel geven je net dat zetje zelfvertrouwen op je speciale dag waardoor je een sprankelende en onuitwisbare indruk maakt. Mijn naam is Monika Murris-Nikken... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis