NOUKSTYLE

Ga naar het gesprek Meer Informatie

NOUKSTYLE

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! 

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest kan ik datgene creëren waar jij naar op zoek bent. Heb je al zoveel magazines en plaatjes bekeken dat je het echt niet meer weet? Of draag je zelf nooit make-up maar wil je toch dat extra hebben op je bruiloft? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Samen plannen we een moment in waarin we uit zoeken wat jouw perfecte look is voor jouw droombruiloft

Veel liefs, Anouk

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij boeking wordt er € 150,- aan reserveringskosten gefactureerd voor reservering van de trouwdatum. Een maand voor de proefsessie zullen de kosten van de proefsessie zelf berekend worden en de resterende kosten een maand voor de bruiloft.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over NOUKSTYLE

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
lisavanewijk
Door Lisa
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via de perfect wedding ben ik in contact gekomen met Anouk. Ze stelde voor om haar werk te bekijken op instagram en dan erop terug te komen. Ik was direct erg enthousiast, dit was wat ik graag wilde dus heb ik Anouk geboekt voor onze mooiste dag. Via een telefonische afspraak hebben we in grote lijnen al alles doorgesproken en was het daarna wachten op de proefsessie. De afspraak voor de proefmake-up was heel erg relaxed, met koffie/thee en lekkers, elkaar wat beter leren kennen en alles werd rustig doorgesproken. Daarna werd de make-up gedaan en was er ruimte om mijn wensen aan te geven en eventueel nog wat aanpassingen te doen. Zelfs toen erna de twijfel wat toesloeg stelde Anouk mij op mijn gemak dat we op onze trouwdag gewoon nog wat anders konden doen. Op de trouwdag was Anouk ruim op tijd aanwezig zodat we in alle rust mijn make-up konden verzorgen. Ook was er nog tijd om mijn dochters make-up te doen. Anouk straalde veel rust uit waardoor ik ook niet zenuwachtig was, heel fijn. Ze hielp me ook met aankleden en heeft, toen mijn aanstaande er was, ook nog mijn jurk goed gelegd zodat ik stralend van de trap kon lopen. Ik was heerlijk ontspannen, voelde me prachtig en straalde dit ook uit. Ik zou iedereen Anouk aanraden! Bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren
krijgerdenise
Door Denise
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Mijn grote liefde vroeg mij met hem te trouwen en het moment was eindelijk daar. Ik kon beginnen met het plannen van de belangrijkste dag in ons leven. Uiteraard wil ik dat alles tot in de puntjes perfect is, niet alleen de locatie en de jurk, maar natuurlijk ook mijn haar en make-up. Ik droom hier al zo lang van!

Anouk ken ik al jaren en er is dan ook werkelijk niemand anders zo kundig die ik het verzorgen van mijn look zou toevertrouwen.

 

Het mooie van Anouk haar skills is, dat ze jou ziet, jou als persoon. Je krijgt dus een unieke look aangemeten die aansluit bij je wensen maar ook bij wie je bent. Dit krijgt ze voor elkaar door goed naar je te luisteren, je te observeren, maar ook door je te adviseren. Met haar expertise wil ze daardoor ook nog wel eens met een compleet alternatief voorstel te komen. En dat alternatief blijkt dan ook nog eens waanzinnig mooi te zijn!

 

Iets waar je zelf als bruid misschien niet opgekomen was, omdat je dacht dat hetgeen wat je in gedachte had het beste bij jou zou passen (of omdat je door de bomen het bos soms even niet meer ziet door al het plannen, laten we eerlijk zijn). De keuze blijft natuurlijk aan jouzelf. Zij zorgt er hoe dan ook voor dat je super happy en met de mooiste versie van jouzelf de dag of sessie afsluit.

 

Qua persoonlijkheid laat Anouk ook niets te wensen over. Wat een ontzettend fijn, lief, warm mens met een onwijs gevoel voor humor en open karakter. Ik weet zeker, dat zelfs als je haar voor het eerst ontmoet, je binnen een paar minuten volledig op je gemak bent. Maak eens kennis met haar, het is het dubbel en dwars waard!

Misbruik rapporteren
m_schingenga
Door Mariëlle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een fantastische dag was 20 mei 2020. Een dag die we van te voren heel anders hadden voorgesteld, maar al onze dromen heeft overtroffen. En zeker mede door Anouk. Van te voren een heel fijn telefoongesprek gehad en fijn app contact gehad tijdens het begin van de coronacrisis. Helaas kon de proefsessie niet doorgaan, maar ik heb mij daar geen moment zorgen om gemaakt. Zonder dat ze het kleurpalet had doorgekregen, paste ze met haar outfit precies in het plaatje van de dag. Omdat (door corona) alles veel intiemer was, waren we nog blijer met Anouk. Het was alsof we haar al jaren kenden. Spontaan, gezellig, echt super leuk! Leuk contact met mij, maar ook met mijn ouders en vriendinnen. Zonder proefsessie zat mijn haar en make up precies zoals ik het mij had voorgesteld, echt zoals ikzelf ben maar dan even iets mooier, echt pure natuur. Iedereen beaamde dit ook. Je zag niets van het 'extra' haar dat we hadden gebruikt. Verder zat mijn haar en make up heel de dag fantastisch. Ik kan alleen maar lovende woorden over haar vertellen, ik wil nooit meer iemand anders die mij mooi maakt voor een liefdevolle, bijzondere, prachtige dag die we nooit meer willen en zullen vergeten! Echt Anouk, onwijs bedankt. Als de 1.5m regel niet meer geld, dan gaan we nog een mooi feest geven en vragen we Anouk zeker weer!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2288bb

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact