• Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd! Jij gaat trouwen! 

Als toekomstige bruid wil je er natuurlijk mooi en stralend uitzien op je trouwdag. Heb jij al je droomjurk en ben jij op zoek naar het perfecte kapsel met de meest prachtige make-up? Als profesioneel haarstylist en make-up artiest kan ik datgene creëren waar jij naar op zoek bent. Heb je al zoveel magazines en plaatjes bekeken dat je het echt niet meer weet? Of draag je zelf nooit make-up maar wil je toch dat extra hebben op je bruiloft? Allemaal vragen waarbij ik je kan helpen. Samen plannen we een moment in waarin we uit zoeken wat jouw perfecte look is voor jouw droombruiloft

Veel liefs, Anouk

Bezoeker, laat een review achter over NOUKSTYLE en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 3 reviews
Door louisaangenitaburger
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via een andere site kwam ik uit bij Anouk.
Ik las veel goede recensies en ook de impressies op haar website zagen er veelbelovend uit. Nadat ik mijn contact gegevens had achtergelaten hing Anouk amper 5 minuten later al aan de telefoon!
Super fijn dat ze zo snel contact opnam en aan de telefoon kreeg ik al een goede indruk. Ik beschreef wat ik ongeveer wilde en ik had het idee dat ze meteen begreep wat ik bedoelde zonder dat ik al plaatjes had laten zien.
De proefsessie was erg prettig en ik voelde me erg op mijn gemak in haar stoer ingerichte haar en make-up studio!! Helemaal mijn stijl dus ik voelde me meteen thuis ;)
Ik kwam binnen met een blote billen gezicht en voelde me met de minuut mooier worden. De proefsessie gaf een hele goede indruk van het uiteindelijke resultaat en dit haalde al flink wat zenuwen weg voor de dag zelf. Ik had er alle vertrouwen in!
Op de dag zelf was Anouk ruim op tijd! Ik ben geen moment zenuwachtig geweest en voelde me heel vertrouwd. Er zijn nog wat kleine aanpassingen gedaan waardoor het resultaat er zelfs nog mooier uitzag dan bij de proefsessie!!
Anouk gebruikt de make up op zo'n manier dat ze je sterke / mooie kanten nog mooier uit laat komen. Mijn ogen leken nog groter, mijn jukbeenderen werden prachtig geaccentueerd en ook mijn oneffenheden waren compleet weggewerkt.
Op de dag zelf had ik een andere bloemenkrans mee dan bij de proefsessie en ook dit was geen probleem, ze improviseerde een beetje en wist de bloemenkrans perfect in mijn haar te verwerken.

's Avonds had ik nog een touch up. En ook hier heb ik geen moment spijt van gehad. Vooral de touch up raad ik iedereen aan! Net na het diner was ik wat moe en voelde ik me een beetje ingedut.. op dit moment kwam Anouk gelukkig en kon ik me even op een rustig plekje terug trekken. Mijn haar en make up werden bijgewerkt en ik voelde mij meteen weer fris!! Dit momentje had ik echt even nodig en was erg welkom op een toch wel vermoeiende dag.

Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat en zonder de visagie en hairstyling van Anouk had ik mij niet zo mooi gevoeld op mijn trouwdag!

Misbruik rapporteren
Door ms144
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Anouk is naast een hele goede make up artist ook een heel leuk persoon. Lekker ‘no nonsense’ gezellig. Ik voelde me erg op mn gemak bij haar en had zo een ontspannen start van mijn trouwdag. Het viel me op hoeveel kennis en gevoel Anouk heeft om iemand op een natuurlijke manier mooi te laten zijn. Ik vond het zo bijzonder om te zien hoe Anouk als finishing touch de juiste kleureffecten (een beetje groen) wist toe te voegen om mijn ogen meer te laten spreken. Ik vond haar net een meesterschilder hoe ze met haar make up paletten bezig was. Ik heb op mijn trouwdag dan ook veel complimenten over mijn make up gehad.
Misbruik rapporteren
Door marloes.vansambeek
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anouk is echt een topper! Ze luistert naar je wensen. Je maakt een moodboard voor haar en daar gaat zij naar kijken tijdens je proefmake-up.

Voor mij heeft ze precies voor elkaar gekregen wat ik in mijn hoofd had zitten. Voelde me zo mooi. De proefsessie was erg leuk en gezellig. Kan niet wachten tot 5 maart als mijn haar en make up weer zo zit. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor de proefsessie worden de kosten voor de proefsessie gefactureerd, dit als aanbetaling en onderdeel van het volledige arrangement. Na de proefsessie zullen de overige kosten worden gefactureerd.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Iedereen is mooi! We zetten alleen de puntjes op de i!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 2288bb

Vergelijkbare leveranciers

Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling

Haar en Make-up | Naaldwijk
8

Cynthia van Cynthia Visagie & Haarstyling laat je graag mooier, zelfverzekerder en specialer voelen! Haar passie voor het vak is ook duidelijk te zien in haar creaties! You are Beautiful, let me make you shine. Als bruid wil jij; Op je bruiloft er verzorgd, mooi, stralend uitzien en... Zie +

De Bruidsstyliste

Haar en Make-up | Den Haag

De Bruidsstyliste is een  professioneel team gespecialiseerd in Bridal Styling & Airbrush make-up.  Zie +

The Make-up Artist

Haar en Make-up | Hoogblokland
3

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Vanzelfsprekend wilt u er betoverend uitzien. Laat uw haar en bruids make-up verzorgen door The Make-up Artist en u zult het stralende middelpunt van de dag zijn. Tijdens de try-out sessie bepalen we in goed overleg uw eigen bruidsstijl. Op de grote dag... Zie +

Lovely Hair & Make-up

Haar en Make-up | Alphen aan den Rijn
1

Lovely Hair & Make-up is gevestigd in het pand van Lovely Weddings in Alphen aan den Rijn. Naast bruidskapsels en bruidsmake-up, kun je hier ook terecht voor je maandelijkse knip- en/of verfbeurt.  Misschien heb je binnenkort wel een feestje en wil je een mooi kapsel met bijpassende make-up? Of... Zie +

Beautiful Morning

Haar en Make-up | Rhoon
39

Hoi Mrs to be! Super gaaf dat je mijn pagina gaat doornemen voor meer informatie. Ik ben Li, Make-up Artist en Hairstylist met als specialisatie de natuurlijke bruid. Zowel als aanstaande bruid als ook vrouw zijnde wil ik dat jij herkenbaar bent op jullie trouwdag. Mijn motto is less is more en... Zie +

Reveal Your Beauty by Selena

Haar en Make-up | Den Haag

Mijn make-up en haarstyling laat ik perfect aansluiten bij jouw persoonlijkheid, uitstraling en gezichtskenmerken. Zo ben ik ervan overtuigd dat ik jou, je product en organisatie kan laten stralen!   Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen? Je kunt hier... Zie +

Morpho Visagie

Haar en Make-up | Dordrecht

Nadat Esmé 17 jaar als leerkracht in het basisonderwijs had gewerkt, besloot ze om een carrière switch te maken en visagist/hairstylist te worden (wat ze stiekem altijd al graag wilde). Na de beroepsopleiding Visagie bij Micky Jooren opleidingen succesvol te hebben afgerond, behaalde ze ook diploma’s... Zie +

Endless Beauty

Haar en Make-up | Rotterdam

Endless Beauty is geboren uit passie voor schoonheid en voor de mens. met veel liefde, ervaring, kwaliteit en professionaliteit staat Carla voor jou klaar.  Zie +

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis