Bruidskapsels met een pony: straal op jouw trouwdag

Er zijn duizenden ideeën en trends waarmee je kunt stralen op je grote dag. Wij laten je de mooiste kapsels met pony´s zien!

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Bridal Beauty (haar / make-up)
  • Bruid
  • 2019
  • Galleries

De dag van je bruiloft komt steeds dichterbij en je rondt de laatste details af, zodat alles perfect zal zijn. Je hebt alleen nog niet de definitieve keuze gemaakt wat betreft het beste bruidskapsels voor 2019 omdat je een pony hebt. Geen zorgen, want wij hebben overal aan gedacht. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste bruidskapsels met een pony.

Vaak maken vrouwen de keuze om hun pony te laten verdwijnen door hem naar achteren te kammen. Maar als jij een pony hebt laten knippen is dat omdat je vindt dat het je goed staat en er zijn duizenden ideeën en trends waarmee je mét pony kunt stralen. Het is zelfs heel simpel! In deze galerij laten wij je de mooiste stijlen zien, zowel met los haar, informeel en natuurlijk, als met opgestoken haar. Dit laatste is ook oogverblindend. Al deze stijlen passen perfect bij een mooie jurk uit de galerij bruidsjurken voor 2019 waardoor je je kunt laten inspireren.

Omdat elk haar anders is en elke vrouw zich het prettigst voelt bij een andere stijl, moet je al deze voorstellen zien: ze zijn anders en ideaal! Vergis je niet en kies een beter kapsel dan ooit voor een van de belangrijkste dagen uit je leven. Kies voor een bruidskapsel met pony en word de elegantste bruid van 2019!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!