Spectaculaire bruidskapsels met een staart: jij wil dit!

Er zijn veel verschillende looks voor diverse haartypen en lengtes. Mis deze galerij niet, want wij laten je de beste bruidskapsels met een staart zien.

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Aanbeveling
  • Paardenstaart
  • Bruid

Als er een speciaal evenement is waarvoor jij naar de kapper gaat, dan is het wel de bruiloft. Er is geen beter feest om je beste stijl te showen en er perfect uit te zien. Er zijn veel verschillende looks voor diverse haartypen en lengtes. Mis deze galerij ni

et, want wij laten je de beste bruidskapsels met een staart zien. Top voor 2020!

Adverteren

Het gaat om het eenvoudigste kapsel van allemaal volgens de vakliteratuur, maar ook om het meest glamoureuze en het meest elegante. We zagen de laatste seizoenen een trend ontstaan waarbij bruiden kiezen voor een bruidskapsel met vlechtjes: natuurlijk en eenvoudig. Toch zien we dat de paardenstaart terrein aan het winnen is. In deze galerij laten we je verschillende mogelijkheden zien: van een losse staart, tot strak aangetrokken, een rommelige staart of een kapsel met een halfhoge staart: ideaal voor bruiden met een boho-stijl. Wil je je gelaatstrekken sterk naar voren laten komen? Kies dan voor een hoge staart waarbij het haar als een waterval naar beneden valt. Ook de bruidskapsels met een staart voor bruiden met een sluier zijn super mooi en origineel.

Mis al onze opties niet en kies een bruidskapsel met een paardenstaart! De natuurlijkheid en de eenvoud gaan goed samen met de stijl die bruiden vandaag de dag kiezen. Vergeet niet ook onze selectie bruidskapsels voor 2020 te bekijken.

Meer over bruidskapsels lezen? Lees dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Spectaculaire bruidskapsels met een staart: jij wil dit!