100 trouwjurken voor 2020 die je zeker niet mag missen!

De mooiste selectie trouwjurken die je ooit hebt gezien. Ontdek en vind het ontwerp dat het beste bij je past, want er is voor ieder wat wils!

  • Trouwjurk stijlen

Na het laten zien van een aantal galerijen van internationale ontwerpers van grote prestige, kunnen we zeggen dat we onze jaarlijkse rangschikking van 100 trouwjurken voor 2020 hebben geselecteerd. Talrijke trends, stijlen, stoffen, vormen… die ons voor 2020 een moderne bruid brengen, met persoonlijkheid en frisheid die er op de gelukkigste dag van haar leven stralend uit wil zien. Ontdek in deze galerij deze honderd ontwerpen die we hebben uitgekozen en waar je droomtrouwjurk zeker tussen zit!

Adverteren

Van alle creaties die we deze weken hebben gezien, zijn trouwjurken haast opnieuw uitgevonden, hoewel we denken dat huwelijksstijlen niet veel meer evolutie kunnen hebben. Ja, voor 2020 worden ontwerpen vol buitengewone details gepresenteerd. Bijvoorbeeld; gepofte mouwen zijn een must, doorschijnende mouwen en top zijn in, de sluiers van de bruid maakt het af, en tot slot de kleur of de asymmetrische halslijnen. Kijkend naar het klassieke deel; de trouwjurken met zeemeermin taille blijven een prachtig, tijdloos model net als de trouwjurken met A lijn. Tot slot zijn diepe V-halsen aan zowel de voor- als achterzijde en de kleurschakeringen ook een belangrijk onderdeel deel aankomend jaar.

De beste selectie van bruidsmode van het jaar, de 100 trouwjurken voor 2020 die je niet wil missen. Ontdek ze in deze galerij en kies het perfecte ontwerp voor jou!

 

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

100 trouwjurken voor 2020 die je zeker niet mag missen!