Indrukwekkende sluiers voor de bruid

Maak jouw look nog specialer met een sluier! In deze galerij hebben wij de meest indrukwekkende sluiers voor je geselecteerd.

  • Accessoires bruid
  • Adviseren
  • Bruid

Als er een stijl is die het belangrijkste wordt in het leven van een vrouw, dan praten we over die van de bruidsjurk voor 2020. Het gaat om een van de speciaalste momenten uit het leven van een vrouw. Het kiezen van een adequate outfit is geen gemakkelijke opdracht, je moet immers denken aan welk type ontwerp het best bij je figuur of bij het type bruiloft dat je organiseert past. Als er een accessoire is die een belangrijke betekenis heeft voor bruiden dan is dat zonder twijfel de sluier. In deze galerij hebben we de indrukwekkendste sluiers die je stijl nog specialer maken voor je geselecteerd.

Adverteren

Wij gaan je adviseren zodat je nog meer zult stralen tijdens een gebeurtenis die zo speciaal is. Uiteraard ook omdat er gewoon heel veel sluiers zijn. Op de eerste plaats, van grote tot aan kleine maten, vindt men de korte sluier of de blusher. Het is een model dat tot aan de schouder komt en meestal tussen 50 en 60 centimeter lang is. Deze sluier is ideaal voor vrouwen die niet voor groots en meeslepend gaan. Kies je liever toch voor een groter model zonder ‘over the top’ te gaan, ga dan voor een sluier die reikt tot aan je elleboog: ideaal in combinatie met een korte jurk. Het is een model dat je veel terugziet tijdens ceremonies in het gemeentehuis. Een ander type sluier is de watervalsluier, deze is korter aan de voorkant en daardoor uitermate geschikt in combinatie met hartvormige halslijn. Ga je voor een klassieke ceremonie en wil je graag voor een prinsessenjurk gaan? Dan is de kapelsluier het helemaal. Het is een sluier met een staarteffect, ofwel een sluier die tot op de grond komt.

Ontdek alles wat er aangeboden wordt op het gebied van sluiers en kies de sluier die het beste bij jouw stijl en die van je bruiloft past! Je zult schitteren!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Indrukwekkende sluiers voor de bruid