Off shoulder trouwjurken: verfijnd en super charmant!

Erg verfijnd en vrouwelijk en helemaal hot in 2020: de off shoulder trouwjurk. Waar wacht je nog op? Bekijk ze nu!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling

Na het zien van de catwalks van de grote spelers binnen de bruidsmode, is het tijd om alle trends van de trouwjurken 2020 te verzamelen. In deze galerie tonen wij een selectie ontwerpen waar één model uitspringt: erg verfijnd en vrouwelijk en helemaal hot in 2020: off shoulder trouwjurken. Zie hier alles wat je nodig hebt om eruit te zien als een prinses op je trouwdag. Nog op zoek naar een prinsessen trouwjurk? Neem hier dan snel een kijkje! 

Adverteren

Een off shoulder trouwjurk is een combinatie van een strapless jurk mét mouw. Ideaal voor elk seizoen! Je kunt namelijk kiezen voor een model met korte, driekwart, of zelfs lange mouwen. Seizoensproof dus! Het opvallende detail van de off shoulder trouwjurk is natuurlijk de blote schouders, waar de nadruk op komt te liggen, aangezien de armen bedekt blijven. Stoffen die perfect samengaan met deze trend zijn organza, chantilly, fijne kant maar bijvoorbeeld ook tule.

Ben je op zoek naar een speelse en originele manier om een mooie decolleté te laten zien? Dan is de off shoulder trouwjurk jouw trend voor 2020. Ga voor bekende merken als Aire Barcelona 2020 of de Marchesa 2020 collectie, genoeg keuze! Waar wacht je nog op?

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Off shoulder trouwjurken: verfijnd en super charmant!