Marchesa trouwjurken voor 2020: het topmerk en zijn exclusieve ontwerpen!

Een collectie die bestaat uit unieke creaties die indruk op je maken. Ontdek de nieuwe collectie trouwjurken van Marchesa voor 2020 en kies je favoriet!

  • Trouwjurk stijlen

De Bridal Night van Barcelona had een van de meest prestigieuze internationale bedrijven op bezoek dit jaar. De New Yorkse firma was de grote ster en presenteerde haar creaties voor bruiden voor volgend jaar. Een haute couture collectie bestaande uit bruidsjurken voor 2020 en enkele feestjurken die je niet mag missen in deze galerij waar we de Marchesa bruidsjurken collectie voor 2020 aan je laten zien!

Adverteren

Een wereldpremière, met luxe eerste klas. Hun nieuwe collectie is geïnspireerd op het gedicht Pathways, van Rainer Maria Rilke. Een mix van lichtheid, volume en romantiek die trouwjurken met prinsessen taille, zeer volumineuze rokken met bloementoepassingen, buitengewone stoffen, 3D kralen, parels en nieuwe texturen omvat. Daarnaast zijn er veel zeemeermin trouwjurken met zeer sensuele halslijnen, gevallen schouders, V-hals en illusionele halslijnen. Kortom, jurken die vrouwelijkheid en romantiek benadrukken. Authentieke stukken die zijn afgewerkt met kostbare bruidssluiers die op verschillende manieren zijn gecombineerd.

Mis de trouwjurken van Marchesa collectie van 2020 niet, en laat je inspireren!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Marchesa trouwjurken voor 2020: het topmerk en zijn exclusieve ontwerpen!