Trouwpakken: ontdek de 51 mooiste ontwerpen!

Ontdek hier de tofste ontwerpen trouwpakken voor de bruidegom voor aankomend jaar, en laat je inspireren!

  • De bruidegom
  • Bruidegom

De bruidsmode-industrie staat nooit stil; modehuizen en ontwerpers die gespecialiseerd zijn in deze sector, innoveren elke dag opnieuw in wat dit jaar een trend zal zijn en wat er daarna komt, zowel in trouwjurken als voor de andere grote hoofdrolspelers van bruiloften: de bruidegom, met de mooiste trouwpakken!

Adverteren

Hoewel traditionele snitten en structuren nog steeds aanwezig zijn in collecties voor bruidegoms, hebben ontwerpers vandaag de dag nog steeds stijlen opgenomen die de standaard doorbreken. Zo bestaan veel ontwerpen uit lossere kledingstukken en gecombineerde kleuren die elegantie uitstralen. De tinten grijs, blauw zoals marineblauw en het klassieke en tijdloze zwart, zijn nog steeds aanwezig in de collecties voor de bruidegom, voornamelijk in merken zoals Ramón Sanjurjo, Carlo Pignatelli, Dior en Hugo Boss.

Deze tinten staan in contrast met de ontwerpen van bedrijven als Ralph Lauren of Gio Rodrigues, die in de stevige en warme kleuren gebruikten om de bruid en bruidegom een totaal nieuwe look te geven. Zo combineerden ze geel, oranje, fuchsia en bordeauxrood in drieknops blazers met rechte broeken in tinten als blauw, beige of wit met elkaar. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de accessoires en modeaccessoires die hem de meest verfijnde bruidegom zullen maken.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwpakken: ontdek de 51 mooiste ontwerpen!