Accessoires voor de bruidegom: laat je gasten versteld staan!

Niet alleen de trouwjurk is belangrijk, want uiteindelijk staan de bruid en bruidegom samen in het middelpunt! Daarom laten we in deze galerij zien wat de mooiste bruidegom accessoires zijn!

  • De bruidegom
  • Adviseren
  • Bruidegom
  • Chic
  • Klassiek
  • Hugo Boss

Het is onvermijdelijk dat wanneer je naar een bruiloft gaat, je aandacht vooral uit gaat naar de bruidsjurk: die is nu eenmaal het spectaculairst van allemaal. Maar wat gebeurt er met de bruidegom? Hij is immers de andere middelpunt tijdens de dag; ook hij moet stralen tijdens zijn bruiloft. Daarom hebben wij deze galerij samengesteld met de accessoires voor de bruidegom die wij het allermooist vinden. Kijk snel!

Adverteren

Omdat niet alleen het trouwpak voor 2020 een onmisbaar stuk is, moeten we zoals we bij de bruid denken aan de schoenen en het boeket bij de bruidegom,  ook denken aan de accessoires voor de man. Deze zijn voor de bruidegom als een lint om een cadeau voor een goede look. In deze galerij laten wij jullie de mooiste trouwschoenen, leren ceinturen, stropdassen zien. Uiteraard met diverse opdrukken: bloemen, ruiten en strepen. Wat dacht je van vlinderdassen? Die zijn helemaal in de laatste seizoenen net zoals bretels. Voor mannen die van sjaals houden zijn er ook opties, hele mooie zelfs. Uiteraard is er ook aandacht voor verschillende stijlen met accessoires zoals horloges waarmee de bruidegom helemaal perfect verschijnt op zijn grote dag.

Ontdek al deze voorstellen in deze galerij en straal als een authentieke gentleman op het moment dat jij ‘ja, ik wil’ uitspreekt naar de liefde van je leven. Tussen deze meer dan 50 accessoires voor de bruidegom, vind jij vast iets voor jezelf!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Accessoires voor de bruidegom: laat je gasten versteld staan!