Maak kennis met de nieuwste trend voor de bruidegom: grooming!

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en deze keer viel ons oog op een trend voor onze mannen. Grooming is de opkomende trend voor de bruidegom van 2018!

  • De bruidegom
  • Adviseren
  • Bruidegom

Jullie bruiloft komt nu echt dichtbij en bijna alles is al geregeld. De trouwjurk en het trouwpak zijn binnen en aan de kant van de bruid wordt er druk nagedacht over haar en make-up voor de grote dag, maar what about the groom? De tijd is aangebroken waarin wij met zijn allen onderkennen dat niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom er tip top uit moet zien op zijn trouwdag en wel een stukje meer verwend mag worden! Wij stellen voor: grooming! De nieuwste trend voor de bruidegom. Wat dit precies is en waarom ook jouw man of jij overstag moet gaan leggen wij hier haarfijn uit met behulp van Joselien van Très Jolie Visagie

Wat is grooming? 

Adverteren

Als wij denken aan haar- en visagie voor de bruid dan zul je wellicht meer neigen naar opzichtige make-up en bijzondere kapsels. Hoewel grooming ook te maken heeft met het mooier maken van de man is het hier een tandje subtieler. Bij een grooming wordt de huid van de man gereinigd, gehydrateerd en waar nodig gematteerd en dit alles in maar liefst 15 minuten! Alles wat hier gebruikt wordt valt totaal niet op. Niemand zal ooit zien dat manlief make-up op heeft, maar toch straalt hij van top tot teen!

opslaanFoto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.

Waarom grooming? 

De nachten in de aanloop naar de bruiloft zullen vaak korte nachtjes zijn. Er wordt gepiekerd over van alles wat nog geregeld moet worden en de zenuwen spelen op. Hierdoor kunnen er wat kringen onder de ogen ontstaan en kan je een iets blekere huid krijgen. Met een beetje grooming is dit zo opgelost en ziet ook de bruidegom er fris en gezond uit! Een andere reden om voor grooming te kiezen is dat veel mannen last hebben van een glimmende huid en dat zal je ook terug zien op de foto’s. Daarnaast kunnen de onzuiverheden ook weggewerkt worden door middel van grooming.

opslaanFoto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.

Naast deze redenen zijn wij het er helemaal mee eens dat het zó 2010 is dat alleen bruiden uit mogen pakken op de grote dag, want laten we eerlijk zijn: we worden er allemaal gelukkiger op als wij zien dat ook de bruidegom er nog nooit zo goed uit heeft gezien! Niemand hoeft het te weten en toch zal jij als bruidegom er een enorme dosis aan zelfverzekerdheid aan overhouden.

opslaanFoto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.

Voor ons krijgt grooming een dikke vette GO! Wij vinden dat iedereen zich speciaal moet voelen op de trouwdag en op deze manier zien we dit terug bij zowel de man als de vrouw. Vinden jullie dit nou ook zo top? Neem dan contact op met Très Jolie Visagie. En als jij als bruidegom nou nog opzoek bent naar de perfecte accessoires voor bij jouw trouwpakdan helpen wij van Zankyou je graag verder! Heb je nog hulp nodig met het vinden van de juiste trouwpak? Doe de test hieronder en kom erachter welk soort pak het beste bij jou past.

Voor meer inspiratie, te gekke win acties en de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Très Jolie Visagie Haar en Make-up
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!