Luxe schoenen voor bruidegom en gast in 2019: een evolutie in design!

Als je wilt stralen als bruidegom of als gast op een bruiloft, draag een van deze schoenen. Bekijk hier meer dan 70 ontwerpen van de beste merken en de meest exclusieve ontwerpers!

  • De bruidegom
  • Luxury Weddings
  • International

De trouwwereld heeft een kant van elegantie en luxe waar ontwerpers, modehuizen, decorateurs, weddingplanners en andere betrokkenen in deze bloeiende industrie graag hun bijdrage willen leveren. In de wereld van accessoires en schoeisel is dat ‘luxe detail‘ terug te vinden in deze galerij luxe schoenen voor bruidegoms en gasten van 2019.

Adverteren

Kwaliteit, design, en innovatie zijn de instrumenten waarmee herenschoenontwerpers vandaag de dag spelen. Om in de luxecategorie te komen, moeten ze echter nieuwe items toevoegen, zoals vakmanschap, exclusieve selectie van materialen, onderzoek en evolutie in trends.

De modellen die wij je laten zien onderscheiden zich door het gebruik van deze concepten in hun werk. En dit straalt zeker een bepaalde boodschap uit: een man die vastberaden is, en weet wat hij wil. Mis de trends van 2019 in de herenmode niet!

Onder andere Stefani Bemer, Hermès, Church´s, Bally, Louis Vuitton, Brunello Cucinelli, Derby, Berluti en Christian Louboutin, zijn luxemerken die je in deze galerij vindt. Of de bruidegom kan hiermee op zijn grote dag stralend naar het altaar kan lopen, óf gasten weten hoe ze zich kunnen onderscheiden door zich te kleden als een ‘gentleman’!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Luxe schoenen voor bruidegom en gast in 2019: een evolutie in design!