Feestjurken van de Pronovias 2019 collectie. De beste selectie voor een prachtige gast!

De Pronovias 2019 feestjurken zijn ontworpen voor alle soorten vrouwen. Mis deze nieuwe collectie niet!

  • Feestjurken

Uitgenodigd voor een bruiloft in 2019? Dan helpen wij jou graag met het kiezen van een prachtige outfit! Deze feestjurken van de 2019 collectie van Pronovias zijn werkelijk adembenemend! Deze ontwerpen zijn ideaal om te dragen als gast op een bruiloft, óf op de rode loper. Mis deze brede selectie van verschillende designs, stoffen en kleuren niet: hier zit ongetwijfeld jouw droomjurk tussen! 

Adverteren

Het Catalaanse bedrijf heeft dit jaar een collectie neergezet waar iedereen een perfecte match kan vinden: van lange avondjurken tot feestelijke cocktail jurkjes. Aan de ene kant zien we jurken met klassieke ontwerpen: een mix van verfijning en elegantie. Maar ook zien we ontwerpen vol juwelen, soepele rokken van crêpe stoffen en sexy ontwerpen met diepe halslijnen (én open ruggen!). Ook zien we jurken met allerlei verschillende kleuren en prints. Dit seizoen spelen jurken met borduur werk op fijn tule een absolute hoofdrol – en wij snappen waarom! Voor de vrouwen die graag gaan voor een klassieke look in neutrale kleuren is er ook plaats in deze collectie: er zitten een aantal elegante zwarte feest- en cocktail jurken tussen met interessante designs.

Kortom, de Pronovias 2019-feestjurken collectie is zó uitgebreid dat jij alles kunt vinden waar je naar op zoek bent. De beste jurken voor een speciale gelegenheid. Mis ze niet!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Feestjurken van de Pronovias 2019 collectie. De beste selectie voor een prachtige gast!