Trouwjurken van Tule: De meest romantische jurken voor 2020

Om wat meer ideeën te geven over wat voor stoffen een trouwjurk kan hebben, laten wij vandaag een galerij zien met prachtige trouwjurken van tule. Perfect voor jouw bruiloft in 2020! De meest romantische trend, als je het ons vraagt!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Tule
  • Bruid

De meeste vrouwen denken dat ze van tevoren weten wat hun ideale trouwjurk is. Ze weten namelijk vaak wat voor mouwen ze op hun jurk willen, wat voor sluier ze zullen dragen, maar er zijn er maar weinig die van tevoren weten van welke stof zij hun jurk willen. Om wat meer ideeën te geven over wat voor stoffen een trouwjurk kan hebben, laten wij vandaag een galerij zien met prachtige trouwjurken van tule. De meest romantische trend, als je het ons vraagt!

Adverteren

Tule kent zijn oorsprong in de achttiende eeuw, en komt uit de Franse stad Tulle. Tule is gemaakt van katoen of satijn, is licht van gewicht, en heeft een roostervorm. Tule staat vaak bol en hierom wordt het vaak voor de rokken van bruidsjurken gebruikt. Denk aan de fantastische prinsessenjurken!

Tussen de jurken die wij hebben geselecteerd is zijn jurken van bekende merken als Pronovias te vinden. De 2018 collectie kent zoals altijd verschillende adembenemende modellen. Maar het is niet enkel de prinsessenjurk waar tule voor wordt gebruikt.  Ook de zeemeerminnenjurken hebben vaak tule onder aan de jurk om de rok meer volume te geven. Maar ook voor simpelere jurken is tule een oplossing, om een simpel vallende rok een mooie en natuurlijke twist te geven.

Ontdek deze mooie stof in fantastische modellen.  Er is voor iedere smaak een jurk in tule. Geborduurd tule of korte bruidsjurken met tule! Mis ze niet!

Auteur: Sherita Jager

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken van Tule: De meest romantische jurken voor 2020