Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!

Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...

  • Trouwjurk stijlen
  • Boat hals
  • Bruid

De mooiste trouwjurk uit de nieuwe collecties voor kiezen lijkt een onmogelijke opgave. Je trouwdag is één van de allerbelangrijkste dagen van je leven en je zult je nooit meer zó mooi opdoffen als op je grote dag.

Adverteren

Om deze reden is het belangrijk om te weten welke look het beste bij jouw stijl past, welk model het beste bij jouw figuur past en bovenal, in welk model jij je het mooist voelt! Bijna altijd blijkt; bij een trouwjurk gaat het om liefde op het eerste gezicht. Je trekt de jurk aan en wéét dat het jouw jurk is. Voor de bruiden die echt nog geen idee hebben welke jurk zij willen, hebben wij deze galerij gemaakt. Een prachtige collectie van de mooiste bruidsjurken met boothals. 

Bij de bruidsjurken met boothals horen ook verschillende soorten rokken, zoals een bruidsjurk met een zeemeermin taille of een volumineuze rok met veel tule. De boothals gaat perfect samen met verschillende stijlen en geeft een unieke touch aan jouw bruidsjurk!

Niet alleen laten wij onze favoriete jurken zien, maar we geven je ook een paar tips om erachter te komen of een trouwjurk met boothals iets voor jou is, of niet. De boothals is een snit waarbij de aandacht volledig komt te liggen op je schouders, schouderbladen en hals. Als jij tot de groep vrouwen behoort die een lange, slanke hals, kleine borsten, maar brede heupen hebben, dan kun je deze halslijn beter vermijden. Ga dan voor een hoog, gesloten decolleté.

De boothals is een mooie halslijn voor bredere schouders, maar ook voor bruiden met een langere nek. Deze sluit hoog en heeft een horizontale lijn die tot aan het puntje van de schouders loopt, waardoor deze halslijn erg sierlijk oogt. De bruidsjurk met boothals is vooral populair bij bruiden die op zoek zijn naar een klassieke stijl.

Als je een korte nek en een grote boezem hebt, is de boothals wel jouw model jurk. De boothals is een prachtige halslijn die hoog sluit met een horizontale lijn tot het puntje van de schouders, wat een sierlijke look creeërt. Voor bruiden die op zoek zijn naar een klassieke bruidsjurk is de boothals erg geschikt. Ontdek onze selectie van de mooiste jurken met boothals: een selectie waarmee je een super elegante en prachtige bruid zal zijn! Wat wil je nog meer?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!