Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!

Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...

  • Trouwjurk stijlen
  • Boat hals
  • Bruid
  • 2019
  • Galleries

De mooiste trouwjurk uit de nieuwe collecties voor 2019 kiezen lijkt een onmogelijke opgave. Je trouwdag is een van de allerbelangrijkste dagen van je leven en je zult je nooit meer zó mooi opdoffen als op je grote dag.

Om deze reden is het belangrijk om te weten welke look het beste bij jouw stijl past, welk model het beste bij jouw figuur past en bovenal, in welk model jij je het mooist voelt. Bijna altijd blijkt; Bij een trouwjurk gaat het om liefde op het eerste gezicht. Je trekt de jurk aan en wéét dat het jouw jurk is. Voor de bruiden die echt nog geen idee hebben welke jurk zij willen, hebben wij deze galerij gemaakt. Een prachtige collectie van de mooiste jurken met boothals. Allemaal uit de collectie van 2019.

Niet alleen laten wij onze favoriete jurken zien, maar we geven je ook een paar tips om erachter te komen of een trouwjurk met boothals iets voor jou is, of niet. De boothals is een snit waarbij de aandacht volledig komt te liggen op je schouders, schouderbladen en hals. Als jij tot de vrouwen behoort die een lange slanke hals, kleine borsten maar brede heupen hebben dan kun je deze halslijn beter vermijden. Ga dan voor een hoog, gesloten decolleté.

Als je een korte nek en een grote boezem hebt, is de boothals wel jouw model jurk. Dit model jurk geeft je meer ruimte en lucht waardoor je er prachtig uit zult zien. Ontdek onze selectie van de mooiste jurken met boothals. Een selectie waarmee je een super elegante en prachtige bruid zal zijn. Wat wil je nog meer?

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!