De perfecte bruidsjurk bij jouw figuur!

Soms kom je een jurk tegen die er prachtig uit ziet op het hangertje, maar helemaal niet oogt op jouw lichaam. Zankyou geeft daarom een aantal tips hoe jij de perfecte jurk vindt in verhouding met jouw lichaam!

  • De Bruid
  • Aanbeveling
  • A-lijn taille
  • Prinsessen taille
  • Zeemeermin taille
  • Pronovias
  • Rosa Clará

Het vinden van de perfecte bruidsjurk gaat vaak niet zonder horten of stoten. Soms kom je een jurk tegen die er prachtig uit ziet op het hangertje, maar helemaal niet oogt op jouw lichaam. Zankyou geeft daarom een aantal tips hoe jij de perfecte jurk vindt in verhouding met jouw lichaam.

Adverteren

Een ander scenario: nadat je het internet hebt afgestruind naar de perfecte jurk, kwam je daar de droomjurk tegen. Eenmaal in de paskamers – of zelfs al besteld en wel in huis – valt de jurk enorm tegen. Op het model op de foto kwam de kleur heel anders over en de hals blijkt bij jou niet goed aan te sluiten. Dat is logisch, want ieder figuur is anders.

opslaanShutterstock. Credits: Remark_Anna
Shutterstock. Credits: Remark_Anna

Slank figuur

Wil je optimaal stralen op deze bijzondere dag en heb je een lang en slank figuur? Kies voor een a-lijn, prinsessenjurk of een korte bruidsjurk met veel volume om meer accent te leggen op rondingen. Op deze manier krijg je een erg mooi silhouet. Je kan de decolleté van je lichaam optisch groter maken door voor een watervalhals te gaan of een jurk te kiezen met plooitjes bij de borsten.

De prinsessenjurk die hieronder is weergegeven, is van het bruidsmode merk Victoria & Vincent: een Fins merk dat maar één doel voor ogen heeft: bruidsmode van hoge kwaliteit aanbieden voor een zacht prijsje. Inleveren op kwaliteit? Ho maar! De jurken zijn van echt hoge kwaliteit en hebben een speciale focus op een goede pasvorm voor iedere bruid. Neem snel een kijkje naar hun collectie!

opslaanFoto: Victoria and VincentBekijk de collectie!
Foto: Victoria and Vincent

Zandloperfiguur

Heb je een smalle taille en volle borsten en heupen? Dan heb je een zandloperfiguur. Net als bij een slank figuur, kun je met dit figuur erg veel modellen hebben. Door voor een mermaidjurk te gaan, leg je het accent op de vrouwelijke vormen. Dit figuur komt ook mooi uit met een mooi korset of een ander nauwsluitend model. Wil jij je slanke benen laten zien? Ga dan voor een korte bruidsjurk of een jurk met split.

opslaanDraque. Credits: Pronovias.
Draque. Credits: Pronovias.

Peerfiguur

De strapless prinsessenjurk is heel geschikt voor vrouwen met een peerfiguur. Als je een peerfiguur hebt, ben je van boven slank en van beneden iets breder. Je kan de nadruk op de decolleté leggen door voor een diepe v hals te gaan of een Sweetheart halslijn. Wanneer je het bovenlichaam iets langer wil laten ogen, kun je voor een verlaagde taille gaan. Juist de aandacht op de taille leggen? Ga dan voor een rok met veel volume.

opslaanStyle 2303 Oleander. Credits: Casablanca Bridal.
Style 2303 Oleander. Credits: Casablanca Bridal.

Appelfiguur

Heb jij juist een wat breder bovenlichaam en ben je van onder slank? Dan heb je een appelfiguur. Een empirejurk zal je prachtig staan omdat het rond de borsten mooi aansluit en vervolgens vloeiend uitloopt. Ook een strapless a lijn jurk zorgt voor een mooi effect. Met de Sweetheart halslijn leg je de nadruk meer op de decolleté en lijk je langer.

opslaanModern Vintage, style 8560
Modern Vintage, style 8560

Atletisch figuur

De empirejurk is ook zeer geschikt als je een atletisch figuur hebt. Ook de prinsessenjurk of a-lijn staan dan erg mooi in een haltermodel.

opslaanCredits: Rosa Clara
Credits: Rosa Clara

Met deze tips zul je zeker de perfecte jurk vinden! Wil jij niks van ons missen? Volg dan PinterestFacebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!