De beste bruidsboetieks uit Gelderland voor jouw droomjurk

Een trouwjurk kopen. Best lastig, want waar begin je? Waar koop je die überhaupt en welke bruidsboetieks zijn goed? Wij helpen je een handje door de beste bruidsboetieks van Nederland voor je te selecteren. Vandaag hebben we de beste bruidsboetieks van Gelderland voor je op een rijtje gezet.

  • Designers en boetieks
  • Bruid
  • Gelderland

Je bent ten huwelijk gevraagd. De datum is geprikt en jullie weten ook al waar jullie gaan trouwen. Nu nog een jurk. Waar begin je? Waar koop je die überhaupt? Je loopt natuurlijk niet dagelijks een bruidsboetiek in. Geen zorgen. Wij helpen je. Nou ja, die jurk moet je natuurlijk zelf uitkiezen, maar wij kunnen je wel een duwtje in de goede richting geven. Vandaag helpen we je door de beste bruidsboetieks van Gelderland voor je op een rijtje te zetten.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

D’amore Bruidssalon – Bezoek de website

Adverteren

Bij D’amore Bruidssalon wordt ja tegen een bruidsjurk zeggen je gemakkelijk gemaakt. Met merken als Maggie Sottero, Ladybird, Stella York en zelfs Randy Fenoli Bridal – je weet wel, die bruidsjurk goeroe van het televisieprogramma ‘Say Yes to the Dress’– heeft D’amore Bruidssalon een ruime en diverse collectie. Dus of je nou gaat voor een fishtail, een prinsessenjurk, een jurk voor een maatje meer of een a-lijn: Bij D’amore Bruidssalon zit je goed. Ze zijn gevestigd in Arnhem, maar mocht je dichterbij Amersfoort wonen dan is daar ook een vestiging.

Foto: D'amoreMaak nu een afspraak bij D'amore!
Foto: D’amore
Foto: D'amoreMaak nu een afspraak bij D'amore!
Foto: D’amore

The New Bride – Bezoek de website

The New Bride heeft een ruime collectie waar voor iedere bruid wel iets bij zit. Of je nou gaat voor kant, hooggesloten of een trouwjurk zoekt voor een maatje meer: The New Bride in Barneveld heeft het. De winkel heeft ruime pasruimtes met meer dan genoeg privacy zodat je in alle rust jurken kan passen. Fijn is ook dat The New Bride een atelier in de winkel heeft. Zo weet je meteen of jouw gewenste aanpassingen mogelijk zijn en kan je ook meteen zien hoe dat er uit gaat zien. En dan parkeer je ook nog eens gratis voor de deur.

Foto: The New BrideMaak nu een afspraak bij The New Bride!
Foto: The New Bride
Foto: The New BrideMaak nu een afspraak bij The New Bride!
Foto: The New Bride

Assepoester Trouwjurken – Bezoek de website

Is een standaard witte trouwjurk niets voor jou? Dan moet je naar Assepoester Trouwjurken in ArnhemLange jurken, korte jurken, mixen en matchen: Assepoester Trouwjurken heeft het. Met ruim 5000 verschillende jurken en uitstekend persoonlijk advies vind je bij Assepoester Trouwjurken altijd een jurk die bij jou past. Deze trouwjurken zijn niet standaard of traditioneel, maar heerlijk eigenzinnig en eigenwijs. Je zoekt hier niet zomaar zelf naar de jurk van een plaatje, maar je krijgt zodoende advies dat je met een jurk eindigt die voor jou gemaakt lijkt te zijn! Ook fijn is dat je jouw trouwjurk meteen mee naar huis kan nemen. En dit alles ook nog eens voor een zachte prijs.

Foto: Assepoester TrouwjurkenMaak nu een afspraak bij Assepoester Trouwjurken!
Foto: Assepoester Trouwjurken
Foto: Assepoester TrouwjurkenMaak nu een afspraak bij Assepoester Trouwjurken!
Foto: Assepoester Trouwjurken

Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve – Bezoek de website

Een locatie huren, een taart, een bruidsfotograaf: een bruiloft is al duur genoeg. Gelukkig maakt Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve bruidsmode betaalbaar. Naast een collectie van nieuwe trouwjurken biedt deze boetiek ook tweedehands trouwjurken aan die maar eenmaal zijn gedragen. Bij Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve is het mogelijk om voor een voordelige prijs er prachtig uit te zien op je trouwdag. Misschien blijft er zelfs nog wat geld over voor die exotische huwelijksreis. Om de look helemaal af te maken, heeft Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve ook een ruime keus aan schoenen, sluiers, lingerie en sieraden en daarnaast verzorgen zij high tea’s, zodat je volop van de dag kan genieten!

Foto: Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve Maak een afspraak bij De Blauwe Hoeve!
Foto: Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve
Foto: Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve Maak een afspraak bij De Blauwe Hoeve!
Foto: Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve

Bruidshuis ‘t Koetsje – Bezoek de website

Bruidshuis ‘t Koetsje in Ede staat bekend als een speciaalzaak in bruidsmode en speciaal zijn ze zeker. Bij Bruidshuis ‘t Koetsje is het mogelijk om je trouwjurk volledig op maat te laten maken en, mocht je dat willen, in kleurDe originele bruid kan hier haar hart ophalen. Bij het in de winkel gevestigde Atelier Melly ontwerp je jouw eigen couture jurkUniek en altijd gemaakt met prachtige stoffen. Het is geen wonder dat de bruiden van toen Bruidshuis ‘t Koetsje nog altijd weten te vinden, maar ditmaal voor hun dochters.

Foto: Bruidshuis 't KoetsjeMaak een afspraak bij Bruidshuis 't Koetsje!
Foto: Bruidshuis ‘t Koetsje
Foto: Bruidshuis 't KoetsjeMaak nu een afspraak bij Bruidshuis 't Koetsje!
Foto: Bruidshuis ‘t Koetsje

LaDonna Bruidsmode – Bezoek de website

In hartje Nijmegen vind je LaDonna Bruidsmode. Als enige in Nederland verkoopt LaDonna Bruidsmodehet merk Nabla, maar dat is uiteraard niet het enige wat ze aanbieden. Er is nog heel veel meer. LaDonna Bruidsmode heeft een ruime collectie van designermerken, zoals Enzoani, MoriLee, Pure en nog heel veel meer. De volledige collectie vind je op de website van LaDonna Bruidsmode. Ook jouw bruidegom kan hier terecht voor een compleet op maat gemaakt trouwpak van de mooiste Italiaanse stoffen.

Foto: La Donna BruidsmodeMaak een afspraak bij La Donna Bruidsmode!
Foto: La Donna Bruidsmode
Foto: LaDonna Bruidsmode
Foto: LaDonna Bruidsmode

Prinses Bruidsmode – Bezoek de website

In Apeldoorn vind je Prinses Bruidsmode1000 m2 aan bruidsmode winkelplezier met 38 mooie merken en allerlei accessoires. Genoeg opties dus! Iedere bruid is anders en  Prinses Bruidsmode heeft oog voor iedere bruid. Goede service is voor Prinses Bruidsmode dan ook erg belangrijk. Maak een afspraak en kom in alle rust jurken passen in de ruime paskamers met speciale zithoeken voor alle vrienden en familie die met je meekomen. Het team helpt je graag in de zoektocht naar jouw droomjurk.

Foto: Prinses BruidsmodeMaak een afspraak bij Prinses Bruidsmode!
Foto: Prinses Bruidsmode
Foto: Prinses BruidsmodeMaak een afspraak bij Prinses Bruidsmode!
Foto: Prinses Bruidsmode

De Bruidstuin – Bezoek de website

De Bruidstuin volgt de nieuwste trends op de voet en probeert altijd net iets anders aan te bieden dan de rest. De collectie trouwjurken wordt met veel zorg door de stylisten samengesteld. Altijd met een oog voor prijs en kwaliteit. Je wordt met veel liefde in de winkel in Elburg ontvangen. Geniet van een heerlijke high tea, samen met je meegebrachte vrienden en familie, en van alle prachtige trouwjurken die om je heen zijn opgesteld. De Bruidstuin noemt het niet voor niets zelf een ‘store with a view’.

Foto: De BruidstuinMaak nu een afspraak bij De Bruidstuin!
Foto: De Bruidstuin
Foto: De Bruidstuin Maak nu een afspraak bij De Bruidstuin!
Foto: De Bruidstuin

Wild at Heart Bridal – Bezoek de website

Unieke designer trouwjurken. Yes, please! Deze prachtige winkel is een waar walhalla voor de moderne bruid die op zoek is naar een unieke trouwjurk. Wild at Heart Bridal werkt samen met designers die een originele en vernieuwende kijk op de bruidsmode hebben. Met merken als Rue de Seine, Bo & Luca en Houghton NYC biedt Wild at Heart Bridal een collectie die varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot cool en minimalistisch. Naar welke stijl je ook op zoek bent, je vindt het hier in een uniek jasje.

Foto: Wild at Heart BridalMaak een afspraak bij Wild at Heart Bridal!
Foto: Wild at Heart Bridal
Foto: Wild at Heart BridalMaak een afspraak bij Wild at Heart Bridal!
Foto: Wild at Heart Bridal

Julia Rosa – Bezoek de website

Jouw droomjurk onmogelijk? Echt niet. Bij Julia Rosa wordt jouw droomjurk werkelijkheid. Julia Rosa vindt dat iedere bruid de jurk van haar dromen verdient en zich op haar allermooist moet voelen op haar grote dag. Bij Julia Rosa kan je kiezen uit een bestaand ontwerp, je eigen jurk samenstellen of hem op maat laten maken. Door samen met jou jouw unieke trouwjurk te ontwerpen, krijg je een droomjurk die handgemaakt is met liefde en aandacht en perfect bij jouw lichaam past. Er is uiteraard ook een bestaande collectie trouwjurken. Alles is mogelijk en jij trouwt dus jij bepaalt.

Foto: Julia RosaMaak een afspraak bij Julia Rosa!
Foto: Julia Rosa
Foto: Julia RosaMaak een afspraak bij Julia Rosa!
Foto: Julia Rosa

We hebben nooit gezegd dat een bruidsjurk vinden makkelijk ging worden, maar bij deze bruidsboetieks in Gelderland wordt het misschien net iets makkelijker.

Heb je al een jurk, maar zoeken jullie nog wel een bruidsfotograaf? Kijk dan eens naar de beste bruidsfotografen van Utrecht! Is Gelderland toch iets te ver voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de door Zankyou geselecteerde beste bruidsboetieks van Rotterdam.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram & Facebook!

*deze bruidsboetieks zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Assepoester trouwjurken Bruidsmode Boetiek
Prinses Bruidsmode Bruidsmode Boetiek
Bruidshuis ’t Koetsje Bruidsmode Boetiek
LaDonna Bruidsmode Boetiek
The New Bride Bruidsmode Boetiek
Bruidstuin by Moda Reina Bruidsmode Boetiek
Wild at Heart Bridal Bruidsmode designers
Julia Rosa Bruidsmode designers
Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve Bruidsmode Boetiek
D´Amore Bruidssalon Bruidsmode Boetiek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!