Hier koop jij je trouwjurk in Friesland!

Heb jij jouw droomjurk al gevonden? Voor dit artikel hebben we de beste bruidsboetieks uit Friesland voor je geselecteerd.

  • Designers en boetieks
  • Nederland
  • Friesland

Jullie gaan trouwen. Yes! Nu rest er eigenlijk nog maar één vraag: wat doe je aan? Een lange jurk of misschien toch een korte jurk? Romantisch kant of toch een jurk met veel bling? De opties zijn eindeloos. Gelukkig zijn de ervaren teams van de volgende acht bruidsboetieks er om je te helpen in de zoektocht naar jouw droomjurk. En daarvoor hoef je helemaal niet naar de Randstad te rijden. Bruiden uit het noorden let goed op, want vandaag hebben we de acht beste bruidsboetieks uit Friesland voor je op een rijtje gezet. En bruiden uit het zuiden, let ook goed op, want deze toppers zijn het ritje waard.

Bruidshoeve Charlotte – Bezoek de website

Adverteren

Misschien weet je nog helemaal niet wat voor jurk je wilt. Er zijn ook zó veel opties. Gelukkig heeft Bruidshoeve Charlotte, in Sonnega bij Wolvega, een breed aanbodRomantisch kant of toch misschien uitgesproken strass? Ga samen met Bruidshoeve Charlotte op zoek naar dé jurk waar jij in straalt. Met een flinke portie persoonlijke aandacht, een sfeervolle pasruimte en het grote aanbod is er voor iedere bruid de perfecte jurk te vinden in een fijne en ontspannen sfeer. Toch wel een jurk in je hoofd, maar Bruidshoeve Charlotte lijkt deze niet te hebben? Vraag het vooral, want vaak kunnen ze het voor je bestellen.

Foto: Bruidshoeve Charlotte
Foto: Bruidshoeve Charlotte
Foto: Bruidshoeve Charlotte
Foto: Bruidshoeve Charlotte

Bruidsmode Joan – Bezoek de website

Of je nu een groot of een klein budget hebt, bij Bruidsmode Joan in Leeuwarden is er voor ieder budget ruim de aandacht en een jurk van hoge kwaliteit. De prijs voor een bruidsjurk begint al bij €500,-Bruidsmode Joan werkt met nationale en internationale merken zoals: Sincerity, Rembo Styling, Enzoani, Agora, Bridalstar en nog veel meer. Er wordt geadviseerd minimaal vijf maanden voor de trouwdatum langs te komen, maar kunnen jij en je bruidegom niet langer wachten, dan heeft Bruidsmode Joan ook een ruime keuze uit de voorraad voor de ‘last minute bruid’.

Foto: Bruidsmode Joan
Foto: Bruidsmode Joan
Foto: Bruidsmode Joan
Foto: Bruidsmode Joan

Nina’s Bruidsmode – Bezoek de website

Nina’s bruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Bij Nina’s Bruidsmode wordt er alles aan gedaan om van een mooie bruidsjurk ook echt jouw droomjurk te maken. Samen met jouw ideeën en de creatieve inbreng van het ervaren team van Nina’s Bruidsmode, wordt er gewerkt naar de perfecte jurk, jouw droomjurk. En een droomjurk hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Nina’s Bruidsmode heb je al een bruidsjurk vanaf €549,-. Daarnaast is Nina’s Bruidsmode ook gespecialiseerd in bruidsjurken voor de bruid met een maatje meer.

Foto: Nina's Bruidsmode
Foto: Nina’s Bruidsmode
Foto: Nina's Bruidsmode
Foto: Nina’s Bruidsmode

Wizards Wedding Wonderland Harlingen – Bezoek de website

Altijd voor je bruidsjurk de allerlaagste prijs betalen? Dan moet je naar Wizards Wedding Wonderland. Ze zitten door heel Nederland, maar hebben ook een vestiging in Harlingen. Met hun ‘one stop weddingshop’ concept hoef je na een bezoek aan Wizards Wedding Wonderland niet meer naar een andere winkel, want je vindt er naast je bruidsjurk alles om het plaatje helemaal af te maken. Van bruidsschoenen tot aan bruidslingerie en van sluiers tot aan tiara’s. Bij een minimale besteding van €990,- krijg je voor €400,- gratis accessoires. Om de perfecte deal, zonder verrassingen, compleet te maken biedt Wizards Wedding Wonderland een totale pakketprijs – inclusief het perfect op maken van je jurk in hun atelier – aan.

Foto: Wizard's Wedding Wonderland
Foto: Wizard’s Wedding Wonderland
Foto: Wizard's Wedding Wonderland
Foto: Wizard’s Wedding Wonderland

Bruidsatelier Jadau – Bezoek de website

Voor een exclusieve jurk gemaakt op maat kan je bij Bruidsatelier Jadau terecht. Bruidsatelier Jadau start altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek doe je ideeën op uit de aanwezige boeken en geef je al je persoonlijke wensen aan. Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid en een unieke lichaamsvorm, dus voor iedereen is een andere jurk perfect. Bruidsatelier Jadau werkt samen met jou naar die perfecte jurk toe. Er wordt uitsluitend gewerkt met luxe stoffen als taft, zijde, satijn en kant en om de look helemaal af te maken, maken ze ook bijpassende accessoires en zelfs een pochet en stropdas voor de bruidegom.

Foto: Bruidsmode Jadau
Foto: Bruidsmode Jadau
Foto: Bruidsmode Jadau
Foto: Bruidsmode Jadau

Met de hulp van één van deze bovenstaande bruidsboetieks verdwijnt alle keuzestress en is de zoektocht naar jouw droomjurk niet alleen makkelijk, maar ook nog eens heel erg leuk.

Heb je al een jurk, maar zoeken jullie nog wel een trouwlocatie? Kijk dan eens naar de 10 mooiste trouwlocaties van Friesland in 2017! Is Friesland toch iets te ver voor jou? Neem dan eens een kijkje bij de door Zankyou geselecteerde beste bruidsboetieks van Zuid-Holland.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan ook op Instagram & Facebook!

*deze bruidsboetieks zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wizard´s Wedding Wonderland Bruidsmode Boetiek
Bruidsatelier Jadau Bruidsmode Boetiek
Bruidshoeve Charlotte Bruidsmode Boetiek
NinasBruidsmode Bruidsmode Boetiek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!