De mooiste trouwlocaties van Friesland in 2017!

Zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie speciale dag? In het noorden van Nederland zijn hele mooie en bijzondere plekken te vinden om jullie bruiloft te vieren. Misschien is één van deze locaties in de provincie Friesland iets voor jullie: de provincie van de Elfstedentocht, berenburg en de waddeneilanden.

Houden jullie van de natuur? Het diverse landschap van Friesland biedt oneindig veel mogelijkheden voor prachtige trouwlocaties. Van trouwen aan het water met uitzicht over de zee of een meer, tot aan prachtige bosrijke omgevingen. Dat gaan jullie hier zeker vinden!

Liever trouwen in de stad? Ook daarvoor zijn jullie in Friesland aan het goede adres. De keuze is uitgebreid: van hippe en stijlvolle restaurants, tot statige hotels in hartje stad met een omvangrijke geschiedenis.

Wij hebben de mooiste trouwlocaties van Friesland voor je op een rijtje gezet! Zeker weten dat jij en je partner hier een geschikte locatie gaan vinden!

Foto: Hotel de Oorsprong
Foto: Hotel de Oorsprong

Hotel de Oorsprong

In een prachtige natuurlijke omgeving biedt Hotel de Oorsprong jullie alle mogelijkheden voor een geweldige trouwdag. Voor jullie speciale dag bieden ze jullie geen standaard programma, maar wordt er met al jullie voorkeuren en wensen rekening gehouden. Voor het diner, de receptie en voor een spetterend feest heeft Hotel de Oorsprong verschillende ruimten beschikbaar. En naast verblijven voor jullie gasten, heeft de Oorsprong een hele bijzonder bruidssuite voor jullie waar jullie in de sauna en whirlpool nog heerlijk kunnen nagenieten van jullie trouwdag.

Foto: Hotel de Oorsprong
Foto: Hotel de Oorsprong
Foto: Hotel de Oorsprong
Foto: Hotel de Oorsprong

Sems Leeuwarden

In een karakteristiek pand met rijke geschiedenis aan het Gouveneursplein in Leeuwarden bevindt zich Sems. Bij Sems is alles mogelijk: ontvang jullie gasten met een heerlijke kop koffie, geef elkaar het jawoord in sfeervolle ambiance en toast op de toekomst samen met jullie gasten tijdens een smaakvolle receptie. Daarna kunnen jullie heerlijk dineren in het restaurant van Sems én een geweldig feest geven met iedereen die jullie dierbaar is – allemaal op dezelfde prachtige locatie met moderne en strakke uitstraling. U kunt de gehele dag invullen zoals u zelf wilt, want Sems houdt rekening met al jullie wensen! Vier jullie liefde in stijl en trouw bij Sems Leeuwarden!

 

Foto: Sems Leeuwarden
Foto: Sems Leeuwarden
Foto: Sems Leeuwarden
Foto: Sems Leeuwarden

Lokaal 55

Lokaal 55 biedt jullie een unieke en zeer romantische ceremonielocatie: langs de waterkant in het mooie Sneek. Na de ceremonie kunnen jullie hier letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een vaartocht over de Friese meren. Maar niet alleen voor een ceremonie zijn jullie hier helemaal op je plek. Lokaal 55 biedt jullie bij mooi weer een prachtige buitenlocatie voor een receptie en geweldig feest aan de kade, in de tuin en op het terras. Is het weer minder goed? Dan heeft Lokaal 55 ook verschillende sfeervolle ruimtes beschikbaar voor kleine én grote gezelschappen. Jullie trouwdag wordt bij Lokaal 55 zeker een dag om nooit te vergeten!

Foto: Lokaal 55
Foto: Lokaal 55
Foto: Lokaal 55
Foto: Lokaal 55

Bilderberg Landgoed Lauswolt

Bilderberg Landgoed Lauswolt is een unieke trouwlocatie in Friesland, met een serene omgeving met uitzicht op de Friese wouden die zorgt voor een perfecte ambiance voor jouw bruiloft. Vier jullie huwelijksdag in dit statig landhuis vol luxe; of het nu is in één van de sfeervolle ruimtes in het hotel of buiten op het terras. Daarnaast biedt Bilderberg Landgoed Lauswolt allerlei services die de planning van jullie bruiloft soepel zou doen verlopen: diner of hightea van hoogstaande kwaliteit, een prachtige bruidstaart van de huispatissier en prachtige decoratie van de huisbloemist. Geniet uitgebreid van de luxe die Bilderberg Landgoed Lauswolt jullie te bieden heeft op de mooiste dag van jullie leven!

7164-ORIGINAL
Foto: Bilderberg Landgoed Lauswolt
Foto: Bilderberg Landgoed Lauswolt
Foto: Bilderberg Landgoed Lauswolt

Fletcher Hotel-Palace Stadhouderlijk Hof

In hartje Leeuwarden staat Paleis Stadhouderlijk Hof, een locatie die luxe en koninklijke allure uit ademt. Dit paleis is dé perfecte setting voor jullie bruiloft. Geef elkaar het jawoord in de ´Gele Zaal´, die zelfs in de jaren zestig en zeventig al gebruikt werd als trouwzaal en weer volledig in ere hersteld is. Deze bijzondere locatie vormt een prachtig decor voor uw plechtigheid met prachtige kroonluchters, gele zijde aan de muren en een hoog plafond. Liever trouwen in de Hoftuin? Ook dat is mogelijk! Maar naast alleen de ceremonie biedt Fletcher mogelijkheden van receptie, diner, huwelijksfeest tot aan de meest romantische huwelijksnacht. Vier jullie gehele huwelijksdag in Paleis Stadhouderljik Hof en geef deze bijzondere dag een koninklijk tintje.

Foto: Paleis Stadhouderlijk Hof
Foto: Paleis Stadhouderlijk Hof
Foto: Paleis Stadhouderlijk Hof
Foto: Paleis Stadhouderlijk Hof

Deze locaties zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een locatie in Friesland tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie