De beste bruidboetieks uit Zuid-Holland, voor de perfecte jurk!

Het uitzoeken van een trouwjurk is vaak één van de eerste momenten dat je je realiseert dat je bruiloft werkelijkheid wordt.  Wat voor jurk zal het worden? Lang of kort, met kant of met organza, zeemeermin model of toch liever princess style? Verschrikkelijk leuk enerzijds om zo´n enorme keuze te hebben, makkelijker wordt het er echter niet op. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de beste bruidsboetieks uit Zuid-Holland geselecteerd!

Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie

De Honeymoon Shop – Rotterdam

De Honeymoon shop is een van de grootste en toonaangevende bruidsspeciaalzaken van de Benelux en dit al 44 jaar lang! In het hartje van Rotterdam kun je terecht voor advies voor jouw perfecte bruidsjurk. De Honeymoon Shop ontvangt aanstaande bruidsparen in een geweldige ambiance. Er zijn maar liefst vijf etages met bruidsmode. Alles overzichtelijk gepresenteerd en in bijzonder grote paskamers kunt u bij ons uw droomjurk passen. Ook is er een aparte herenafdeling om ook de bruidegom perfect te stylen!

Unique Bridal – Den haag

Bruidsmode winkel Unique Bridal in Den haag ontwerpt en vervaardigt bruidsmode en avondkleding op haar eigen unieke manier. Bij Unique Bridal is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te laten maken of samen met de ontwerpsters een jurk te ontwerpen. Bruidsmode ontwerper Shahla Poorsobhan is de drijvende kracht achter Unique Bridal en zij is al jaren actief in de bruidsmode wereld. Ook kun je terecht voor een wijde collectie herenmode. 

Foto: Bruidbeeld
Foto: Bruidbeeld
Foto: Aleksandra Ukhaneva
Foto: Aleksandra Ukhaneva

Bruidshoek – Leiden

Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in de werkwijze van bruidshoek! De medewekers van Bruidshoek zijn gemotiveerd, houden niet van fouten en missen nooit een deadline. Deze uitstekende service wordt gecombineerd met een gezellige sfeer. Het uitzoeken van je bruidsjurk is een feest en zo moet je dat bij ons ook ervaren. In het kort, bij bruidshoek vind jij gegarandeerd die perfecte jurk!

Weddings Bruidsmode – Rotterdam

Weddings, de grootste bruidsmodezaak van Europa, heeft in november in Rotterdam haar deuren geopend. Dit is goed nieuws voor alle nederlandse bruiden want de winkel heeft oppervlakte van 975m2, tal van paskamers, een accessory room, een champagne bar en een dertig meterlange catwalk. Beleving staat dan ook voorop bij Weddings. De bruiden zijn er koningin want de stylisten verlenen persoonlijke service en de extravagant grote paskamers bieden de privacy die een aanstaande bruid met haar familie en vrienden wenst.

Ministry of Dresses – Maassluis

Wil je prachtig, maar betaalbaar trouwen? Wil je gewoon foto’s kunnen maken tijdens het passen? Wil je passen in een huiskameromgeving, zonder drempel? Dan ben je bij Ministry of Dresses in Maassluis op de juiste plek! Hier vind je een collectie prachtige trouwjurken nooit duurder dan € 999,-. Het atelier maakt alles naar eigen wens, ook jouw droomjurk! Ook verkoop van prachtige lingerie, accessoires, sluiers, schoenen, galajurken, kinderjurkjes en pakjes en herenpakken. De levertijd is maximaal 3 maanden en spoedbestellingen zijn mogelijk!

Wij raden ook aan: prachtige bruidsjurken met lange mouwen voor 2017, bruidsjurken voor kleine vrouwen; wees groots op jouw dag, de beste bruidegom winkels uit Utrecht, trouwen op het strand? tips voor het kiezen van jouw jurk!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: BruidBeeld
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Zuid-Holland 2016!
Zoet & verleidelijk! met taarten zo mooi, dat je ze bijna niet durft op te eten! Laat je verbluffen door deze toppers!
Foto: Mobile Streetfood
De beste catering services voor je bruiloft in Noord-Holland!
Bij het organiseren van een bruiloft is er één onderdeel dat misschien wel de meeste zorg en voorbereiding vereist: de catering. Hoe fijn zou het zijn als je deze taak aan iemand anders zou overlaten?
Astrid Blaauw Weddings & Events
De beste weddingplanners uit Noord-Holland! Laat jullie bruiloft perfect verlopen
Ze is je beste vriendin, steun en toeverlaat tijdens én voor je bruiloft: de weddingplanner! Ontdek de beste uit Noord-Holland in dit artikel!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie