De beste bruidboetieks uit Zuid-Holland, voor de perfecte jurk!

Ga je trouwen en zoek je nog naar de perfecte jurk? In dit artikel hebben we de beste boetieks uit Zuid-Holland geselecteerd!

  • Designers en boetieks
  • Aanbeveling
  • Bruid

Het uitzoeken van een trouwjurk is vaak één van de eerste momenten dat je je realiseert dat je bruiloft werkelijkheid wordt.  Wat voor jurk zal het worden? Lang of kort, met kant of met organza, zeemeermin model of toch liever princess style? Verschrikkelijk leuk enerzijds om zo´n enorme keuze te hebben, makkelijker wordt het er echter niet op. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de beste bruidsboetieks uit Zuid-Holland geselecteerd!

Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie
Foto: Zwart Fotografie

De Honeymoon Shop – Rotterdam

Adverteren

De Honeymoon shop is een van de grootste en toonaangevende bruidsspeciaalzaken van de Benelux en dit al 44 jaar lang! In het hartje van Rotterdam kun je terecht voor advies voor jouw perfecte bruidsjurk. De Honeymoon Shop ontvangt aanstaande bruidsparen in een geweldige ambiance. Er zijn maar liefst vijf etages met bruidsmode. Alles overzichtelijk gepresenteerd en in bijzonder grote paskamers kunt u bij ons uw droomjurk passen. Ook is er een aparte herenafdeling om ook de bruidegom perfect te stylen!

Unique Bridal – Den haag

Bruidsmode winkel Unique Bridal in Den haag ontwerpt en vervaardigt bruidsmode en avondkleding op haar eigen unieke manier. Bij Unique Bridal is het mogelijk om jouw eigen ontwerp te laten maken of samen met de ontwerpsters een jurk te ontwerpen. Bruidsmode ontwerper Shahla Poorsobhan is de drijvende kracht achter Unique Bridal en zij is al jaren actief in de bruidsmode wereld. Ook kun je terecht voor een wijde collectie herenmode. 

Foto: Bruidbeeld
Foto: Bruidbeeld
Foto: Aleksandra Ukhaneva
Foto: Aleksandra Ukhaneva

Bruidshoek – Leiden

Kwaliteit, Service en Gezelligheid zijn de belangrijkste kernwoorden in de werkwijze van bruidshoek! De medewekers van Bruidshoek zijn gemotiveerd, houden niet van fouten en missen nooit een deadline. Deze uitstekende service wordt gecombineerd met een gezellige sfeer. Het uitzoeken van je bruidsjurk is een feest en zo moet je dat bij ons ook ervaren. In het kort, bij bruidshoek vind jij gegarandeerd die perfecte jurk!

Weddings Bruidsmode – Rotterdam

Weddings, de grootste bruidsmodezaak van Europa, heeft in november in Rotterdam haar deuren geopend. Dit is goed nieuws voor alle nederlandse bruiden want de winkel heeft oppervlakte van 975m2, tal van paskamers, een accessory room, een champagne bar en een dertig meterlange catwalk. Beleving staat dan ook voorop bij Weddings. De bruiden zijn er koningin want de stylisten verlenen persoonlijke service en de extravagant grote paskamers bieden de privacy die een aanstaande bruid met haar familie en vrienden wenst.

Ministry of Dresses – Maassluis

Wil je prachtig, maar betaalbaar trouwen? Wil je gewoon foto’s kunnen maken tijdens het passen? Wil je passen in een huiskameromgeving, zonder drempel? Dan ben je bij Ministry of Dresses in Maassluis op de juiste plek! Hier vind je een collectie prachtige trouwjurken nooit duurder dan € 999,-. Het atelier maakt alles naar eigen wens, ook jouw droomjurk! Ook verkoop van prachtige lingerie, accessoires, sluiers, schoenen, galajurken, kinderjurkjes en pakjes en herenpakken. De levertijd is maximaal 3 maanden en spoedbestellingen zijn mogelijk!

Wij raden ook aan: prachtige bruidsjurken met lange mouwen voor 2017, bruidsjurken voor kleine vrouwen; wees groots op jouw dag, de beste bruidegom winkels uit Utrecht, trouwen op het strand? tips voor het kiezen van jouw jurk!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Weddings Bruidsmode Bruidsmode Boetiek
De Honeymoon shop Bruidsmode Boetiek
De Bruidshoek Bruidsmode Boetiek
Unique Bridal Bruidsmode Boetiek
BruidBeeld Videografen
Ministry of Dresses Bruidsmode Boetiek
Out of Focus Trouwfotografen
Zwart Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!