De Honeymoon shop

ZIWA 2018
7

Omschrijving van het bedrijf

De Honeymoon shop bestaat dit jaar 50 jaar en daar zijn wij trots op. Verdeeld over vijf etages vind je alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nou kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, bij de Honeymoon shop zorgen de stylisten voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag.

The perfect match

De stylisten van de Honeymoon shop begeleiden elke bruid bij de zoektocht naar haar droomjurk. Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten. Wij noemen dit ook wel “The Perfect Match”.

Premium dealer van alle grote merken

Bij de Honeymoon shop vind je een uitgebreide collectie trouwjurken van alle bekende en minder bekende merken. Wij zijn onder andere premium dealer van Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Demetrios, Modeca en Enzoani.

CBW-erkend

De Honeymoon shop is een CBW-erkende bruidsmode-zaak. Dat houdt in dat je een veilige aankoop doet, als je een trouwjurk of kostuum bij ons koopt.

Eigen atelier

De Honeymoon shop heeft een eigen atelier met speciaal hiervoor opgeleide coupeuses. Zonder goed geschoolde coupeuses, die gespecialiseerd zijn in bruidsmode is het bijna onmogelijk om de gekozen droomjurken perfect op maat te krijgen.  Het pas-, meet- en veranderwerk zorgen ervoor dat we een gerustgestelde bruid zonder zorgen kunnen laten genieten van de voorbereidingen van de grote dag.

 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de openingstijden?

  Maandag 12:00 t/m 17:30 Dinsdag t/m vrijdag 09:30 t/m 17:30 Zaterdag 09:30 t/m 18:00 Zondag 11:00 t/m 17:00
 • Welke producten biedt u aan?

  Feest en Avondjurken
 • Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?

  Romantische stijl
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?

  900
 • Is het mogelijk om online te bestellen?

  Online aankoop beschikbaar
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  1967

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 5 reviews
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

De Honeymoon Shop in Rotterdam geeft een aantal keren per jaar masterclasses. Dat zijn erg leuke en informatieve avonden in samenwerking met andere topleveranciers uit de trouwbranche. Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door LisaV
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wat een geweldige winkel! Ik had enkele weken geleden een afspraak staan bij de Honeymoonshop om te kijken of ik mijn droomjurk daar misschien tegen zou komen en met succes. Bij binnenkomst werden mijn moeder en ik gelijk meegenomen door onze persoonlijke styliste naar onze eigen afdeling. Daar werden mij eerst wat vragen gesteld over mijn wensen om daarna op basis daarvan trouwjurken te voorschijn te halen. Na een uur van passen en proberen waren we er al uit en kwam zelfs de champagne tevoorschijn! Helemaal TOP!

Misbruik rapporteren
Door maaike
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb onlangs mijn bruidsjurk aangeschaft bij de honeymoonshop. Het was de eerste winkel waar ik ging kijken en ben direct geslaagd, wat ik niet had verwacht! De adviseuse luisterde goed naar wat ik zocht en kwam uiteindelijk met een jurk aan waarop ik direct verliefd ben geworden en waarin mijn rondingen heel mooi uitkomen! Ik voelde me echt een bruidje en kan niet wachten om te gaan trouwen met mijn lieve aanstaande... Nog 8 maandjes en dan is het zover. Nu maar wachten tot de jurk binnen is... :-D

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben afgelopen augustus geweest om naar jurken te komen kijken en ik werd super goed geholpen! De verkoopster wist waar mijn voorkeur naar uit ging, maar ik kreeg niet het wauw gevoel. De verkoopster kwam toen met een jurk waarvan zij dacht dat dit de jurk was en het was meteen raak! Ik was opslag verliefd! Daarna werd ik geholpen met het complete plaatje en ik zag de bruid in de spiegel die ik wil zijn op mijn bruiloft! Hulde aan de Honeymoonshop! Zij hebben mijn dag helemaal gemaakt. De jurk wordt nu besteld en nu moet ik alleen nog wachten tot ie er eindelijk is! Ik raad iedereen de Honeymoonshop aan!!!!

Misbruik rapporteren
Door 123sabrina
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Onlangs bij de Honeymoon shop geweest om mijn jurk op te halen. Ik heb deze al in januari 2013 gekocht. Gelukkig was ik op tijd, want ik wist niet zo veel over de levertijden. Gelukkig heeft de Honeymoon shop mij geholpen aan een prachtige Maggie Sottero jurk met alles er op en er aan. Ik vind de adviezen die ze me hebben gegeven echt heel goed en ben ook heel blij met de vermakingen aan mijn jurk. Honeymoon shop bedankt voor de mooie bruidsjurk en het mooie pak van mijn toen aanstaande, nu man!!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Zwart Fotografie
De beste bruidboetieks uit Zuid-Holland, voor de perfecte jurk!
De speciale trouwdag van Youp en Laura!
De speciale trouwdag van Youp en Laura!
De romantische strandbruiloft van Bart en Kim!
De romantische strandbruiloft van Bart en Kim!

Adres van De Honeymoon shop in Zuid-Holland:

Korte Hoogstraat 4 3011 GL Rotterdam +31 104126143

Vanaf treinstation Centraal Station (reisduur 5 tot 10 minuten)

 1. Stap op de metro richting Spijkenisse/Slinge, dit is de lichtblauwe lijn.
 2. Uitstappen op Metrostation Beurs.
 3. Vanaf Metrostation Beurs 2 minuten lopen richting de Korte Hoogstraat.

   

  Parkeergarages in de buurt

  Parkeergarage Beursplein 
  Bulgersteyn 5 
  3011 AB Rotterdam 

  Parkeergarage WTC
  Leeuwenstraat 2
  3011AL Rotterdam

 • #Midden
 • #Feest en Avondjurken
 • #Romantische stijl
 • #Online Verkoop