• Online magazine
  • De Bruid
  • De Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021: minimalistische schoonheid met een flirterig randje

De Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021: minimalistische schoonheid met een flirterig randje

Als jij van minimalistische, frisse schoonheid houd dan ben je bij de Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 aan het juiste adres. Hier vind jij de trouwjurk van je dromen!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Justin Alexander

Laat ons je voorstellen aan de lente/zomer collectie 2021 van Adore by Justin Alexander. De collectie is een opeenvolging van tijdloze, minimalistische, natuurlijke en slanke trouwjurken. Als jij een bruid bent die op zoek is naar een trouwjurk die aansluit op de minimalistische trend dan is dit de plek waar jij moet zoeken!

De Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 is jong, trendy en ongecompliceerd met een focus op modieuze stijlen die alle lichaamsvormen goed doen. De silhouetten zijn clean en slank in combinatie met lichte rokken en zachte, romantische bloemen geborduurd op luchtige stoffen. De flirterige details zorgen ervoor dat er in deze frisse collectie iets tussen zit voor iedere bruid.

Het eerste woord dat in je opkomt wanneer je de collectie bekijkt is flirtatious. Een groot woord voor zo een subtiele collectie. De elementen waardoor wij de collectie met dit woord bestempelen zijn namelijk hartstikke subtiel en verfijnd. We zien lage ruggen met prachtige details, maar ook diepe halslijnen en luchtige rokken die op een of andere manier toch groot doen ogen. Justin Alexander weet de perfecte balans te vinden, waardoor de jurken nooit als too much zullen worden bestempelt en jij zult stralen als nooit tevoren!

Wij hebben goed nieuws voor je: je hoeft namelijk geen eindeloze reeks aan nullen op je rekening te hebben staan wil je zo een parel op de kop tikken. De Adore by Justin Alexander lente/zomer 2021 collectie is ideaal voor de budget- en modebewuste bruid. Wanneer jij jouw weg naar het altaar maakt in één van deze ontwerpen zal je je een prinses voelen en hoef je je niet schuldig te voelen over het leegplunderen van de spaarpot. Elke bruid verdient het om zich op hun absolute best te voelen op hun trouwdag en met deze collectie maakt Justin Alexander dat mogelijk.

Droom weg bij het bekijken van deze fantastische foto’s die zich hebben laten inspireren door natuurlijke schoonheid. Wij zijn er zeker van dat jouw droom trouwjurk er tussen zit!

Deel jouw trouwfoto’s in een trouwjurk van de Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021 met ons op Instagram en tag @zankyounederland & @justinalexander.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De Adore by Justin Alexander lente/zomer collectie 2021: minimalistische schoonheid met een flirterig randje