De Maggie Sottero lente collectie 2021: vrouwelijke designs met bloemen details

De Maggie Sottero lente collectie 2021 wordt gekenmerkt door niet-traditionele glamour, statement stukken, verfijnde silhouetten en bloemen details.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Maggie Sottero

“A woman is never sexier than when she is comfortable in her clothes.” – Vera Wang

De Maggie Sottero lente collectie 2021 is precies waar iedere bruid altijd al van gedroomd heeft. De collectie showt de perfecte mix van glamour en comfortabel design en sluit dan ook perfect aan op de bovenstaande quote van Vera Wang. Jouw trouwdag zou de mooiste dag van jouw leven moeten zijn, dus waarom zou je je op zo een moment oncomfortabel moeten voelen? Je moet je vrij kunnen bewegen en je tegelijkertijd een koningin voelen. Dit kunnen de designers van Maggie Sottero ook beamen en die hebben dan ook een geweldige collectie voor ons klaargestoomd. Denk aan trouwjurken met niet-traditionele glamour, statement-stukken, verfijnde silhouetten en prachtige bloemen. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Kijk dan snel verder!

Het ultieme doel van Maggie Sottero is om een trouwjurk te ontwerpen waar jij verliefd op wordt voor zowel haar looks als haar wendbaarheid, zodat jij de sterren van de hemel kan dansen op jouw eigen trouwdag. Deze Maggie Sottero collectie is ontworpen met de wensen van elke vrouw in gedachten en daarom is ieder design gegarandeerd comfortabel, elegant en van hoge kwaliteit.

Alle Maggie Sottero trouwjurken zijn ontworpen om jouw persoonlijkheid te laten stralen. Jij kan je persoonlijke touch aan de designs toevoegen door hier en daar wat aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van de rok, de kralen of het toevoegen van accessoires, zoals een tiara, sieraden of een sluier. Houd in gedachten dat wanneer het om jouw trouwjurk gaat geen enkel detail te klein is. Zorg ervoor dat jouw trouwjurk een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Alleen dan zal je je echt comfortable voelen. Met een trouwjurk van Maggie Sottero ben je hiervan verzekerd.

Stel je voor dat je jouw trouwceremonie betreedt en het orkest Wagner’s ‘Bridal Chorus’ speelt terwijl jouw partner in de verte naar je kijkt en je de tranen in zijn ogen ziet springen. Je vrienden en familie hebben een lach van oor tot oor en jij loopt zelfverzekerd naar het altaar in de trouwjurk van je dromen. Klinkt als een geweldig vooruitzicht, niet? Deze droom kan werkelijkheid worden met een jurk van de Maggie Sottero lente collectie 2021dus wat let je? Ga jouw dromen achterna en kies jouw favoriet!

Wij zouden het heel leuk vinden om een foto van jou in de trouwjurk van de Maggie Sottero lente collectie 2021 te zien. Deel je hem op Instagram? Tag ons dan @zankyounederland en @maggiesotterodesigns.

Voor meer inspiratie bekijk je de andere lente collecties van Maggie Sottero:

Sottero and Midgley lente collectie 2021: een mix van minimalistisch design en extravagantie

De Rebecca Ingram lente collectie 2021: frisse designs voor een lentebruiloft

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De Maggie Sottero lente collectie 2021: vrouwelijke designs met bloemen details