• Online magazine
  • De Bruid
  • De voorjaarscollectie van Maggie Sottero 2018: klassieke schoonheid gecombineerd met de laatste trends!

De voorjaarscollectie van Maggie Sottero 2018: klassieke schoonheid gecombineerd met de laatste trends!

Descubre todas las tendencias que propone una de las firmas nupciales más importantes a nivel internacional. ¡Te encantarán!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid
  • Maggie Sottero

Ben jij ook helemaal ondergedompeld in de zoektocht naar de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag? Dan ben je bij de voorjaarscollectie van Maggie Sottero voor 2018 aan het goede adres! In deze galerij laten we de collectie zien. Het is een vernieuwende klassieke collectie die alle huidige bruiden versteld zal doen staan. Deze jurken mag je niet missen!

Adverteren

Het is een collectie waarin het traditionele kant, edelstenen, borduurwerk en het moderne tule samenkomen met uitgesproken halslijnen, zowel aan de voor- als achterkant van de jurk. Het zijn vrouwelijke, met de hand gemaakte ontwerpen waar soms nog wel eens een Swarovski kristal bij komt kijken. De bruid die gek is op avant-garde mag deze collectie al helemaal niet missen! Maggie Sottero is een merk dat nooit teleurstelt: het heeft veel ervaring, een enorm goede kwaliteit en unieke, sensuele, elegante ontwerpen gebaseerd op de laatste trends. Wat betreft de soorten, zien we princess jurken, A-lijn jurken zonder dat we hierbij natuurlijk de volumineuze rokken mogen vergeten. De stoffen gebruikt in de collectie zijn heel licht, zoals organza en tule.

Kortom, een verzameling die haute couture waardig is en die wordt gekenmerkt door de veelzijdigheid en verscheidenheid aan stijlen die wij in 2018 tegen zullen komen. Ontdek alle ontwerpen uit de nieuwe collectie van Maggie Sottero voor 2018 en kies je favoriet!

Voor meer inspiratie van je eigen bruiloft volg je ons op Facebook, Pinterest en Instagram

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De voorjaarscollectie van Maggie Sottero 2018: klassieke schoonheid gecombineerd met de laatste trends!