Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!

In deze galerij vindt je een selectie van één van onze favoriete trends van 2019, namelijk; de open rug. Laat je inspireren door de prachtige designs.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid

In het plannen van een bruiloft zit natuurlijk maandenlang werk wat allemaal tot in de puntjes verzorgd moet worden. Máár… de jurk is toch wel het eerste waar een vrouw aan denkt bij haar bruiloft. Dit is misschien wel het belangrijkste (en duurste) kledingstuk dat je ooit zal dragen. Daarom is het super belangrijk dat je je op je allerbest en mooist voelt wanneer je de jurk dan eindelijk mag dragen. In deze galerij vindt je een selectie van één van onze favoriete trends van 2020, namelijk; de open rug.  Naast dat je aan de voorkant een stralende bruid bent, zul je ook aan de achterkant de aandacht trekken door een speciale open rug of zelfs een spannende lage rug. Laat je inspireren door de prachtige designs!

Adverteren

We hebben deze trend al vaker voorbij zien komen bij glamoureuze ontwerpen, zoals trouwjurken met een A-lijn taille met een open rug. Deze trouwjurken zijn bedekt met steentjes en glitters, soms ook met een onderlaag van tule die zal aanvoelen als een tweede huid! Andere meer eenvoudige ontwerpen zijn soepelvallend met een lage open rug, wat de jurk mooi maakt in zijn eenvoud. Een ding is zeker: deze trend is een combinatie van classy en sexy en geeft een bijzonder effect aan je trouwjurk. Daarom zie je de open rug bij bijna alle trouwjurk merken terug. Neem snel een kijkje… wellicht vindt je jouw droomjurk!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken met open rug: sensueel en elegant!