Bruidsjurken met steentjes, glitters en parels, glamour op z’n best!

In deze galerij laten wij jou de allermooiste glamour jurken met steentjes, glitters of parels op de jurk zien!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Luxury Weddings
  • Bruid

Hoewel de bruidsmodewereld elke keer de modellen, vormen en stoffen vernieuwen en duizenden nieuwe details toevoegen, hebben de trouwjurken van 2020 weer een aantal karakteristieke details die zo kenmerkend zijn voor trouwjurken. Een van deze details zijn stenen, glitters of parels op de jurk. Favoriet onder vele bruiden en áltijd maar dan ook áltijd prachtig. In deze galerij laten wij jou de allermooiste jurken met deze details zien. Glamour op z’n allerbest!

Adverteren

Tussen onze voorstellen zie je veel verschillende modellen van internationaal vooraanstaande merken. Het is een mix van traditionele jurken en vintage looks, terwijl ook duidelijk te zien is dat ze voor een totaal nieuwe lijn zijn gegaan. Stenen geven vanwege de luxe van het product een zeer chique en elegante touch, zolang het met mate wordt verwerkt in de trouwjurken. Wij raden deze jurk af als je een casual buitenbruiloft houdt. Trouwjurken met stenen komen het best tot hun recht bij middag- of avondbruiloften, of bij wat plechtiger en chique bruiloften.

Maar als je het stukje bling bling toch niet wilt opgeven en die glamorous touch echt wil toevoegen in jouw look, kun je altijd voor een stenen-, glitter- of pareldetail gaan. Kies bijvoorbeeld een riem met stenen om toch net een beetje glamour aan jouw jurk te geven, zonder over de top te gaan.

Verschillende jurken, maar toch allemaal in dezelfde stijl: Jurken met veel glamour en bezet met prachtige stenen en parels. Mis deze trouwjurken met stenen niet en je zal, net als je jurk, schitteren!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken met steentjes, glitters en parels, glamour op z’n best!