Vintage trouwjurken: herleef de essentie van romantiek!

Bij een vintage bruiloft, hoort natuurlijk ook een prachtige jurk in deze stijl. Voor de romantische en zelfverzekerde bruid.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Kant
  • Bruid
  • Vintage

De laatste jaren is het meer dan ooit te voren een must om een goed gestijlde en originele bruiloft te organiseren. Het feit dat we honderden opties hebben om keuze uit te maken, maakt het niet bepaald makkelijker. Maar als je denkt aan een vintage touch voor jouw bruiloft, lees en kijk dan vooral verder! Want bij een vintage bruiloft, hoort natuurlijk ook een jurk in deze stijl. Wij hebben de perfecte selectie van vintage-stijl trouwjurken uit de bruidsmode collecties van 2020.

Klassieke trouwjurk

Adverteren

Als je denkt aan vintage, dan denk je automatisch aan romantisch. Vintage staat voor kleding vanaf 1920 tot het einde van de jaren ´70 waarin kleding nieuw leven ingeblazen kreeg. Kenmerkend voor een vintage trouwjurk zijn de rechte lijnen en de soepel vallende stof. De stoffen die bij vintage jurken vaak terugkomen zijn kant, zijde en crêpe. Vintage trouwjurken worden vaak aangepast aan de tijd van nu, maar behouden wel de authentieke charme van toen. De vintage trouwjurk is perfect geschikt voor iedereen die net even wat anders wilt en zien we vaak terug bij themabruiloften, zoals een strandthema. Verder wordt de vintage trouwjurk ook gezien als een bohemian trouwjurk. Deze twee stijlen komen sterk overeen, zijn uniek in hun soort, maar toch eigentijds.

Veel keuze in vintage trouwjurken

Er zijn diverse vintage trouwjurken beschikbaar. Zoals een korte of lange vintage trouwjurk, de vintage trouwjurk is er in allerlei soorten en maten. Probeer verschillende modellen trouwjurken en ontdek waar jij je goed in voelt! Qua stijl zie je vaak vintage trouwjurken met lange mouwen en mooi borduurwerk. Om de finishing touch aan je bruidslook toe te voegen kan je antieke familiejuwelen of erfstukken dragen. Via het internet zijn er veel verschillende webshosps waar je vintage trouwjurken kunt kopen. Wij van Zankyou raden je toch af om jouw vintage trouwjurk via een verkoopsite aan te schaffen. Het is namelijk zo dat je via internet de jurk niet kan passen en de kwaliteit van de jurk is misschien minder dan je denkt. Ga daarom naar een bruidsmodezaak die zich specialiseert in vintage trouwjurken. Zo heb je de garantie dat de trouwjurk van de beste kwaliteit, volledig naar wens is en op maat gemaakt kan worden.

Meer trouwjurken inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Vintage trouwjurken: herleef de essentie van romantiek!