Trouwjurken met col, elegant en superromantisch!

De trouwjurken laten elk seizoen weer nieuwe trends zien, die we soms even vergeten zijn. Dit is het geval bij trouwjurken met col. Elegant, bedekt maar toch ook erg verleidelijk.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Aire Barcelona
  • Jesús Peiró
  • Mira Zwillinger

De nieuwste trouwjurken voor komend seizoen zijn alles wat bruiden willen. Er prachtig uitzien op jouw grote dag is misschien wel jouw belangrijkste taak dit jaar, of alweer voor volgend jaar! De trouwjurken laten elk seizoen weer nieuwe trends zien, die we soms even vergeten zijn. Dit is het geval bij trouwjurken met col. Elegant, bedekt maar toch ook erg verleidelijk. Want hoewel we volgend seizoen veel off shoulder, strapless en diepe decolletés zien, is bedekken soms mooier en sexy’er dan al het bovenstaande!

Adverteren

De jurken met een col zijn in vele modellen te vinden. Er zijn elegante princess jurken met grote rokken met tulle, boho chic jurken met transparante delen, details, luchtige stoffen en zelfs two-piece trouwjurken of jurken in de stijl van de jaren twintig.

Bekijk onze galerij met jurken met col. Perfect voor een herfstbruiloft, en ze doen je nek ook nog eens langer lijken! Geniet van deze prachtige selectie van trouwjurken met col, en wees de winnaar op je grote dag!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken met col, elegant en superromantisch!