Bruidsjurken voor de zwangere bruid; elegant en stijlvol!

Wees niet bang om trots te zijn op het moederschap en dus je buikje! Bekijk in onze gallerij de mooiste designs voor de zwangere bruid!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • 2019
  • Galleries

Heb je de perfecte datum geprikt voor je bruiloft, maar blijk je zwanger te zijn? Wij snappen dat er zorgen kunnen ontstaan als het gaat over het kiezen van een trouwjurk, omdat je misschien denkt dat de pasvormen af kunnen wijken. Maar no worries! Zelfs als je het niet gelooft, kunnen wij je laten zien dat er prachtige ontwerpen voor zwangere vrouwen zijn. Je kunt een perfecte jurk dragen dragen, zonder je ongemakkelijk te voelen.

Tussen de ontwerpen zijn er verschillende modellen; bijvoorbeeld met een los middenstuk, zodat het zowel mooi als comfortabel zit op je grote dag! Een andere optie is het ontwerp met tuniek model, met ronde hals of halternek, een prachtig detail van je jurk! Ook de bruidsjurken met volumineuze rok passen je perfect, en vallen mooi over je buik heen. Naast ontwerpen die uit één stuk bestaan, kun je ook denken aan een model bestaande uit twee stukken, met een losse blouse en een elegante rok!

Zoals je ziet, zijn er een tal aan opties om een trouwjurk voor zwangere vrouwen te vinden, zonder dat je naar een gespecialiseerde winkel hoeft te gaan. Mis dus al deze bruidsjurken voor zwangere vrouwen van zeer verschillende merken niet!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!