Trouwjurk met recht figuur: verras je gasten!

De oneindigheid aan designs en unieke details trouwjurken: in deze galerij vind je de rechte modellen bruidsjurk, enorm trendy in 2020

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Rechte lijn jurk
  • Bruid

Als we het over de bruidsjurken trends van 2020 hebben, zien we dat er veel modellen bestaan voor elk soort vrouw! De oneindigheid aan designs, decolletés, materialen en unieke details maken het dat iedereen zijn perfecte look kan vinden, passend bij elke smaak en figuur. In deze galerij vind je rechte modellen, enorm trendy in 2020.

Adverteren

De rechte jurk, kent zijn oorsprong uit de 19e eeuw. De look kenmerkt zich doordat het model aansluit op het lichaam en je figuur goed laat uitkomen. Het ene model zit wat losser dan de ander. Sommige rechte bruidsjurk modellen hebben een kleine sleep maar de meeste jurken van dit model blijven vrij simpel, en hebben geen sleep.

Een recht model staat perfect op vrouwen met brede heupen en lange benen. Over het algemeen zijn de rechte jurken simpel. Zonder al teveel poespas, perfect passend bij een minimalistische bruiloft. Als je van het rechte model houdt maar óók details wilt, zijn er ook rechte trouwjurken met stenen, parels, kanten details of semi transparente decolletés te vinden.

Ontdekt de meest prachtige jurken in deze gallerij! Rechte trouwjurken voor de bruid die net wat iets wilt. Combineer ze met prachtige haarstukken en/of andere accessoires, en wees je mooiste zelf op jullie grote dag!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurk met recht figuur: verras je gasten!