Trouwjurken met kant: dé trend voor 2020!

Bekijk de mooiste trouwjurken van een stof die zowel stijlvol als romantisch is: kant! Voor welk model ga jij?

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Kant
  • Bruid
  • Elie Saab
  • Pronovias

Trouwjurken en kant is een combinatie als geen ander. Ze gaan samen als William en Kate, Kim en Kanye, en Bonnie en Clyde. De fijne en handgemaakte stof doet het fantastisch als detail op onderdelen van de jurk zoals de halslijn, mouwen of bodies. Het kan natuurlijk ook voor de hele jurk gebruikt worden!

Adverteren

Kant is perfect, en niet alleen dankzij de koninklijke elegantie die deze prachtige stof uitstraalt. Ook omdat er binnen het standaard kantwerk tientallen soorten zijn. Blonde kant bijvoorbeeld, is de meest fijne versie van kant. Guipure is weer gemaakt van een dikker draad en wordt voornamelijk gebruikt om grovere tekeningen met een open achtergrond te maken. Guipure is op dit moment helemaal hot. Ontdek waarom deze en andere kantsoorten trendy zijn in 2020. Bekijk onze gallerij met de mooiste trouwjurken voor komend seizoen.

In de gallerij vind je van alles! Designs van compleet kant, prachtige jurken met een kanten rugdecolleté en ook ontwerpen die gebruik maken van verschillende soorten kant. In deze galerij vind je ook de mooiste nieuwe designs met kant van Bianco Evento; een merk in de bruids industrie met de meest elegante designs van de hoogste kwaliteit. 

De kanten jurken zijn gemaakt in verschillende modellen zoals de princess cut, zeemeermin, of de jurk met een fijn detail in de taille en volumineuze rokken! Dus wat je figuur ook is, een kanten jurk kan altijd!  Mis deze prachtige ontwerpen niet en ontdekt de meest trendy trouwjurken voor 2020. Voor welk model ga jij?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken met kant: dé trend voor 2020!