100 prachtige bruidsjurken met volumineuze rokken: kies jouw unieke look!

Wij zien in 2018 veel doorzichtige modellen, veel mouw en spectaculaire stoffen. Maar bovenal, we zien volume! Mis deze galerij met 50 prachtige bruidsjurken met volumineuze rokken niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid

De afgelopen tijd hebben wij alle shows en evenementen uit de bruidsmodewereld gezien, en we kunnen je vertellen, de trouwjurken voor 2020 zijn fa-bu-lous! Na het zien en bestuderen hebben een balans opgemaakt: Wat is hot en wat is helemaal uit de mode? Wij zien in 2020 veel doorzichtige modellen, veel mouw en spectaculaire stoffen. Maar bovenal, we zien volume! Mis deze galerij met 100 prachtige bruidsjurken met volumineuze rokken niet, en ga voor een unieke en trendy look!

Adverteren

We zagen een oneindigheid aan mooie ontwerpen die wij allemaal willen proberen! Het was dan ook een lastige keuze maar dit zijn de 100 volumineuze bruidsjurken die wij het allermooist vinden. Bekende merken als Rosa Clará en Pronovias ontbreken natuurlijk niet in deze galerij.

De volumineuze rokken beginnen in de taille en lopen uit tot aan de grond, of tot de knie als je voor een kortere jurk gaat. De ontwerpen met deze volle rokken zijn gemaakt van prachtige stoffen die enorm veel volume creëren, als mikado, kant en satijn. Sommige rokken bestaan uit verschillende lagen waarmee beetje bij beetje volume wordt gecreëerd, terwijl andere rokken in een grote laag naar beneden vallen.

De volle rokken zijn vooral perfect voor als je lang bent. Dit model jurk zal je op het lijf gemaakt zijn! Maak de look af met een mooi paar schoenen en je zal er spectaculair uitzien. Als je volgend jaar gaat trouwen en je hebt nog geen keuze gemaakt, ga dan voor deze stijl en je zult geen spijt krijgen. Voel je als een prinses met deze volumineuze rokken, ideaal en trendy voor 2020!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

100 prachtige bruidsjurken met volumineuze rokken: kies jouw unieke look!