De Pronovias 2018 collectie: een catwalk vol dromen!

De magie van golven en vloeibaarheid zie je terug in de mooiste trouwjurken met als hoogtepunt vrouwelijkheid en sensualiteit. Bekijk de 2018 collectie van Pronovias!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid
  • Pronovias

Geïnspireerd door de wensen van bruiden van over de hele wereld begint de Pronovias modeshow. Met een scenario waarin je het stromende water van de ¨bron des levens¨ kunt zien, heeft Hervé Moreau de nieuwe modellen gepresenteerd van bruidsjurken voor volgend jaar. De top  van de bruidsindustrie kwam samen om één van de meeste gewilde nieuwe collecties te bekijken. Ontdek de nieuwe collectie van Pronovias bruidsjurken 2019 – bewonderingswaardig!

Adverteren

De locatie is een van de sterren van de avond, want het merk is voor deze speciale show uitgeweken naar de Ovale Zaal van het Nationaal Museu d’Art de Catalunya. Deze zaal werd omgetoverd tot een catwalk versierd met lantaarnpalen waar de meest bekende topmodellen paradeerden in de mooiste designs rond een prachtige fontijn van wit marmer. Uit de bron stroomde een prachtige waterval, die de Franse ontwerper hebben geïnspireerd tot de mooiste jurken. De magie van de beweging van de golven en de vloeibaarheid zie je terug in de jurken met als hoogtepunt vrouwelijkheid en sensualiteit. Bruidsjurken in verschillende stijlen, maar met een gemeenschappelijk punt. Er is gewerkt met organza, crêpe, satijn, Frans kant en borduursel met de beste edelstenen. Zeemeermin model trouwjurken, volumineuze rokken die lichte beweging benadrukken en ontwerpen met prachtige transparante onderdelen.

Wish is een zeer speciale collectie waarmee Pronovias de lat zeer hoog legt voor het komende jaar. Geshowt door de internationale top modellen, zoals: Romee Strijd, Martha Hunt, Cindy Bruna of Bregje Heinen maakt deze zeker een diepe indruk! Ontdek de 2018 collectie van Pronovias. Jouw wensen komen uit!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De Pronovias 2018 collectie: een catwalk vol dromen!