De 100 meest spectaculaire trouwjurken voor 2019!

Ontdek in deze galerij de beste selectie van trends in bruidsjurken 2019. Ontwerpen voor alle soorten bruiden!

  • De Bruid
  • Lange jurk

Ben je een van de gelukkigen die volgend jaar gaat trouwen? En ben je nog op zoek naar jouw ultieme bruidsjurk? Bekijk dan nu de nieuwe trends van 2019 op het gebied van bruidsjurken in deze galerij! Wij weten zeker dat je tussen deze 100 trouwjurken jouw perfecte bruisjurk zult vinden! Mis deze selectie niet!

Adverteren

Het kiezen van een trouwjurk wordt steeds gemakkelijker. Internationale ontwerpers en bekende bedrijven van over de hele wereld werken steeds meer met nieuwe merken en jonge ontwerpers die met nieuwe en frisse ideeën komen. Er zijn dus continu veranderingen in trouwjurken waardoor er een grote selectie ontstaat. Er is dus voor ieder bruid wat wils! De trends voor het nieuwe seizoen zijn vooral trouwjurken met kant, omdat deze nog steeds erg booming zijn. De A-lijn bruidsjurken, duidelijke tailles en rokken die een romantische tintje geven overheersen de trend ook.

Deze galerij weergeeft een selectie van eenvoudige trouwjurken samengesteld uit basislijnen, zuivere snitten en minimale details, waardoor er meer ruimte is voor de bruidsaccessoires. Ook zijn er wat meer gewaagde ontwerpen terug te zien, waarbij transparante en verfijnde details een unieke uitstraling geven.

In andere woorden: ontwerpen voor alle soorten vrouwen! We zijn ervan overtuigd dat deze top selectie aan trouwjurken 2019 je zal inspireren! Waar wacht je nog op? Bekijk de galerij!

Krijg je geen genoeg van deze beelden? Bekijk dan ook de top ontwerpen van: Hannibal Lagua 2019 of Modeca 2019. Uitkijken naar de aller nieuwste trends? Dan kun je ook deze 2020 collectie van Pronovias bekijken. Wil jij niks van ons missen? Volg ons op PinterestFacebook en Instagram!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De 100 meest spectaculaire trouwjurken voor 2019!